emma-materac.pl

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Materac, który zakupiłam według sprzedawcy nie rozpompowal się prawidłowo, brakuje mu 10 cm szerokości, na długości 5 cm. Żałuję że go kupiłam, dodatkowo firma zamknęła sprzedaż w Polsce, martwię się... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dostaliśmy ten materac w prezencie od koleżanki. Z początku byłam trochę zawiedziona że materac jest jednostronny i szybko się wyrobią wgłębienia. Zaraz będzie dwa miesiące jak go posiadamy i szczerze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uwielbiam tę poduszkę! Na prawdę polecam z całego serduszka:) Od kilku lat mam problemy z kręgosłupem, nie ukrywam że w końcu mogę przesłać całą noc i rano czuję się wyspana. Wielkość idealna bo za ka... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Od dłuższego czasu miałam problem z bólem pleców. Za poradą znajomych zaczęłam chodzić na pilates i zmieniłam swój materac. I to był strzał w dziesiątkę! Materac Emma totalnie zmienił moją wieczorną r... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Madrassbutikk

Skrevet av virksomheten

Emma to wiodąca na świecie internetowa marka materacy, sprzedawana w ponad 30 krajach. Dzięki 7-letnim badaniom nad snem i 40+ nagrodom Emma odmieniła sen ponad 4 milionów ludzi na całym świecie. Bądź jedną z pierwszych osób w Polsce, która wypróbuje nagradzany komfort Emma® przez 100 nocy bez ryzyka.

Kontaktopplysninger

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Materac jest genialny

Materac jest genialny. Śpi się bardzo dobrze.

22. september 2023

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Kacper! Cieszymy się, że materac spełnia Twoje wymagania i mamy nadzieję, że posłuży Ci na wiele lat!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Materac jest za miękki

Materac jest za miękki. Spodziewałam się za tą cenę czegoś wygodnego, budzę się z codziennym bólem zwłaszcza w kręgosłupie L-S. Dostawca kurier GLS nie dowiózł mi paczki pod dom za co było przecież zapłacone lecz musiałam sama podjechać do punktu przesyłek (70 km-Siedlce), gdyż stwierdzili iż paczka jest za duża. Zastanówcie się nad zmianą dostawcy lub przynajmniej nad możliwością skorzystania z innej firmy.

4. januar 2024

Droga Agnieszko,

Przede wszystkim dziękujemy za wiadomość. Rzeczywiście obiecujemy naszym klientom szybką dostawę, a Twoja opinia jest dla nas bardzo pomocna, aby udoskonalać nasze procesy. Zaczęliśmy już sprawdzać, co poszło nie tak z Twoim zamówieniem i poprosiliśmy naszego partnera logistycznego, aby również się tym zajął.

Niezależnie od tego, czy była to słaba komunikacja, czy rzeczywisty problem, Twój komentarz pomoże nam zrozumieć, co było przyczyną kłopotu i pomoże przyszłym klientom zapewnić bezproblemową dostawę.

Jeśli chodzi o materac, z przykrością przeczytaliśmy, że jest dla Ciebie za miękki. Nie wahaj się skontaktować z naszym działem obsługi klienta, aby zobaczyć, jak mogą Ci pomóc. Możesz wysłać do nich e-mail na adres: kontakt@emma-materac.pl.

Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię i życzymy miłego dnia!

Udany zakup

Materac zakupiłam dla 15-letniej córki, która po pierwszej nocy użytkowania, wstała zadowolona z teksem "w końcu się wyspałam"! Tak jest do dziś. Polecam firmę także że względu na jakość obsługi.

10. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Aleksandro, dziękujemy Ci za napisanie opinii. Jest nam bardzo miło, że materac podpasował córce i mamy nadzieję, że będzie stale polepszał jakość snu!

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Marta, cieszymy się, że wszystko jest zgodne z oczekiwaniami. Mamy nadzieję, że nasze produkty poprawią komfort snu!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Materac który kupiłem wydaje sie dobrze…

Materac który kupiłem wydaje sie dobrze ukladajacy do ciała, jest trochę tandetnie wykonany, czuć sprężyny przez pokrowiec, jeszcze za krótko używam aby w pelni ocenić jego jakość

10. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Zbigniewie! Mamy nadzieję, że ciało przyzwyczai się do nowego środowiska spania, ale jeśli materac będzie sprawiał Panu problemy, zapraszamy do kontaktu pod adresem kontakt@emma-materac.pl. Życzymy wszystkiego dobrego!

PolecamDobry kontakt z firma

Dobry kontakt z firma. Zamowienie dotarło zgodnie z przewidywanym czasem dostawy. Materac wygodny, dla mnie trochę za miekki( mam problem z kręgosłupem) moj partner zadowolony bez zastrzeżeń. Ogólnie ocena bardzo dobra, polecam

7. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Cześć Katarzyno, dziękujemy Ci za poświęcenie czasu, aby napisać opinię. Jeśli chciałabyś się z nami skontaktować w sprawie materaca, zapraszamy do napisania wiadomości pod adres kontakt@emma-materac.pl.

Topper jest super

Topper jest super. Mega wygodny i nie potrzeba nic więcej aby wreszcie przyjemnie spało się na starej kanapie. Polecam!

Zamówienie przyszło o czasie:)

6. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Moniko, dziękujemy Ci za napisanie opinii! Cieszymy się, że topper pomógł polepszyć komfort snu!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Materac wydaje się nietrwały

Materac wydaje się nietrwały. Pokrowiec jest luźny i naciąga się. Materac zapada się na krawędziach. Nie polecam siadania na rogach.

29. desember 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Katarzyno, dziękujemy Ci za wystawienie opinii. Mamy nadzieję, że materac mimo wszystko posłuży Ci przez wiele lat! Jeśli miałabyś z nim problemy zapraszamy do kontaktu pod adres email kontakt@emma-materac.pl.

Szypka i świetna dostawa

Szypka i świetna dostawa. Materac zgodny z opisem. Dobre promocje i kontakt.

5. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Witamy Brygido i dziękujemy Ci za opinię. Mamy nadzieję, że materac posłuży Ci na wiele lat.

Wszystko super

Cena , dostawa , jakość

5. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Sylwio, dziękujemy Ci za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że wszystko odpowiada!

Terminowo dostarczone.Zapakowany i…

Terminowo dostarczone.Zapakowany i zabezpieczony dobrze. Po kilku spaniach wstanie bez bólów kręgosłupa.

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Zbigniew! Dziękujemy za napisanie opinii i bardzo cieszymy się, że produkty Emmy pomogły poprawić Panu komfortu snu! Życzymy wszystkiego dobrego!

Materac odpowiadający oczekiwaniom

Szybka dostawa. Materac dobrze zapakowany. Wygodny w użytkowaniu

4. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Jerzy! Dziękujemy za wystawienie opinii, cieszymy się, że nie było żadnych problemów z dostawą i mamy nadzieję, że zamówiony produkt spełnia wymagania. Życzymy miłych snów!

Szybka bezproblemowa dostawa

Szybka bezproblemowa dostawa, materac bardzo dobrej jakości, mocno polecam

30. november 2023

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Patrycja, dziękujemy ci za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że materac spełnia Twoje wymagania i że proces zamówienia przebiegł bez problemów. Mamy nadzieję, że produkty Emmy będą stale polepszały komfort snu!

Materac fajny,wygodny.

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Agnieszka! Dziękujemy za napisanie opinii i bardzo cieszymy się, że nasz materac pomógł poprawić Pani komfortu snu! Mamy nadzieję, że posłuży na wiele lata i będzie stale zapewniał miłe sny. Życzymy wszystkiego dobrego!

Materac Emma

Bardzo sprawna obsługa. Materac zgodny opisem, nie za twardy nie za miękki, dla mnie idealny.

3. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Anna, dziękujemy ci za pozostawienie opinii. Mamy nadzieję, że materac Emmy będzie stale polepszał komfort snu!

Nowy sen.

Miałem nowy ( 6 m-cy )markowy materac lecz okazało się, że to za mało -źle dobrany mimo wizyty w sklepie i doradztwa sprzedawcy. Miałem pewne obawy przy zakupie materaca Emma online, ale jego nabycie okazało się strzałem w dziesiątkę i odmieniło mój sen w pełen odpoczynek. Z tej okazji dokupiłem kołdrę i poduszkę. Polecam

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Krzysztof, dziękujemy ci za pozostawienie opinii. Jest nam bardzo miło, że materac spełnia Twoje wymagania i że proces zamówienia przebiegł bez problemów. Mamy nadzieję, że produkty Emmy będą stale polepszały komfort snu!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Opinia materaca

Niestety, rozmiar materaca jest około 5 cm. Zaniżony. Dodatkowo narożniki nie trzymają kątów. Przy stelażu o wymiarach 200x180 materac jest za mały. Sam materac jest wygodny.

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Olgierd. Przepraszamy, że doświadczyłeś takich niedogodności, związanych z materacem Emma. Jest nam przykro, jako że nie jest to nasz normalny standard. W razie gdybyś potrzebował jakiejkolwiek pomocy od nas w przyszłości, prosimy o napisanie do nas na e-mail: kontakt@emma-materac.pl.

Materac

Materac super. Jest dość miękki ale mi to odpowiada. Choruje na rzs i spanie na nim to dla mnie błogość.

3. januar 2024

Svar fra emma-materac.pl

Dzień dobry Ilona, dziękujemy ci za pozostawienie opinii. Jest nam bardzo miło, że materac spełnia Twoje wymagania. Mamy nadzieję, że materac będzie stale polepszał komfort snu!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv