Esterperfumes Anmeldelser

4,6

Besteld, betaald, niks aangekomen. PostNL geeft aan geleverd te hebben. Er is niks geleverd. Meteen aangegeven bij PostNL en bij Esterperfumes. Tracking werd later aangepast, en Bas (Esterperfumes) h... Vis mer

Al meerdere keren besteld bij Esterperfumes. De geuren zijn zo lekker nr 5 en 9 voor mij het lekkerst ruikend. Tevens reageren zij altijd op mails/vragen die je hebt over je bestellingen. Top se... Vis mer

Online zeer positieve reactie gelezen en geen behoefte aan zo'n chemisch luchtje. 2 stuks besteld en zo enthousiast er gelijk nog twee besteld. In 3 auto's nu een heerlijke subtiele geur. Je betaal... Vis mer

Beste Ik vond de snelheid van reageren erg prettig. Mustafa Bahast is zeer vriendelijke medewerker, klaar om te helpen. Mijn pakket was zorgvuldig verpakt, heel mooi en netjes. Ook bedankt voor het e... Vis mer

1. Butikk med biltilbehør
  2. også i
  3. Parfymeri

Maak kennis met de autogeuren van Esterperfumes. Kan jij ook zo genieten van kwaliteit en mooi design? Dan is Esterperfumes echt iets voor jou! Onze autoparfum zorgt voor een fijne geurbeleving in uw auto. Het stijlvolle design is een verrijking voor uw interieur. Wij van Esterperfumes gaan alleen voor het aller beste. Onze autogeuren bestaan uit 100% parfumolie, zijn EU Quality IFRA gecertificeerd en bestaan uit organische materiaal. Met ons ruime aanbod van 20 verschillende parfums vindt u altijd een passende autoparfum voor uw auto. Onze geuren bestaan uit 100% parfumolie, hierdoor gaan ze gemiddeld z’n 8 tot 10 weken mee. De geuren van onze autoparfums zijn geïnspireerd door bekende premium parfums.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Erg goede Klantenservice!

Erg goede Klantenservice!
Mijn vraag was of ze ook aan cadeauverpakking doen.
Binnen een paar minuten een snelle reactie dat ze een uitzondering kunnen maken en een cadeauverpakking kunnen toevoegen.
Misschien een tip om op de website daar een optie voor te kunnen toevoegen :)
Erg bedankt!

13. januar 2025

Ervaring

De geur lijkt niet op Sauvage van Dior, daar ging ik vanuit, helaas.
Na een mail gestuurd te hebben, werd ik snel beantwoord en zeer vriendelijk geholpen.

16. oktober 2024

Goede oplossing!

Aan het begin één besteld alleen deze rook je amper, waarschijnlijk door productiefout. Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben zij mij een goede oplossing aangeboden. De nieuwe versie is onderweg, goede service en klantvriendelijk! Ben benieuwd.

1. august 2024

Parfum ruikt heerlijk

Parfum ruikt heerlijk! Houten gedeelte was echter na een hete dag gebarsten. Maar na een snelle reactie van de klantenservice ontvang ik een nieuw exemplaar.

29. mai 2024

Mooi product, lekkere geur.

Gemakkelijk om de juiste geur te kiezen. Bestellen en levering gingen vlot en probleemloos. Zeker een aanrader. Ook leuk als cadeautje.

28. april 2024

Hi Margreeth,
Bedankt voor je leuke reactie! Geniet ervan!

Groet
Bas
Esterperfumes

Goede service en goede producten

De producten en de verpakking zijn netjes bij Esterperfumes.

De service is ook goed. Toen een product kapot bleek te zijn heeft de klantenservice mij goed geholpen. Top!

20. april 2024

Svar fra Esterperfumes

Bedankt voor je reactie! Er kan altijd iets mis gaan bij het transport. Ik ben blij te lezen dat je tevreden bent!

Geniet ervan!

Snelle levering & Hoge kwaliteit

Super snelle levering (had hem de volgende dag al). De geur van de perfume is zo sterk en lekker je ruikt het zelfs in de achterbank.

27. mars 2024

Hi Issam!
Leuk je bericht zo te lezen!

Groet
Bas
Esterperfumes

Geweldig product

Ik heb voor mijn auto een auto parfum besteld, en hem gehangen in het luchtroostertje, ik was erg verrast door de aangename geur die ook nog eens lang meeging, het is daarom een product dat ik ten zeerste zou aanraden!

27. mars 2024

Beste autoparfum op de markt!

zelf heb ik de homespray en auto parfum gebaseerd op tom ford gehaald en ik moet zeggen dat ze echt geweldig werken. Zeker een aanrader!

ps: bedankt voor het cadeautje in mn bestelling :)

9. januar 2024

Top geuren! En top service

Al meerdere keren besteld bij Esterperfumes.

Top service, en waar het om gaat lekkere auto parfum. Voor mij geen ander merk.

22. november 2023

Geweldige ervaring.

Beste
Ik vond de snelheid van reageren erg prettig. Mustafa Bahast is zeer vriendelijke medewerker, klaar om te helpen. Mijn pakket was zorgvuldig verpakt, heel mooi en netjes. Ook bedankt voor het extra cadeau. De geur is heerlijk. Uiteraard bestel ik vaker bij jullie. Nogmaals heel erg bedankt.

10. november 2023

Top. Snel 2e bestelling gedaan.

2 stuks besteld en zo enthousiast er gelijk nog twee besteld. In 3 auto's nu een heerlijke subtiele geur. Je betaald iets meer maar dan heb je ook wat!

13. oktober 2023