e-mærket Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mærkeordning uden effekt Jeg har bestilt hos en E-mærket webshop, der trods 6 henvendelser aldrig har svaret retur. Som jeg husker det, skal E-mærket webshops være bedre end det. Jeg har fors... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg kontaktede E-mærket efter en tvist med Helsegrossisten. Der gik mere end 1 måned uden svar fra E-mærket, hvorefter jeg rykkede for svar. De gav Helsegrossisten medhold, da de mener, at jeg... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik mange gode råd og vejledning fra deres jurister da Love.dk skulle e-mærke certificeres. Mails med spørgsmål blev også besvaret hurtigt, samme dag. Kan klart anbefales til andre netbut... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg modtog min nye seng efter 2 måneder som viste sig, at være i stykker. Firmaet svarede ikke, tog ikke telefonen og var ikke tilstede i deres showroom. Jeg kontaktede e-mærket og de fik kontakt... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilregistrering

Om e-mærket

Skrevet av virksomheten

e-mærket arbejder for en mere tryg og gennemsigtig og sikker e-handel. e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. e-mærket har mere end 2.600 medlemmer.

Vi hjælper hvert år mange hundrede forbrugere og erhvervsdrivende. Vi vil anbefale at anmeldelserne her på Trustpilot læses i lyset af det.

Kontaktopplysninger

Middels

TrustScore 3 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Fuldstændigt ligegyldigt kvalitetsstempel

Når Emærket lægger navn til den usmagelige forretningsdrift som finder sted hos luxplus, så gør de ikke deres arbejde godt nok. Luxplus camouflere systematisk deres abonnement for deres kunder med henvisning til en blåstempling af denne forretningsmetode fra emærket. Amatøragtigt og i alt andet end kundernes bedste interesse.

28. februar 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rovdrift på mindre virksomhed!

Pas på når i melder jer til, i skal betale selv om i aldrig bliver godkendt.

Blev kontaktet af en sælger fra E-Mærket, vi blev enige om at min lille webshop skulle indmeldes. Så de satte en certificeringsproces igang, hvor vi desværre faldt i gennem på nogle af deres parametre fx. vores Ordreflow og ordrebekræftelse. Vi ønskede dog ikke at rettet i vores layout på webshoppen, og takkede pænt nej tak til E-mærket i denne omgang,

Så begynde balladen ellers...samme dag som vi havde takket nej, modtager vi en faktura på knap 7.300kr! Over de næste 3 måneder har jeg en lang dialog med ikke mindre end 4 medarbejdere omkring dette. Vi skal selvfølgelig ikke betale når vi ikke er medlem det er jo klart, men dette fastholder de hos E-mærket.

Vi er nu i løbet af det sidste halve år både blevet sendt til inkasso og fået en stævning fra retten, omkring disse penge.

Jeg mener det er flovt at så "stort" et firma der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende (deres egne ord), opfører sig på denne måde... jeg er nu gået videre til medierne med denne sag, og håber det kan sætte en stopper for denne uacceptable oplevelse.

21. februar 2017
Logoen til e-mærket

Svar fra e-mærket

Hej Jesper

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med os, og over at du ser på forløbet, som du gør. Som det fremgår af den gennemgang af sagen, jeg sendte dig tidligere på måneden, ser vi dog anderledes på det.

Jeg ønsker generelt ikke at sagsbehandle på Trustpilot, men helt overordnet kan jeg sige, at processen for betaling af indmeldelsesgebyr og årligt medlemskontingent følger de procedurer, der er beskrevet i de betingelser og retningslinjer, du som webshop accepterer, når du opretter medlemskab. Her står der, at årskontingentet faktureres sammen med indmeldelsesgebyret samt at årskontingentet forfalder til betaling, uanset om en certificeringsproces opgives eller certificeringen ikke kan opnås.

Du er velkommen til at give mig et kald, så vi kan tage en snak om din situation, og forhåbentlig få glattet trådene lidt ud. Vi foretrækker, som jeg også tidligere har nævnt, at finde en mindelig løsning.

Jesper Arp-Hansen
Adm. Direktør hos e-mærket

Utroværdigt.

Et mærke der skulle være så godt og sige så meget til forbrugeren, og så er de så utroværdige. De har slet ikke deres oplysninger i orden, og støtter ligefrem firmaer som ViaBill og Tænk, hvilke i forvejen fupper så meget og slipper afsted med det. E mærket vil absolut ikke gøre handel på nettet trygt. Tvært imod.

9. november 2016

Skrækkeligt!!!!!

Forfærdeligt firma som har stjålet mine penge ;-)f
"Ansøgte" om at få emærket, de gennemgik min webshop og ville ha mig til at forbedre noget, jeg skrev at jeg ikke var interreseret alligevel og de sendte mig en regning på 12.000 - som jeg nu IKKE Kan komme ud af - sagen er sendt til inkasso. Så ja ... Nu har jeg betalt.
Svineri og tyveri, og jeg er rasende over at blive behandlet så grimt.
De er overhovedet ikke til at snakke med.
Føj...

29. september 2016
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Som forventet

Vi har været fint tilfreds med hjælpen vedr vores hjemmeside. Abonnements betingelser, kan man altid diskutere. Men i business to business sammenhæng, har E-mærket ganske lødige betingelser i forhold til andre der yder service til virksomheder.

17. juni 2016

Skræmmende oplevelse

Jeg er fuldstændig enig med Signe; Fuldstændig ubetydelige bagateller endte i mit tilfælde med at stå i vejen for godkendelsen, og til en helt ublu regning/pris.
Dialogen med E-mærket virkede meget uprofessionel, og som om man 'handler' med en række 1. års jurister (med al ære og respekt for dem), helt uden erhvervserfaring/forstand.

Som rigtignok nævnes; E-mærket ville aldrig selv blive godkendt!

2. desember 2015

God for forbrugerne, DÅRLIG for deres KUNDER

Emaerket sender faktura BEVIDST 14 dage efter du skulle have opsagt din årsaftale hos dem. Så bliver man da lige BUNDET PÅ HÆNDER OG FØDDER i et år mere.
BONDEFANGERI ved højlys dag!
E-mærket er en god tjeneste for forbrugerne af internetbutikker, men de var ALDRIG selv blevet godkent hvis de skulle give et e-mærke til sig selv.
Derudover fortæller E-maerket iøvrigt at de ikke tager anmeldelser på trustpilot seriøse. NEJ, men det burde de måske begynde at gøre.....

11. november 2015
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bondefangere af værste skuffe!

E-mærket består af en række telefonsælgere, der kontakter webshops for at lokke dem til at tilmelde sig. De overtaler med et godt tilbud, hvis webshoppen er hurtig til at tilmelde sig, mens de har sælgeren i røret. Når webshoppen har tilmeldt sig, er der ingen vej tilbage. Hvis webshoppen ikke bliver godkendt af e-mærket (på grund af en lille bagatel), skal den alligevel betale flere tusinde kr. for et helt års medlemsskab! Det står der skrevet i de handelsbetingelser som webshop-ejeren måske ikke læser, fordi de har en insisterende sælger i røret der siger at man skal skynde sig!
Sådan bondefanger e-mærket blandt andet deres nye medlemmer, der nu sidder tilbage med en dyr regning og en lang næse. Gad vide om e-mærket selv kan blive godkendt...

9. november 2015

Ubrugeligt

Som forbruger faldt jeg over en webbutik der viste sig at have kørt det samme udsalg "kun i dag" gennem et halvt år.

Efter en måneds behandlingstid oplyste E-mærket, at de havde vejledt butikken i reglerne om udsalg. Slut. De har tjent penge i et haft år på fupudsalg og der er intet sket overhovedet! Her på Trustpilot havde folk skrevet hvordan de havde købt ting uovervejet pga. det ulovlige udsalg og intet skete.

For det første havde E-mærket ikke selv fundet dette evighedsudsalg. For det andet har butikken tjent godt på folk der skynte sig at købe en masse. Det giver ingen beskyttelse til mig som forbruger. De er ikke andet end en udgave af myndighederne der ikke udøver sanktioner.

25. august 2015
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas på hvis du vil som firma vil opsige abonnement på e-Mærket

Som f.eks. Mia også har skrevet i anmeldelse længere nede, vælger E-Mærket desværre helt at ignorere henvendelser når de vedrører opsigelse af abonnement. Det er utrolig uprofessionelt.
Og naturligvis har de modtaget opsigelsen, i det deres system/medlemsservice sender et standard svar tilbage "at man kan forvente svar inden for 5 dage". Det skal man dog langtfra forvente. F.eks. venter vi nu på 16. dag.
Så et godt råd: Skal du opsige, så gå i gang i god tid inden opsigelsesfristen.

10. mars 2015
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg prøver nu at få e-mærket i tale ved en anmeldelse, for mails virker ikke

Jeg har været "medlem" af e-maerket i et pænt stykke tid efterhånden, men sidste år valgte jeg at opsige mit medlemsskab. Jeg skrev derfor til min kontaktperson derinde. Først efter 2 rykkere for et svar skrev han, at jeg skulle videresende mailkorrespondancen til Medlemsservice. Det gjorde jeg straks... hørte intet. Rykkede for svar... hørte intet. Jeg har nu modtaget en rykker fra E-mærkets bogholderi for betaling af det nye år, og jeg har i den forbindelse skrevet tilbage, at vi har opsagt vores medlemsskab, jf. e-mail korrespondance... jeg hører intet og har nu igen måttet rykke på flere mailadresser. Det er simpelthen for ringe, at man skal behandles på denne måde. Jeg har været så glad for at være medlem i de år, jeg har været tilknyttet, selv om jeg ikke har brugt nogen af de services, de har tilbudt (har ikke haft behov eller problemer), og jeg har gladeligt betalt og anbefalet E-maerket videre... Jeg undrer mig. Og jeg håber, at denne anmeldelse gør, at jeg endelig får svar på min opsigelsessag. Mvh. Mia

15. januar 2015
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jurist på sagen -> sag løst

Juristen hos emærket kom på sagen, dagen efter fik jeg penge retur

Butikken havde ellers snydt mig og tog ikke telefonen

Havde fundet en rigtig dårlig DK webshop, aldrig prøvet så dårlig kundeservice

Hvis ikke for emærket var mine penge tabt. Kunne måske trække retur via dankort - men ved ik om der er minimumsbeløb for det

Det var nemlig ikke over 500kr.

Jeg fik hurtig sagsbehandling og de ringede endda og fik fat i butikken selvom jeg ik havde kunne få fat i dem i flere dage pr tlf

12. januar 2015

Pengemaskine og utilstrækkelig.

Det går hurtigt og smertefrit med god kommunikation til pengene er overført til E-Mærket.

Deres bogholderi samt kundeservice taler på ingen måde sammen. De opkræver pengene før, du overhoved er blevet godkendt.

Vores oplevelse var elendig, nu sidder vi i tilfældet af efter næsten et halvt års kamp snart at have opgivet at få vores penge tilbage eller endda blive godkendt til E-Mærket.

Det er under al kritik, da de før de laver kampagner med deres samarbejdspartnere i form af hjemmesidesystemer ikke sørger for produktet er opdateret før de inviterer firmaer til at få E-Mærke. Denne process kan dog ikke lade sig gøre, da i vores tilfælde, det var E-Mærket og DanDomain, der skulle tilpasse de sidste 2 rettelser før vores godkendelse blev aktuel. Vi sendte vores færdige udgave/rettelser d. 1/9-2014, hvor det var deres opgave at rette de sidste to som de selv gav udtryk for. I dag har vi 17/11-2014 og vi har intet hørt fra dem efter vi har ringet gentagende gange for at høre de ikke er kommet videre i processen.

Så kom det bedste: Vi ville have pengene tilbage og opsige samarbejdet med E-Mærket, da dette tydeligvis blev en kamp med manglende kommunikation fra deres side samt ligegyldighed - E-Mærket har jo fået deres penge.

Så vi har mistet 15 timers arbejde samt tiden på at få fat i E-Mærket og derudover ca. 7500DKK.

Jeg vil klart anbefale andre at tage afstand til E-Mærket. Det er en ren strategisk pengemaskine uden form for service, hvad deres eget produkt er anliggende.

17. november 2014

Intet eksistensgrundlag

Jeg forstår ikke hvorfor en sådan fond eksistere, hvis det da ikke var for at give forbrugerne en falsk tryghed når man handler på nettet.
Jeg havde en tvist med en edb leverandør hvor der var fabrikationsfejl på mit produkt, leverandøren løj åbenlyst om at fabrikanten ikke ville modtage mit produkt og E-handelsfonden vaskede hænder og smed mig videre til forbrugerklagenævnet.
Tak for dårlig service.... Hvorfor er i her?

18. oktober 2014

bondefangeri

Vi har i flere år haft abonnement hos E-mærket og finder først ud af hvad det er for et fortagende den dag vi ønskede at opsige vores abonnement. Dette gør vi da vi modtager opkrævningen for det næste år og forventer så at alt er ok da vi ikke hører fra dem i 14 måneder - men nej de siger vi er 4 dage for sent med opsigelsen, så vi har bare at betale.
så husk når du modtager girokortet for det næste år, så er det for sent at opsige dit abonnoment. Der er 30 dages opsigelse og man modtager girokortet inden for de dage og så er det for sent. Man er nødt til at betale og ventet et år mere, hvis man vil ud.
Dårlig politik og service, bondefangeri.... kan bestemt ikke anbefale E-mærket.

21. august 2014
Vurdert til 1 av 5 stjerner

tyveri og overholder ikke afaler.

Da vi er en halvstor webshop på nettet, har vi fået Mobilepay som inline betaling, men dette vil E-mærket ikke godtage, fordi du ikke kan lave indsigelser med mobilepay buisness. I følge Danske bank kan du godt, jeg får dokumenter fra banken der er underskrevet og stemplet., jeg sender dem afsted til E-mærket, Men nææh nej, nu påstår de at dokumenterne er falske og det passer ikke.

Mobilepay Buisness har opdateret deres betingelser D. 3. Juli, Dette vil de heller ikke godtage, selvom det står på Danske banks hjemmeside.

Jeg diskutere med dem i 25 min i telefonen, og bliver simpelthen rystet af skræk, aldrig har jeg i mit liv oplevet en så flabet og dårlig kundeservice.

Jeg kunne blive ved endnu, men det stopper her.

Tænk jer om før i laver aftaler med dem, få alt på skrift og skrevet under.

Husk at læse det med småt.

9. juli 2014

Skuffende sikkerhed

Har for flere år siden, spurgt om de ikke kom med nogle forbedringer og nye produkter, for jeg havde nogle idéer til ting, der kunne gøres.

IKKE en disse er sket.

Så har jeg tit fundet butikker, som ikke har orden i deres emærkning og her lovede de mig, at de ville gøre det bedre. Nu har jeg igen fundet en butik, som er HELT galt på den, de bruger logo, som ikke linker til siden, og så har de et kæmpe logo, som heller ikke linker rigtig, men bare er en copy/paste tekst, som ligger på deres egen side, så man kunne godt tro, at der var fup, hvis man ikke gad at slå firmaet op.

Heller IKKE her er sket en disse.

30. juni 2014

Ingen værdi

Der findes firmaer uden e-mærke som er rigtige gode.
Der findes firmaer med e-mærke som direkte elendige til alt hvad der står i lov om køb og reklamationsret. En klage til e-mærket gjorde intet, og jeg måtte selv tage 6 måneders kamp for at firmaet til at overholde loven,

Det har stadig e-mærket.

25. februar 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv