Bestilte mandag aften og havde varen onsdag med UPS. Hurtig levering, indpakningen var beskyttende og meget proffesionel. Vil handle igen hos edel-optics, når jeg har behov. Hilsen Ebbe

Feil briller i esken!! Jeg bestilte et par styrkebriller med innfatning fra ray ban i fargen metal. Da jeg mottok brillene viste de seg å være svarte. Jeg syns også styrken virket feil, noe som fikk... Vis mer

1. Brillegrossist
  2. Kontaktlinseleverandør
  3. Solbrillebutikk

Fra Ray-Ban til Gucci og Tom Ford: edel-optics.dk tilbyder et stort udvalg af mærkevarebriller til de bedste priser. Her finder du hurtigt et par briller, der passer perfekt til dit ansigt. Uanset om du er på udkig efter solbriller eller briller. Vi har mere end 35.000 modeller og sender hurtigt og gratis til Danmark. 30 dages gratis returret.

4,0

Bra

4k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

God pris og hurtig levering

Jeg bestilte et par solbriller om søndagen, de lå i postkassen om tirsdagen. Det er smart at man kan prøve dem virtuelt på hjemmesiden. Prisen var rigtig god. Jeg ville uden tøven anbefale andre at købe samme sted. Meget professionelt firma.

18. mai 2022

God pris og levering, men ……..

God pris og levering. Pakken kom dog 1 dag senere end varslet (så brillerne kom ikke med på ferie) Det viste sig desværre, at brillerne er skæve og knirkende. Så må se, om en brillebutik kan råde bod på fejlene. Derfor kun to stjerner !

19. juli 2021

Hej Ulf

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager mange gange, at dine nye solbriller er skæve. Vi har sendt dig en returlabel, så du kan sende solbrillerne tilbage til os og få et andet par i stedet.

Edeloptics

Jeg har mottatt solbriller med…

Jeg har mottatt solbriller med bruksmerker på. Prøvde å kontakte dere på telefon og e-mail, men uten svar. vil returnere de, men trenger en returlabel fra dere. Bistilling nummer E-NO21-3048281 hos Edel-Optics

9. juli 2021

Hej Rana

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager mange gange, at du har haft svært ved at få kontakt til os, og at solbrillerne ikke er i perfekt stand. Som ønsket, har vi sendt dig en gratis returlabel.

Seriøs Web forhandler

Bestilte mandag aften og havde varen onsdag med UPS.
Hurtig levering, indpakningen var beskyttende og meget proffesionel.
Vil handle igen hos edel-optics, når jeg har behov.
Hilsen Ebbe

6. juli 2021

Feil briller i esken!

Feil briller i esken!!
Jeg bestilte et par styrkebriller med innfatning fra ray ban i fargen metal. Da jeg mottok brillene viste de seg å være svarte. Jeg syns også styrken virket feil, noe som fikk meg til å lure på om jeg hadde mottatt noen andres briller. Jeg sendte mail, og fikk svar at jeg skulle sende en kopi av brilleseddel. Sendte da inn brilleseddel, og har siden ikke hørt noe, bortsett fra automatsvar. Utrolig irriterende når jeg er SÅ avhengig av briller!

26. mars 2021

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det er simpelthen ikke korrekt! Vi har sendt dig adskillige e-mails. Har du tjekket din spam/reklame? Du har lavet en fejl og indgivet den forkerte styrke. Vi har sendt dig en returlabel, så du kan sende brillerne tilbage til os. Men vi kan naturligvis ikke sende dig et nyt par, før du har svaret på vores spørgsmål omkring glidende overgang etc. Du tager desværre ikke telefonen, når vi ringer til dig, så vi må bede dig svare på vores e-mails. På forhånd tak.

Edeloptics

Feil brille i esken og dårlig retur ordning

Jeg var på jakt etter briller til min sønn og søkte på nett etter Oakley Milstone XS og fant noen rimelige briller til 650 kr på Edel-Optics, andre var 100-400kr dyrere, bestilte de i juletider og pakken kom på grei tid i løpet av 14 dager.

Men det var feil briller i esken!!!!

Da jeg skulle returnere brillene, fant jeg lite informasjon om retur på hjemmesiden, bortsett fra at en måtte sende varen i retur før det var gått 14 dager. Fikk ikke svar på mail og valgte å sende de i retur som kostet meg 300kr til Tyskland. Har ennå ikke hørt fra Edel Optic.

Håper de kan få ordnet opp!

Bestilling var E-NO20-2693133

1. februar 2021

Hej John

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager mange gange, at du har fået de forkerte briller tilsendt. Man har 30 dages returret. Det er gratis, hvis man returnerer med UPS. Man kan enten kontakte os eller anmode om en returlabel på hjemmesiden: https://www.edel-optics.dk/help.html. Vi har både svaret på din e-mail og sendt dig en returlabel den 12.01.2021. Har du husket at tjekke din spam folder?

Edeloptics

Jeg fikk mld om at mine briller skulle…

Jeg fikk mld om at mine briller skulle leveres hos meg sist fredag, da var jeg ikke hjemme, men hadde regnet med at de bke levert i min postkasse. Imidlertid ingen beskjed. Jeg har oppgitt telefonnr ( 47637206), og beløpet er trukket fra min konto. Nå aner jeg ikke hvor jeg kan få tak i de bestilte brillene.

13. juli 2020

Hei Astri

Takk for anmeldelsen din her på Trustpilot. Pakken din er levert til Spar Larsgården:
https://sporing.posten.no/sporing/1ZAF29616828621005. Siste hentedato: Fredag ​​24. juli 2020.

Med vennlig hilsen

Her er

Her er ordnenr

13. mai 2020

Hei Øydis

Takk for anmeldelsen din her på Trustpilot. I følge UPS, ligger pakken din hos Bjørnevatn Post i Butikk og er klar til å bli hentet av deg. Vi beklager mange ganger, at UPS ikke varslet deg. Vi har nettopp sendt deg en melding fra UPS med ytterligere informasjon.

Med vennlig hilsen

Kan klart anbefales

Super fint. Hurtig levering - alt har fungeret til UG. Vil bestemt anbefale dem - og vil selv benytte dem igen.

13. mai 2020

Fantastisk

Gratis levering til døren og gode priser!
På hjemmesiden kan man “prøve” de fleste solbriller, der synes jeg er fantastisk!
Jeg vil handle der igen.

25. mars 2020