emma-materac.pl

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Madrassbutikk

Skrevet av virksomheten

Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.

Kontaktopplysninger

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Materac dotarł,dziękuję.Czy wygodny

Materac dotarł,dziękuję.Czy wygodny, napiszę za kilka dni.Pozdrawiam

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Ireno. Mamy nadzieję, że materac spełni wszelkie wymagania i znacząco poprawi jakość snu!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ogolnie serwis firmy polecam. Dobrej jakosci materace w rozsadnej cenie oraz szybka dostawa.
Po wystawieniu srednio negatywnej opini spowodowanej iloscia otrzymanych emaili z prosba o opinie widze, ze wiadomosc dotarla do sprzedawcy. Mam nadzieje, ze uda sie poprawic praktyki i nie zasypywac ludziom skrzynki. Dziekuje za profesjonalna odpowiedz.

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry, przykro nam, że ilość wiadomość tak zepsuła wrażenia zakupów z Emma. Mamy jednak nadzieję, że zamówiony materac spełnia oczekiwania i poprawił komfort snu.

Jestem trochę zawiedziona zakupem

Jestem trochę zawiedziona zakupem, poduszka wygodna jednak przy moim schorzeniu górnego odcinka szyjnego nie sprawdza się. Ponownie nie zakupiłabym takiej poduszki.

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Renato! Przykro nam słyszeć, że poduszka nie spełnia wszystkich oczekiwań. W razie gdyby chciała Pani dostać poradę dotyczącą poduszki lub skontaktować się z nami w innym celu, zapraszamy do napisania wiadomość na e-mail kontat@emma-materac.pl.

Super

Super! Nareszcie znalazłam materac, który mi odpowiada, nie za twardy ani za miękki. Lubię spać na boku i często dokuczały mi bóle w biodrze ale to należy już do przeszłości. Wszystkim gorąco polecam!

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Anna! Dziękujemy Ci za napisanie opinii i cieszymy się, że materac pomógł ukoić ból. Życzymy Ci samych miłych nocy!

Materac super

Materac dokładnie taki jak wynika z opisu i zdjęć. Bardzo wygodny .

16. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Iwona Dziękujemy Ci za napisanie opinii i cieszymy się, że materac spełnia wszystkie Pani oczekiwania. Życzymy Ci samych miłych nocy!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bardzo spoko

Dobra miękkość. Miłe zapadanie sie w materac.

16. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Hanna, dziękujemy za napisanie opinii. Cieszymy się, że materac spełnia wymagania!

Bezproblemowy zakup.

Szybka dostawa, dobrze spakowane, miły upominek w postaci voucher.
Zakupiony produkt doskonały.

15. oktober 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Magda! Dziękujemy za wystawienie opinii, cieszymy się, że nie było żadnych problemów i mamy nadzieję, że zamówiony produkt spełnia wymagania. Życzymy miłych snów!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

W mojej opinii potrzeba ją dopracować

Przede wszystkim poduszka jest za długa. Po dłuższym użytkowaniu niestety gąbki się wypaczają

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Dawidzie! Dziękujemy za napisanie opinii, przykro nam słyszeć, że poduszka nie jest w pełni zadowalająca. Jeśli miałby Pan jakiekolwiek pytania, prosimy o kontakt na adres email kontakt@emma-materac.pl. Życzymy miłych snów!

Materace,wygodne,śpi się doskonale.Mąż…

Materace,wygodne,śpi się doskonale.Mąż ,po operacji kręgosłupa ledzwiowego nareszcie się wysypia.Dokupilismy poduszki jesteśmy wyspani i zadowoleni.

12. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Ewa! Uprzejmie dziękujemy za opisanie swojego doświadczenia. Cieszymy się, że materac jak i poduszki poprawiły Państwa komfort snu. Życzymy dalszych dobrze przespanych nocy!

Super materac

Super materac. Polecam

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Dorota, dziękujemy za napisanie opinii. Cieszymy się, że materac spełnia wymagania!

wygoda ,dobry sen

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Jacku, bardzo nas cieszy, że Emma pomogła polepszyć jakość snu!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2miesiące oczekiwania na produkt…

2miesiące oczekiwania na produkt skutecznie wyleczyło mnie z dalszych zakupów w Waszej firmie

7. august 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry! Bardzo nam przykro za przedłużony czas oczekiwania na dostawę. Niestety czasami pojawiają się problemy, które nie są od nas zależne i mimo najszczerszych chęci, nie jesteśmy w stanie przyspieszyć procesów. Mamy jednak nadzieję, że zakupiony materac będzie spełniał wszelkie wymagania! Jeśli możemy w czymś pomóc, bardzo prosimy o kontakt na email kontakt@emma-materac.pl.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zakup materaca Emma to dla dwojga mnie strzał…

Zakup materaca Emma to dla mnie strzał w "10". Wreszcie bez budzenia się przesypiam całą noc. Wstaję wypoczętą i wyspana.

10. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Anna! Nawet nie wiesz, jak dobrze jest nam słyszeć, że materac pomógł polepszyć sen- mamy nadzieję, że posłuży przez wiele. Życzymy słodkich snów!

Ocena materaca

To bardzo dobry produkt. Jakość i komfort snu poszybowały.

10. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Joanno! Bardzo Ci dziękujemy za napisanie opinii. Mamy nadzieję, że materac będzie Ci długo służył, a komfort snu będzie stale wzrastał! Życzymy wszystkiego dobrego.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

ponad miesiąc opóźnienia i czekania na…

ponad miesiąc opóźnienia i czekania na materac z informacjami że są problemy, pomimo że na stronie materac był przez ten cały czas w ofercie... dodatkowo w pierwszym mailu z przeprosinami napisali, że w związku z tak długim oczekiwaniem zaproponują rekompensatę ale oczywiście po wszystkim oczywiście nic takiego się nie stało.
natomiast co do samych materacy i ich jakości to bez zarzutu, naprawdę świetnie się śpi i na kręgosłup pomagają.
edit: rzeczywiście po zapisaniu recenzji zaproponowano wspomnianą wyżej rekompensatę.

3. september 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Karolu! Uprzejmie informujemy, że otrzyma Pan niebawem wiadomość od naszego zespołu ds obsługi klienta w sprawie rekompensaty za opóźnienie.
Cieszymy się, że materac spełnia Pana wymagania i życzymy miłych snów!

szybko i sprawnie

4. oktober 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Lidia! Dziękujemy za wystawienie opinii, cieszymy się, że nie było żadnych problemów i mamy nadzieję, że zamówiony produkt spełnia wymagania. Życzymy miłych snów!

Indywidualne odczucia.

Nie mam żadnych uwag dotyczących obsługi, dostawy czy też jakości wykonania. Niestety materac nie "wpasował" się w potrzeby osoby, która z niego korzysta i nie jest na tyle wygodny by spełnić jej oczekiwania. Nie oznacza to, że jest on zły. Po prostu "nie pasuje" odbiorcy.

9. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Ireneusz! Dziękujemy za napisanie opinii. Oczywiście komfort jest sprawą całkowicie indywidualną i subiektywną, przykro nam, że nasz materac nie zaspokoił preferencji. Jeżeli dany materac jest w dalszym ciągu w okresie próbnym 100 nocy, prosimy o kontakt, abyśmy mogli rozwiązać problem. Życzymy wszystkiego dobrego!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv