Elkjøp Anmeldelser

2 141

1,4

Veldig dårlig på reklamasjoner dessverre, og det er gjerne sånn man oppdager hvor dyktig en butikk er. Har være kunde der i 30 år og aldri klaget på noe før nylig, og reklamasjon på 2 mobiltelefoner h... Vis mer

Elkjøp kan bare ryke og reise. Har hatt en reklamasjon inne i snart 2 mnd, og nesten null oppdateringer. Ene på kundeservice sier den har blitt sendt fra verksted, neste sier at den fortsatt er på ver... Vis mer

Har misvisende tilbud på nettsiden sin, ville ikke holde seg til disse når sendte melding etter kjøp. Dårlig holdining. Nektet deretter å kansellere bestillingen som hadde vært oppe i bare 1 time a... Vis mer

Hadde bestill et fryseskap, forklarte sjåføren hvordan han skulle komme ned til huset, de kom tittet ned veien og kjørte. Da jeg forsøkte å ringe dem hadde de satt tlf. på mobilsvar.Nå vil jeg heve kj... Vis mer

1. TV-butikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Du visste kanskje at Elkjøp av Nordens største elektronikkforhandlere. Visste du at vi har vedtekter som sier at vi skal ha det gøy på jobb? At vi har egen skole? At lageret vårt har egen toglinje? Elektronikkeventyret startet i Norge med 33 handlere i 1962, og teller nå 10 000 engasjerte mennesker i Norden. Elkjøp engasjerer seg i mer enn å selge varer. Vi er blant annet stolte av å samarbeide med dyktige aktører som Røde Kors og GreeNudge. I alt fra reklameproduksjon til transport er målet å bruke de grønneste løsningene. Hos oss kan du levere elektronikkavfall: Vi samler inn og resirkulerer 100 000 tonn årlig.

Dårlig

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 141)

302 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Støvsugerkjøp Elkjøp Moss. Elendig service

Skulle kjøpe trådløs støvsuger i gave til en dame på 79 år. Vi sa vi ville legge oss på rundt 3000kr, men ble overtalt til å kjøpe en til over 4700kr. Ok, det er jo på en måte vår egen «feil». Og så finne ut at vi må kjøpe lader til over 700kr på egenhånd og ikke informert. Fått vite nå at laderen er her 20.Mai!!!!! Har prøvd å klage til kundeservice . Får bare tilbud om å kansellere bestillingen på laderen. Og det kan vi jo ikke. Vi har jo gitt bort støvsugeren, så vi MÅ jo ha laderen. 🙄 Kommer ingen vei! Så nå må jeg fortelle jubilanten at ho må vente i 1 mnd til, og gå å bære den store tunge gamle…

18. april 2026

Elkjøp er ikke som Før

Elkjøp er ikke som Før.
Lurer kundene sine med 50 dagers åpent kjøp og det er faktisk bare 14 dager.
50 dagers uåpnet vare og må være forseglet!! Hvordan kan det hete åpent kjøp.
Velg heller Power eller komplett.
Etter 20 år aldri med Elkjøp.
Dere mister stadig mer kunder.

24. april 2026

Forsinkelse hel hvete

Kjøpte meg en oppvaskmaskin og et kjøleskap 8. Februar. Kjøleskapet skulle være klart 28 Februar til henting, mens Oppvaskmaskinen kunne bli hentet 5. Mars. Først ble kjøleskapet forsinket, deretter oppvaskmaskinen. Jeg fikk kjøleskapet halvveis ut i Mars. Det er nå slutten av April og jeg har enda ikke fått oppvaskmaskinen. Forsinkelse etter forsinkelse. Fra 5 mars til 21 Mars til 5 April til 18 April til 21 April til 28 April og nå til 28 Juli!

Da jeg kontakter kundeservice må jeg vente på en jævlig slitsom ai stemme som skal "hjelpe meg" og samtlige kundebehandlere snakker kun Svenskt. Noen av de har vært veldig hjelpsomme. Men jeg er ikke så god på Svenskt.

Siste nå var at jeg spurte om et annet produkt istedenfor oppvaskmaskinen og fikk avslag grunnet pris forskjell.
Men jeg vil bytte fra en oppvaskmaskin til en verdi av 20 000kr til en med verdi av 17 000kr.

Så nei. Elkjøp er ubrukelig som faen.

23. april 2026

(Navngitt) Selger hos Elkjøp Alnabru…

(Navngitt) Selger hos Elkjøp Alnabru 21/12-25 satte på en forsikring med månedlig trekk ved kjøp av iPad. Uten samtykke - faktisk mot direkte «nei» på spørsmål om forsikring (dette dekkes av innboforsikring). Maskerte svindleriet ved å gi rabatt på opprinnelig produkt.

21. desember 2025

Ikke kjøp plastikk skjermbeskytter

Ikke kjøp plastik skjermbeskytter. koster 700 kr for en skjermbeskytter som umiddelbart gjør kvaliteten på skjermen dårligere. I tillegg reklamerer det med at Elkjøp setter det på for deg, men når jeg fikk tilbake mobilen min la jeg merke til ca 20 små luftbobler over hele skjermen

21. april 2026

Tv til levering

Tv til levering, sksl være prøvd levert to ganger. Feil ikke hørt et ord. Umulig nesten å kontakte de. Får se videre, hent selv anbefales.

21. april 2026

Må være det værste jeg har vært borti

Må være det værste jeg har vært borti

Bestilte en dyr TV og nøkkellås med god margin for hjemlevering med innbæring. Innbæring var da betalt for ekstra siden jeg ikke har mulighet til å bære.

Hadde fri fra jobb dagen jeg valgte hjemlevering for å slippe å ta fri en annen dag. Venter og venter, så blir kl. 18. Ringer Elkjøp, og de har ikke lastet opp engang, det hadde de glemt...

Får avtalt ny levering mandagen. Tar fri fra jobb, men den kommer ikke da heller. Avtaler på nytt onsdag, fri fra jobb, kommer ikke da heller. Til slutt presterer de å levere den på fredag, da enda en arbeidsdag med tapt inntekt. Bærer de inn? Neida, for den er for tung for dem. Den blir rullet inn i spisestuen, hvor den absolutt ikke skal stå. Jeg skrur den på for å se om den fungerer, for transportør har bemerket en skade i emballasjen. Og tror dere ikke den er knust...

Ringer Elkjøp for å få omlevert, her blir det enda mer om og men. Kommer ikke til å handle her mer for å si det slik

17. april 2026

Garanti/Rekkamasjon-Elendig Elkjøp Sotra.

Jeg reklamerte på en elektrisk tannbørste kjøpt hos Elkjøp Sartor i januar 2024.

Produktet har blitt byttet til ny vare to ganger (august 2024 og oktober 2025) på grunn av feil. Den siste tannbørsten har nå også sluttet å virke.

Elkjøp sier at garantien har gått ut, siden jeg første gang kjøpte tannbørsten.
Det er 6 måneder siden jeg fikk en helt ny tannbørste pga feil igjen.
Da burde dette være en
reklamasjonssak etter forbrukerkjøpsloven – ikke en garantisak. Ved omlevering (utlevering av ny vare) starter reklamasjonsfristen på nytt.

Elkjøp Sotra står på sitt, de vil ikke gi ut nytt produkt- selv om det er bare 6 måneder siden nytt produkt ble levert.
Jeg kan levere inn tannbørsten, men må betale mellom 500-800 kroner i frakt.
De vil ikke svare på e-post.
Elendig service! Styr unna Elkjøp Sotra.

11. april 2026

Helt forferdelig

Det er meget elendig dårlig kundeservice. Dem krever at du leverer et defekt produkt til «reparasjon», og må betale for dette selv om det åpenbart er garantirett på produktet. I tillegg må man vente i inntil én måned for å få tilbake produktet. Handler heller på Power neste gang.

27. januar 2026

Elkjøp: Inspirert av amerikanske forsikringsselskap

Jeg kjøpte et Samsung nettbrett med Nettbrett Forsikring hos Elkjøp Glasmagasinet i August og i tidlig September slutten den å lade på begge mine kabler og jeg leverte den hos samme forhandler. Den lot seg ikke lade med butikkens egen kabel heller.

Dem kunne ta den inn på sjekk og evt. sendes til reparasjon hvis dem ikke fant ut noe selv. Jeg ble informert om servicegebyr på reparasjonen men jeg sa ifra at jeg hadde forsikring som inkluderer portskade. Da skulle den være dekket.
Jeg fikk senere informert at det ikke ble funnet skade under reparasjon og jeg ble tvunget til å betale gebyr.

Så laderporten tok seg bare en pause? Hvis det ikke var noe feil med den, hvorfor ble den sendt videre til verkstedet da? Jeg protesterte og spurte hvordan det liksom kunne skje, da jeg helt klart viste at det var feil da jeg leverte den. Jeg ble fortalt nedlatende at det kunne ha vært en driverfeil og at jeg kunne ha "prøvd meg fram selv". Hvordan kan jeg det med et strømløst nettbrett? Det var ikke mye strøm igjen på den da jeg sendte den til sjekk.

Selv etter ble jeg mast med SMSer om å hente produktet mitt og jeg måtte manuelt gå tilbake og fortelle at det allerede var gjort.

For en fin måte å behandle en Ekjøpkunde gjennom over tjue år på!

Jeg klaget om dette til Elkjøp Glasmagasinet og de sa at dem tok min side og vil tilbakebetale 50%. Hvorfor ikke 100%!? Dem har heller ikke svart hvorfor den ble sendt videre til verkstedet hvis det ikke var noe feil med den.

Sky unna disse kjeltrignene! Dem er griske hyklere som følger manualen til amerikanske forsikringsselskaper som gjør alt for å slippe unna.

27. november 2025

Veldig dårlig erfaring

Veldig dårlig erfaring med reparasjonstjenesten hos Elkjøp.
Jeg leverte inn en støvsuger for to måneder siden og en laptop for halvannen måned siden, og jeg venter fortsatt uten noen konkret oppdatering.

Dette er en betalt tjeneste, men det virker som om sakene mine enten er glemt eller ikke blir prioritert i det hele tatt.
Kommunikasjonen er svært dårlig, og jeg får ingen klare svar på hvor produktene befinner seg eller når de blir ferdige.

Det er ikke rimelig at kunder skal vente så lenge uten informasjon.

14. april 2026

Dysfunksjonell butikk

Eg hadde tenkt å skrive ein anmeldelse på elkjøp sine sider for eit produkt, Sudio V3 earbuds (kabla).
Dei har ein slags strømpe på kabelen som lagar voldsomt med lyd ved den minste bevegelse. Den lyden går rett opp i proppene og inn i øyret. Eg har aldri opplevd liknande.
Så eg gjekk på elkjøp sine sider og ville skrive ein anmeldelse for å oppfordre folk til å styre unna.
DET FÅR EIN IKKJE LOV TIL MED MINDRE EIN HAR FÅTT INVITASJON PER EPOST FRA ELKJØP.
Det er uaktuelt å handle i ein butikk som fungerer slik i 2026, som framstiller seg som om dei har åpent for innspel fra publikum når dei åpenbart ikkje har det.
Eg hadde sannsynligvis ikkje kjøpt dei øyreproppane dersom det var tilfelle, fordi noken andre hadde allerede skrevet omtale før meg. Når eg ser at eit billig produkt har null omtaler tenker eg gjerne at dei andre gjerrigknarkane er vel fornøgde med produktet då, hvis ikkje hadde ein lest noke anna.

Tidlegare kjøpte eg JBL earbuds og dei fungerer fint til sammenligning.

10. april 2026

Elkjøp har utsatt utkjøringen 3 ganger

Elkjøp har utsatt utkjøringen 3 ganger, ingen beskjed blir gitt, vi sitter hjemme og venter mellom 8-17 og får beskjed like før kl 17 om at de ikke kan levere likevel. Går det an å behandle kunder slik…??

10. april 2026

Styr unna!!

Mange uker på reparasjon for 2.gang. Ingen feil funnet. Fantastisk dårlig service på selve butikken. Kundesenteret litt bedre. Styr unna Elkjøp om du kan er mitt råd. Har vært kunde i mange år, men nå er det over.

9. april 2026

Kundebehandlingen på Stord elkjøp er…

Kundebehandlingen på Stord elkjøp er elendig de var frekk mot min samboer og lo av hun når hun spurte om hjelp, men når vi senté hjelp til support på nettstedet til elkjøp fikk vi bra hjelp med en gang og samme på alle andre el kjøper I norge utenom Stord sin. Forbrukertilsynet bør sjekke nærmere på denne plassen!

4. mars 2026

Jeg har en sak gående på El kjøp…

Jeg har en sak gående på El kjøp Slependen. Vart i flere måneder. Xplora smartklokke. Batteriet ble dårligere og etter 2 år ubrukelig. Leverte klokken 5 dager etter 2 år. De hadde den inne i flere uker. Batteri er slitasje sa de og skyldte på at produsent ikke ville gi erstatning. Leste at det er 5 års garanti på Smart klokker. Produsenten har ikke noe med garantien( mailet med produsent, de har aldri hørt om saken) Elkjøp står selv for garantien. De gir seg ikke med å skylde på produsent. Virker som det er mange kundebehandlere som ikke leser historien bak og skriver det samme. Kan Elkjøp fått nye eiere som har lært opp ungdommen til at reklamasjon gir vi ikke mer her, ser så mange misfornøyde kunder. De gidder ikke ringe og snakke med kunden. Rart de vil miste kunder for en tusenlapp.

18. november 2025

Elendig service

ejeg kjøpt e komfyr hos elkjøp Bodø og skulle hente den på vareutleveringa, det gikk over en halv time fra jeg fikk kontakt mannen på lageret og til han klarte og utlevere varene. .JEG VIL TAKKE FOR ELENDIG SERVICE og gir elkøp bodø atter en gang strykkarakter .

18. mars 2026

Ble overasket over hvor dårlig service…

Ble overasket over hvor dårlig service og hvor grådige elkjøp er. Jeg kjøpte Sony XM5, hvor høyre hengslen ble ødelagt etter 4 måneder. Jeg tok kontakt med elkjøp, og de forklarte at de har hatt titals av kunder med samme problem. Det er kjent universielt problem med denne modellen, som man enkelt kan søke opp. Men på tross av det ble jeg fortalt at de kan sende til service, men at de nesten kan garantere basert på erfaring at jeg får avslag og må betale 800 kr + frakt. Jeg forstår ikke hvordan de kan si at dette er et kjent problem og samtidig stille kundene til ansvar for bruks skade når et enkelt søk viser til at dette er en produksjons feil. Skal aldri kjøpe elektronikk fra sony eller elkjøp igjen. Har aldri sett maken til så dårlig service.

5. mars 2026