Fine stoler
Hei Mobelaris, jeg hentet stolene idag på den lille lokalbutikken, som også har et hjørne som postkontor. De to eskene med CH24 stoler tok opp altfor mye plass i butikken så de ringte meg for å hente de. Jeg ble overrasket, for disse stolene skulle vært levert til inngangsdøren min. For å få stolene hjem, så måtte jeg ta de ut av emballasjen. Jeg så klistremerket på toppen, at jeg ikke skulle kaste emballasjen før jeg var sikker på at jeg skulle beholde stolene. Jeg måtte bare ta sjansen, for de kunne jo ikke bli stående i matbutikken. Så da jeg kom hjem pakket jeg ut stolene, de var godt pakket inn. De er helt perfekte. Jeg sammenlignet med de andre ekte CH24 stolene jeg har. De er helt like, og like gode å sitte i. Om jeg skal være veldig pirkete så er flettingen på den ene stolen fra Mobelaris litt løsere, men fortsatt fast. Jeg sjekket også om de originale skinnputene fra CH passet, og det gjør de. Disse nye stolene er ekstrastoler, så de får ikke like mye slitasje som de ekte. Veldig bra arbeid. Veldig fornøyd. Takk. Eneste grunnen til at dere mangler 1 stjerne, er at det var lang leveringstid, over 5 måneder, og at det ble surr med leveringen, når det er sagt så fikk jeg noen oppdateringer underveis på leveringstid.

Svar fra Mobelaris