Elkjøp Anmeldelser

2 141

1,4

Veldig dårlig på reklamasjoner dessverre, og det er gjerne sånn man oppdager hvor dyktig en butikk er. Har være kunde der i 30 år og aldri klaget på noe før nylig, og reklamasjon på 2 mobiltelefoner h... Vis mer

Elkjøp kan bare ryke og reise. Har hatt en reklamasjon inne i snart 2 mnd, og nesten null oppdateringer. Ene på kundeservice sier den har blitt sendt fra verksted, neste sier at den fortsatt er på ver... Vis mer

Har misvisende tilbud på nettsiden sin, ville ikke holde seg til disse når sendte melding etter kjøp. Dårlig holdining. Nektet deretter å kansellere bestillingen som hadde vært oppe i bare 1 time a... Vis mer

Hadde bestill et fryseskap, forklarte sjåføren hvordan han skulle komme ned til huset, de kom tittet ned veien og kjørte. Da jeg forsøkte å ringe dem hadde de satt tlf. på mobilsvar.Nå vil jeg heve kj... Vis mer

1. TV-butikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Du visste kanskje at Elkjøp av Nordens største elektronikkforhandlere. Visste du at vi har vedtekter som sier at vi skal ha det gøy på jobb? At vi har egen skole? At lageret vårt har egen toglinje? Elektronikkeventyret startet i Norge med 33 handlere i 1962, og teller nå 10 000 engasjerte mennesker i Norden. Elkjøp engasjerer seg i mer enn å selge varer. Vi er blant annet stolte av å samarbeide med dyktige aktører som Røde Kors og GreeNudge. I alt fra reklameproduksjon til transport er målet å bruke de grønneste løsningene. Hos oss kan du levere elektronikkavfall: Vi samler inn og resirkulerer 100 000 tonn årlig.

Dårlig

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 141)

302 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ulovlig trenering av innsynskrav og mangelfull bevisføring

Jeg har en pågående sak med Elkjøp der jeg ble tvunget til å bruke lovverket for å få ut informasjon jeg har krav på.

Elkjøps kundesenter avviste gjentatte ganger mitt krav om innsyn i egne loggføringer med begrunnelsen at dette var «interne arbeidsdokumenter». Dette er et direkte brudd på personvernforordningen (GDPR). Det var først etter at jeg eskalerte saken direkte til selskapets personvernombud at dokumentene ble utlevert.

Da innsynet endelig ble gitt, kom det frem hvorfor selskapet hadde forsøkt å holde dette tilbake: De interne dokumentene inneholdt bevis som styrket min sak betydelig, og viste samtidig at sentrallageret internt hadde innrømmet manglende dokumentasjon for sine egne påstander.

For å toppe det hele forsøkte selskapet å utsette utleveringen av fem korte meldinger med to måneder, under henvisning til «kompleksitet». At en aktør av Elkjøps størrelse må bruke ekstra tid på å hente ut fem meldinger om én kunde fra eget system, er ikke annet enn en taktisk trenering for å utmatte kunden.

Jeg har nå klaget Elkjøps praksis inn for Datatilsynet, Arbeidstilsynet og Forbrukertilsynet. Min erfaring er at førstelinjen hos Elkjøp aktivt forsøker å skjule interne svakheter og manglende bevis. Mitt råd til andre kunder: Ikke la kundesenteret avfeie dere. Krev innsyn og ikke aksepter avslag med henvisning til «interne dokumenter».

28. mai 2026

Ingen service.

Kjøpte et produkt på elkjøp.no 4.5 2026, mottok produktet 13.05. Produktet kom på tilbud 20.5. Elkjøp var ikke interessert i å gi meg noe form for komposisjon på prisdifferansen fordi produktet var over 14 dager. Villedende at de har 50 dagers åpent kjøp.

21. mai 2026

Selgers ord gjelder ikke hos Elkjøp

Et keyboard som hadde problemer ble levert inn til Elkøp. Selgeren sa at det ville ta 14 dager for å få undersøkt keyboardet for å få bekreftet om det var defekt. Spurte om vi kunne få pengene igjen dersom det var defekt. Selger sa at det var helt i orden. Vi kjøpte ett nytt keyboard på Komplett, for 14 dager var litt lenge å vente. Etter 14 dager var beskjeden fra Elkjøp at keyboardet var defekt. Når vi kom for å få igjen pengene, sa de at det kunne vi ikke. Vi henviste til selger som hadde bekreftet at det var ok, da vi leverte inn keyboardet. Vi fikk så beskjed om at denne selgeren hadde sagt feil, men for å være « snill» kunne vi få gavekort på beløpet.
Så på Elkjøp bør man få alt de sier skriftlig. Eller kanskje ikke det heller nytter for Elkjøp vil jo ikke stille seg bak en uttalelse/lovnad som er gitt av en av selgerne.

8. mai 2026

Firkantete rutiner/systemer og null kundefokus hos support

Skulle bytte noen øretelefoner som jeg hadde kjøpt Elkjøps tilleggsforsikring på. Først skjedde ingenting i flere uker, så kontakt vi forsikringsselskapet som godkjente bytte der og da. De ga oss referansenummer og informerte Elkjøp.

Reiste ned til Elkjøp på Jessheim der jeg fikk høre fra en hjelpeløs hønsehjerne at deres egen serviceavdeling nå måtte godkjenne forsikringsselkapets godkjenning. Hvorfor? Det hadde hun ikke peiling på? Hvor lenge tar det? Igjen, ingen peiling. Hva er det de trenger? Øretelefonene. Du mener de du har i hånden? Ja. Men de må ha dem.

Så kom det en assisterende hønsehjerne til som sa at det holder at vi har levert dem. OK. Hva venter vi da på? Godkjenning av godkjenningen. Kan vi ringe dem? Nei. Du må vente på telefon fra dem? Når ringer de? Vet ikke. Kontinuerlig. Blir det i dag? Vet ikke. Men du må ta telefonen ellers rykker du tilbake til slutten av køen...

Osv...osv...

Ekstraforsikring via Elkjøp kommer jeg ALDRI til å tegne igjen. Og om jeg kjøper noe a større verdi der igjen noensinne er jeg også usikker på.

15. mai 2026

Veldig dårlig service

Veldig dårlig service - hadde bestilt en vare som var på tilbud, men uten noen melding eller e-post ble ordren bare kansellert - jeg opdagede kanselleringen da jeg var inne på profilen min for å sjekke bestillingen etter mer end en uke uten å høre noe fra dem. Handler ikke der mere

15. mai 2026

Feil i nettbestilling

Jeg bestilte fra Homegroup som er et samarbeid eller liknende innenfor Elkjøp. Jeg fikk ikke kvittering og da pakken var kommet fram på posten fikk jeg beskjed om å betale over 1700 kr, mens produktet jeg kjøpte (inkl moms) kostet 359 kr. Det var ikke mulig å få kontakt med bedriften før etter nesten to uker, og først da fikk jeg beskjed om at det var en feil.

3. mai 2026

Elkjøp phonehouse Førde

Kjøpte en iPhone 16 Pro 28.07.2025. Kort tid etter oppstod det problemer med lading, til tross for bruk av original Apple-lader og testing med flere ladere. Telefonen gir feilmeldingen: «Dette tilbehøret bruker for mye strøm».
Jeg forklarte tydelig at mobilen er helt sentral i arbeidshverdagen min, og at den inneholder sensitiv bedriftsinformasjon som regnskapsprogram og tilgang til bedriftskonti. Jeg påpekte også at reparasjon ville være en vesentlig ulempe, basert på tidligere erfaring med lang behandlingstid.
Responsen fra butikksjefen var overraskende lite imøtekommende. Jeg fikk beskjed om at dette ikke ble vurdert som en «vesentlig ulempe», og da jeg spurte om omlevering eller heving på grunn av yrkesbruk, fikk jeg et frekt svar om at jeg ikke «bare kunne komme og kreve en ny telefon».
Jeg ba også om skriftlig estimat på reparasjonstid og ble lovet dette på e-post, men har fortsatt ikke mottatt noe.
Derimot fikk jeg svært god hjelp fra Apple kundeservice, som var profesjonelle, tydelige og løsningsorienterte. Apple ryddet opp – Elkjøp mistet en kunde. Eller rettere sagt, 4 kunder da hele familien snur ryggen til Elkjøp etter over 20 år som faste kunder.

12. mai 2026

Ikke kjøp kjøkken fra Elkjøp

Ikke kjøp kjøkken her med mindre du selv besitter kunnskap som kan overgå selgeres anbefaling. Veldig lett for selger å nå salgsbonus når de kan legge på 2% mer enn det som trengs. Ingen returrett på uåpnede varer, som er til overs. Ikea og Kvikk er tryggere

2. mai 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. De folger ikke forbrukerkjopsloven eller regler om reklamasjonsrett. Ikke betal for ekstra tjenester som support - for det er en falsk tjeneste de tilbyr. De nekter for ansvar ved salg og anbefaling av vare som ikke fungerer.
Dette er den därligste kundeopplevelsen jeg noensinne har opplevd. Jeg melder meg ut og vil oppfordre alle jeg kjenner til à gjore det samme. Elkjop Ulleväl representerer elkjop som kjede og jeg vil aldri bruke noen av dem igjen.

6. mai 2026

For all del, styr unna.

Helt utrolig dårlig kundeservice… Anbefaler virkelig ikke å handle hos Elkjøp, hvis du skulle være så uheldig at produktet har feil/mangler/er ødelagt er det ikke hjelp å få

5. mai 2026

Vi var innom med vår robotstøvsuger og…

Vi var innom med vår robotstøvsuger og skulle ha service da den ikke fungerte optimalt, fikk låne ein veteran støvsuger i mellomtiden, og når vi skulle tilbake for å hente vår, så fikk jeg knapt opp beholderen, for den var så dekket av støv, skruer og dritt. I etterkant skulle vi bytte noen deler, deriblant sidebørste som min mann brukte en arbeidsdag på å prøve å få av, men det viste seg at de inne på servicen hadde LIMT skruen til sidebørsten helt fast, så det var nærmest umulig å få ut. Dette er egentlig en "operasjon" som tar to minutter, men tok i stede flere timer. Dette er da noe som Elkjøp kunne tjent gode penger på, og kunden kunne tapt flere tusen! Dette er overhodet ikke greit, heller er det vist at service og behandling av produkter er noe de strengt tatt ikke kan.

10. mai 2025

Brudd på forbrukerrettigheter og mangelfulle servicer

Vi har en støvsuger som stadig stopper å fungere, den har vært inne til service tidligere men feilen blir aldri rettet. Nå igjen er støvsugeren inne til service. I henhold til norsk lov, forbrukerkjøpsloven, har leverandøren et forsøk på å reparere varen. Etter dette forsøket har kjøper krav på enten ny tilsvarende vare eller heve kjøpet. Det kan i tilfeller utvises skjønn og gi et ekstra forsøk men kun om det er rimelig. Da vi nå igjen var inne i butikken for reklamasjon så mente de at de skulle få 3 forsøk, etter litt om og men sa de seg enig i hva som står svart på hvitt i lovverket. Det viser seg at tidligere service har vært mangelfull da ansatt hos elkjøp ikke har lagt med nødvendig dokumentasjon for servicen og derfor har ikke servicen blitt gjort slik den burde ha blitt. Det er da ikke rimelig at elkjøp får en ny sjanse på å rette feilen. Forsøket er brukt opp. Vi sitter nå igjen uten en støvsuger, sist var vi uten i nesten 2 måneder, nå var de usikre på hvor lenge dette vil ta. Jeg ber elkjøp følge norsk lov, opptre som en ansvarlig og redelig aktør og enten gi oss en støvsuger som fungerer eller heve kjøpet. Vi har mistet all tro og tillit til elkjøp. Ironisk nok mens vi var i butikken var det 2 andre kunder som opplevde at de ikke fikk service i henhold til loven, enten at de ikke fikk heve kjøpet eller en lånevare mens produktet er på reparasjon. Loven er ikke en veiledning, men det absolutt minste man burde forvente. Så når dere bryter forbrukerrettigheter så viser dere at dere er en useriøs aktør som ikke klarer å levere til minimumskrav en gang.

4. mai 2026

Helt krisedårlig kundeservice

Helt krisedårlig kundeservice! Har ny vaskemaskin som bare har vært trøbbel fra dag en. Absolutt ingen hjelp å få. Har sendt til forbrukerrådet, men det tar tid
Nå blir det media!! Forbanna søppelkjede!! Aldri for gudsskyld benytt dere av denne kjeden!!!

20. april 2026

Gjør deg selv en tjeneste - Styr langt unna Epoq

Vi har kjøpt vaskeromsinnredning fra Epoq, og angrer bittert. Mottatt vask som ikke passer i innredning, medførende at benkeplate måtte byttes fordi den ble ødelagt av mothaker på vasken da den ble tatt ut. Benkeplate (vegg til vegg) ødela naturlig nok vegg da den måtte tas ut igjen. Også mottatt hengsler som ødela trådskuffer i skap, og erstatningshengsler gir risiko for å ødelegge skapdør fordi de ikke kan åpnes nok og døra derfor kan brekkes over hengslet. Trådskuffer i innredningen sitter bom fast flere steder, og er byttet flere ganger. Noen av gangene skuffer er byttet har vi mottatt skuffer med feil størrelse som naturlig nok ikke fungerer. Dette er noen få eksempler av mange feil og mangler vi har opplevd.

De fysiske feilene er likevel ikke hovedproblemet med Epoq. De skryter av en svært lang garantiperiode, men hva hjelper det når de på ingen måte står for den? Hver gang det er en feil tar det LANG tid å få kontakt med Epoq, hvis du er heldig og får kontakt i det hele tatt. Vi snakker flere måneder svartid hver gang. Har opplevd å få beskjed om at problemer vi har må løses, og svare på en del spørsmål. E-postadresse vi fikk beskjed om å svare til kan ikke motta svar, og vi mistenker at dette er en søppelpost de har satt opp hvor beskjeder de ikke leser sendes og at den nå er full og derfor ikke kan ta imot mer. Dersom du får kontakt med dem er de eksperter på å late som de ikke forstår hva du mener, og komme med bagatellmessige løsningsforslag som ikke løser noe som helst eller evt. forbedrer et problem i en kort periode. På telefon er de alltid veldig hyggelige og forståelsesfulle, og fremstår som om de vil gjøre så godt de kan for å løse problemene som oppstår. Når du mottar svar på e-post senere er det likevel bare tull, bortforklaringer, at de later som om de har misforstått problemet og jeg vet ikke hva annet. Vi har kjempet med dem i mer enn to år, og problemene tar ingen ende. Det er utrolig frustrerende, slitsomt og fortvilende å forsøke å forholde seg til et firma som er eksperter på å ikke ta stilling til problemer som oppstår og gjør det de kan for å lure kunder til å tro de endelig skal bli hørt men hver gang graver alt ned i en mølle som ingen orker å gå gjennom.

Jeg har kun et tips - Hold dere langt, LANGT unna Epoq. Unngå å kjøpe noe herfra for enhver pris. Det fremstår kanskje både bra, pent og rimelig priset, men du kjøper deg bare masse frustrasjon og problemer. Vi orker nærmest ikke å gå inn på vaskerommet i huset som ble bygget helt nytt for oss på grunn av sinnet og alle de dårlige følelsene det vekker etter alle de utrolig dårlige opplevelsene denne prosessen har medført. Skulle ønske vi hadde lest tilbakemeldinger og undersøkt dette grundig før kjøp, for vi angrer bittert. Vi hadde ikke valgt innredning herfra igjen om vi så fikk betalt for å ta den. Grunnet dårlig kvalitet på selve innredningen, men hovedsakelig den ubrukelige måten Epoq behandler kunder på når det skjer (enda en) feil. Styr unna!

29. april 2026

Kjøpte mine produkter på Elkjøp Kleppe…

Kjøpte mine produkter på Elkjøp Kleppe for at jeg skulle få hjelp når noe ikke virket, det var jo helt unødvendig for det virker jo ikke i det hele tatt. Du blir henvist av roboter i alle ledd, feil telefonnummer blir oppgitt til service. Jeg forstår ikke dette er lovlig engang.

28. april 2026

Handle ALDRI hos Elkjøp er min anbefaling

Vi har ringt 31/3, 8/4, 9,4, 22/4, 24/4 og 27/4 om en under 1 år gammel vaskemaskin hvor trommellokket har gått opp under vask. En reklamasjon. De vi treffer i telefon hos Elkjøp har ikke vært særlig hjelpsom. Jeg prøver å hjelpe ei venninne som nå står uten en vaskemaskin som fungerer. Det har gått 28 dager siden første telefon.
Hvor mange har 30 truser i beredskap i en sånn situasjon. Jeg er frustrert, sint og lei meg. Lei meg for hun som er avhengig av andre for å få vasket tøy.
Jeg syns Elkjøp burde skamme seg. De får egentlig ingen stjerne fra meg, men måtte gi 1 stjerne for å kunne advare andre.

31. mars 2026