emma-materac.pl
Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Vis mer
Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Vis mer
Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Vis mer
Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.
Disappointing Experience...
Disappointing Experience with Emma Mattress!
I purchased a mattress from Emma Mattress Poland, and unfortunately, my experience has been far from satisfactory. Despite being within the 100-day trial period, I encountered significant issues with the mattress, which turned out to be defective (it was way too small).
I reached out to their customer service multiple times for an exchange, but my attempts have gone unanswered.
I also contacted the UK and Germany branches, as I have been receiving automatic emails from the UK, but they only directed me back to the Polish branch, which remains closed.
This lack of communication and support has been incredibly frustrating. I expected better service, especially considering the reputation of Emma Mattress. I hope they improve their customer service and responsiveness in the future.
Please note the following Emma Mattress Poland is registered under Emma Germany....
See below:
Emma Matratzen GmbH
Wilhelm-Leuschner-Str. 78
60329 Frankfurt am Main
Germany
Tax Identification Number: DE301904406
Materac bardzo dobrej jakości
Bardzo dobrze wykonane, dobra jakość materiału, wygodne, myślę, że uczciwie mogę polecić ten zakup.
Materace bardzo wygodne
Materace bardzo wygodne, solidnie wykonane z 10-letnią gwarancją, darmowa dostawa
Materac
Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się czy za odsyłany materac otrzymam zwrot pieniędzy. Materac też za miękki ale testowałam dwa dni, więc nie wypowiadam się,ja wstawałam obolała w innych miejscach kręgosłupa niz zazwyczaj. Zawiodłam się niestety.
Dobrze śpię
Kontakt na niskim poziomie
Sam materac emma hybrid original lite bardzo wygodny. Daje 3 gwiazdki ze względu na okropny kontakt w sprawie zwrotu kosztów (w moim przypadku akurat ).
Świetny materac
Komfort spania jest nieziemski. W końcu przestały boleć plecy po przebudzeniu. Materac warty swojej ceny
Szybki czas realizacji i spokojne…
Szybki czas realizacji i spokojne przespane noce na wygodnym materacu :)
Wszystko super
Wszystko super, materac wygodny. Wysyłka trochę trwała, ale kupno materaca to nie jest nagła sprawa
Materac raczej zaliczyłabym do miękkich…
Materac raczej zaliczyłabym do miękkich ale jakość wykonania super. Zadowolona 😍
Bardzo wygodny
Materac na 5-
Materac wygodny choć mam małe zastrzeżenia do wykończenia materiału na części spania i dodatkowo miał lekką dziurkę, którą zaszyłam nie zgłaszając reklamacji.