Det venlig og med godt humør og så…
Det venlig og med godt humør og så selvklart at den vare jeg kom kunne leveres til kantsten. noname

Svar fra Fdbmobler
FDB Møbler står bag en række af dansk designs mest ikoniske møbler. De fleste blev til i 1950’erne, og de vinder stadig anerkendelse verden over. Navne som J46 og J52 er ikke bare møbler – det er et stykke dansk kulturhistorie. Børge Mogensen var den første leder af FDB tegnestuen, da den åbnede i 1942. Tegnestuens mission var at designe smukke og funktionelle møbler, der kunne erhverves af ’menig mand’ til en fornuftig pris – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både designet og produktionen blev gjort rationel og enkel, og netop dette skulle senere vise sig at blive det, der gjorde dansk møbeldesign verdenskendt.
Danmark
Har svart på 55 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra Fdbmobler
Thomas Alken M1 havestole, dårlig kvalitet teaktræ! Finish visse steder heller ikke i orden på alle 12 designerhavestol. Det er jo dyre stole.