Vi har fået den fineste, mest venlige, bedst faglige vurdering og aller bedste betjening og service i Aarhus butikken. Kan kun anbefale denne butik, deres ansatte og deres møbler på det varmeste. Det... Vis mer

For 3 gang inden for ca 40 dage , Fakta Stege på Møn ingen minirisk håndsæbe, krops eller hårpleje til 15kr som man skriver i ugeavisen der gælder fra 28 januar - 03 februar. Men i Super Brugsen i S... Vis mer

Købte en meget dyr solseng i teaktræ. Efter 2-3 ganges brug brækkede det tynde hængsel til ryglænet. Virkelig dårlig kvalitet beslag på så dyr en vare. Men det blev værre for deres kundeservice svarer... Vis mer

3,0

Middels

Fdb spisebord, aldrig igen!

Efter at have forsøgt i et år at få et fdb spisebord og to tillægsplader der passer til, har jeg opgivet! vi har haft 3 borde. Det første havde en stor skade i pladen, det næste var fejlkonstrueret, det sidste er ok, men vi kan ikke få tillægsplader der passer. Vi har haft 4 til par plader og ingen af dem passede. Hvis jeg kontakter kundeservice er det vores eget problem og det lokale supermarked handler ikke længere møbler, men har dog bestilt plader til os igen og igen. Vi har nu et bord med to plader der er smallere end bordet, og som ikke kan sættes ordentligt på. Jeg har givet op og køber ikke fdb møbler igen.

16. juni 2018

Virkelig skuffende service

Jeg købte for 3 uger siden et bord i FDB for 7999,- (8999,- for ikke medlemmer)

Så jeg blev selvfølgelig, ligesom alle andre Coop kunde for 200,- så jeg kunne spare de 1000,- på bordet.
Nu 3 uger senere har jeg fået et forkert bord 2 gange (samme fejl)

Dvs:

1. Jeg er kørt fra København til Lyngby 4 gange.
2. Blevet medlem for 200,-
Et medlemsskab som jeg i øvrigt ikke kan bruge til noget fordi FDB som det bedste kunne tilbyde mig de 7999,- retur.

Så medlem + diesel - bord = underskud på cirka 300,- ...

11. mai 2018

FDB Møbler.. :-(

FDB Møbler... Jeg er opvokset i den tro, at FDB Møbler ikke er til at slide op, og derfor faldt vores valg, da vi i 2014 skulle vælge spisebord og spisebordsstole, da også på FDB møbler. 6 nye stole og et nyt spisebord med to ekstraplader.

Stolene:
Et år senere begyndte den første stol at virke lidt vakkelvåren. Nu er der én stol tilbage der ikke virker vakkelvåren. 5 af 6 stole er enten helt eller devis defekte. Limen kan simpelthen ikke holde træet sammen.

Spisebordet:
For et års tid siden sad vi sammen med nogle gæster omkring bordet, da en lang skrue pludselig landede på gulvet. Siden er yderligere 3 skruer faldet ud af bordet. Konsenkvensen her af er at bordpladen ikke ligger fast på ramme og ben. Man kan fortsat godt lægge en ekstraplade på, men man skal ikke hvile albuerne på bordet på forlængelsen, for så vipper hele bordpladen.

Status:
Som nævnt indledningsvist troede jeg at FDB Møbler var lig med høj kvalitet, så jeg var ved godt mod da jeg henvendte mig til FDB Møbler. På det tidspunkt havde møblerne haft 2 års fødselsdag, og jeg kunne derfor kun ærgre mig da FDM purre afviste reklamationen, og iøvrigt ikke engang ville inddrages i udbedring af fejlene/problemerne.
De fortalte at de godt kendte til problemet og at det skulle være løst på deres nye møbler, som de iøvrigt godt ville tilbyde mig rabat på.

Øhh...nej tak FDB!

19. desember 2017

Fremragende service

Det er utrolig så god en service man får når det gælder vareinformation eller lignende. På IT området mangler der dog stadig en del i forhold til diverse app. Fakta kan vare på enkeltlinje ikke slettes. Kvickly kan næste uges tilbud først læses søndag eller mandag. Kontaktmailen har ikke virket i flere uger. Så det er faktisk utroligt, hvor flinke og hjælpsomme de er når man ringer.

10. januar 2015

Kunde support er nul og nix

Jeg har været indlagt på Vejle sygehuset og når min kone skulle køre
fra Svendborg til at hente mig, tre dage efter,
vores tomtom gps reagerede ikke som det skulle. Jeg henvendt mig til vores lokal Kvickly hvor vi havde købte gps'en for 2 år og 3uger siden,
men det var ingen hjælp fra en meget ligeglad expedient. Jeg forventer
ikke penge eller en anden gps, men bare en lille forståelse!
Det fik jeg ikke!

16. oktober 2014

Gjort til grin

Jeg har igennem mange år været medlem af fdb og har benyttet mit medlemskort flittigt.
For ca. 2 år siden fik jeg nogen nye små røde kort i stedet for det gamle grå, dem har jeg fået scannet ved kassen utallige gange. Så forleden fik jeg et brev om at jeg ikke havde brugt mit kort længe. Jeg gik ellers at regnede med at der stod et temmelig stort beløb i medlemsbonus, fordi jeg ikke havde hævet noget længe.

Jeg ringer så til medlemsservice og beklager mig, men bliver mødt af en MEGET nedladende holdning og en arrogance jeg ikke har mødt mange gange før i mit liv. Da jeg spørger hvorfor der ikke er nogen der har sagt noget ved kassen, hvis kortet ikke virker, når jeg har fået kortet scannet eller når jeg har købt medlemstilbud, som jeg ofte har.
Den meget uvenlige dame, siger at det er min egen skyld, hun påstår, at der stod i brevet at jeg skulle registrere de røde kort da jeg fik dem. Det kan jeg jo ikke huske om der stod, men jeg synes det lyder underligt, jeg har ihvertfald hele tiden troet, at det gik automatisk det hele.

11. mai 2012

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis