Vi var inde med en hyundai i30 vi lige havde købt. Efter forhandleren havde brugt 4 forsøg på at få fikset et problem, der fik motorlampen til at lyse, fik vi den ind til fdm. De vurdede at den vi... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Vis mer
Selskapet har svart
FDM skal sørge for retssikkerhed i bilbranchen, men agerer som dem de skal opponere imod. Jeg har fået lavet garanti tjek og derefter synet med bil hos dem i sommeren 2025. Knap et år efter svig... Vis mer
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans k... Vis mer
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Had a tyre check today as I felt unsure about my current winter tyres as well as the tyre pressure light appearing. I was really hoping to get some answers and advice but this really is an in and out operation. No time to ask questions or really understand any issues. All they can do is give you ‘yes no’ answers and tell you to read the report…the report tells you nothing either. I had specific questions on current tyre pressure and what they had adjusted my tyre pressure to but they just pointed at the inner door instructions…which I already knew. If you’ve made changes to my car why are you not forthcoming with them?
Asking questions was like talking to a brick wall. I had to really push to understand what my next steps should be.
Felt like I could’ve had a better experience and felt more at ease if I had just googled the questions I had. It was a waste of time.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
En venlig medarbejder hos FDM gennemførte syn af min leasingbil og lavede en tilhørende rapport.
På bagkofangeren var der en mindre ridse over anhængertrækket.
Synsmanden sagde at Toyota nok ikke vil beregne noget for den fordi den var så ubetydelig.
Det ville de dog gerne. 4000 kr plus moms som fastsat af et uvildigt nævn.
Spørgsmålet er dog om FDM ikke ved hvad de laver.
Toyota forklarede at ALT der er skrevet i den rapport bliver takseret.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Har været ansat hos FDM test og bilsyn, vil fraråde enhver at søge arbejde der , ledelsestrukturen er under alt kritik, selv de ansatte internt er total frustreret hold jer langt væk

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Havde købt helt ny bil. Da jeg modtager leveringsdatoen på bilen i efterårsferien bestiller jeg straks tid til rustbehandling, så bilen ikke skal køre rundt i det fugtige vejr længe uden beskyttelse.
Jeg indleverer bilen til FDM test og bilsyn. Desværre glemmer FDM at tage bilen med til det sted, den skal rustbeskyttes. De aflyser derfor rustbeskyttelsen, og tilbyder mig 1000 kr. i rabat, hvis jeg bestiller en ny tid. Problemet er blot, at den næste tid ligger lige op til jul, 1,5 måned senere.... FDM kan/vil ikke rykke min bil frem i køen trods deres fejl. Jeg tilbød endda, at de bare kunne beholde bilen over weekenden og tage den med næstkommende mandag, men dette kunne heller ikke lade sig gøre.
Det er altså en af de gange, man som virksomhed må æde tabet og betale sine ansatte overtid, hvis det er det, der skal til. Kommer ikke til at bestille kritiske tjenester ved FDM igen.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Skulle til periodisk syn og valgte fdm i Roskilde, da jeg tidligere har haft gode erfaringer her mht arbejdsmoral, grundighed og god opførsel. Jeg havde fået skiftet skiver, klodser og kaliber hele vejen rundt. Da han syner bilen tager han en køretur i min bil og kasserer den på manglende bremseeffekt på håndbremsen på baghjul. Det skal lige nævnes at min bil IKKE kom på bremseprøvestand, så finder vurderingen uacceptabel idet jeg oplever at den vurderes på personlig overbevisning.
Men der ændres jo nok ikke på noget, da denne medarbejder jo har tjent penge til fdm ved at vurderer bilen til et omsyn, men det bliver ikke hos fdm mere.
Trist at en medarbejder skal påvirke min beslutning om hvilket firma jeg ikke skal syne bil hos fremover.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Det var en oplevelse udover det sædvanlige som teamet i Silkeborg stod for. Opgaven bestod i at besigtige min leasing bil fra Bilabonnement. Fair behandling og ingen ventetid. Skulle hjem efterfølgende med bybus og rutebil. Da det stod ned i stænger udenfor tilbød Thomas fra FDM at køre mig ned til stationen. Det er altså bare i orden. Fremover ville jeg ikke have noget imod at tage turen til Silkeborg selvom jeg bor 30 min der fra.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
sad og ventede 45 min på telefonen på mit fdm stod der afventede motorkontor på min nye forsikring så ville godt lige vide om min forsikring på min nye bil som pludeslig var en del dyere (oppe i trygpris kategori fdm klubrabat er vist forsvundet ) end den gamle var aktiv det var bare en knap de lige skulle klikke på så var det i orden fint og nemt men at skulle vente i 45 min på at komme igennem på telefonen det syntes jeg er lige i overkanten

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Jeg er yderst tilfreds. Det er sådan, det skal fungere overalt! Søde, hjælpsomme og kommunikative teknikere! Meget velsmagende kaffe! 10 stjerner ud af 10!

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Fdm test og bilsyn. Bestilt tid til syn af hestetransporter. Kommer 7:30…de kan ikke tage bilen da den var for høj og mekanikeren gad sgu ikke kravle ned…..spild af tid.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Vi får altid vores biler synet hos FDM i Roskilde.
De er utrolige serviceminded og ærlige.
Vi tager derfra med god viden og tilstand på bilen. Tak for det. Det sætter vi stor pris på da vi prioterere, at køre i en sikker bil.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Som altid en fremragende oplevelse i Esbjerg

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Fantastisk oplevelse med FDM syn Ballerup.
+ vejledning på "hvad er godt at holde øje på netop den bil
+ rådgivning på hvordan ting udbedres bedst
+ serviceorienteret

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Brug aldrig dem til omregistrering af bil. Du betaler dem for at ordne alt, men de fralægger sig alt ansvar når det ikke er sket. Vi har nu fået en bøde fra Tyskland. Den skal nu prøves hos Forbrugerrådet. Tak for medlemsskab.

Svar fra FDM Test & Bilsyn
Fik synet min bil i dag i Roskilde. Kom i al for god til og overleverede nøglen og da der “liiige” var et hul blev bilen synet og virkelig venlig betjening og god og relevant information

FDM - Hillerød
Leasede bil blev gennegået, hvorefter de kom frem til en ridse i kofanger over nummerplade, en regning på kr. 3.798,00.
Jeg kunne sende et billede af bilen, hvor den var afleveret i Hillerød, på aftalte tidspunkt uden ridse, med
et vedhæftet billede uden ridse. ( fik af Nordea finans en rettet faktura retur, en time efter indsigelse, fint )
Når min aftale med FDM ophører, skal jeg ikke have mere med dem og gøre, de er blevet ligesom andre korrupte firmaer - hvor kontanter tæller, føj når man prøver og give kunden skylden for en ridse/skade.
En skuffede kunde hos FDM.
Vh
Lars Johansen
FDM bruger Tryg, og Tryg er landets største bilforsikringsselskab, men det er samtidig også det selskab, som skaber størst problemer for værksteder og autolakerere. Hele 50,4 procent af respondenterne svarer således, at Tryg er det selskab, som de har størst udfordringer med. Herefter følger Taksatorringen.
Meget fint oplevelse af syn hos FDM i Odense. Venligt og professionelt.
De justerede selv forlygterne (Tesla TM3P), så de passede.
God informativ gennemgang efterfølgende.
Blot til info, så vær opmærksom på, at skal du parkere ved FDM Odense er det svært at finde en parkeringsplads. Jeg gjorde den fejl, at jeg ventede på at en kørte ud, så jeg kunne parkere ved deres værksted og ikke et stykke væk. Det betød at jeg kom ind på selve kontoret 4 minutter efter jeg var tilsagt. Det betød en afvisning og en tid 2 dage senere. Jeg er med på, at jeg objektivt ikke var inde på kontoret præcis på den aftalte tid, men jeg syntes det er ufattelig dårlig service.
Vi har leased bil hos GoMore i et års tid og skulle så aflevere bilen tilbage hos FDM for gennemgang. Først og fremmest var der stort set ingen ledige tider hos FDM og hjemmesiden var hele tiden nede. Vi kommer frem til at vi bliver nødt til at bestille tid d. 1 august, da der stortset ikke var andre tider. Da vi afleverer bilen får vi afvide at vi ikke har bestilt tid, men at de nok skal godkende bilen inde for rettidig aflevering. Nogle uger senere får vi så en regning på 9000 kr. da vi har afleveret bilen 1 dag for sent og derfor skal betale 2 måneders ekstra leasing. Vi ringer til GoMore og hører om det virkelig kan passe, når det nu kun drejede sig om 1 dag, men det var der ikke noget at gøre ved. Vi spørger derfor om vi så ikke har krav på bilen i 2 måneder, nu hvor vi skal betale 2 måneders ekstra leasing, men de havde allerede leased bilen ud til nogle andre. Vi er selvfølgelig meget skuffet over dette, da vi totalt er blevet vildledt af fdm der fortæller os en anden historie. og vi nu står som studerende med en kæmpe regning, og så kan vi ikke engang få bilen vi bliver tvunget at betale for. Det er sidste gang vi leaser igennem dem og vi kan ikke anbefale hverken FDM eller Gomore til nogle.
FDM bilsyn i Tåstrup kan på ingen måde anbefales. Da vores bil skulle synes fandt de en fejl på anhængertrækket/lyset i forbindelse med trailerkørsel. Vi kørte bilen direkte på værkstedet som konstaterede at det fungerede som det skulle. Tilbage til synshallen som ligeledes anerkendte at de havde lavet en fejl og det fungerede. Alligevel skulle vi betale for en omsyning, da medarbejderen ikke kunne trække denne regning tilbage. Så dårlig service når fejlen var deres og bilen fungerede i første omgang.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.