Bästa kundservice jag haft! Kontaktade dom om att köpa belysning men istället så förklarade dom varför jag inte borde slösa mina pengar och gav mig tips och råd. Sjukt ärligt o bra företag som inte... Vis mer
Se hva andre synes
Hade under min leverans löpande kontakt med deras support. De var vänliga till mötesgående och tydliga med hur statusen för min order såg ut steg för steg därutöver var de hjälpsamma med att ändra hur... Vis mer
Fantastiskt kundupplevelse och support! Daniel (ägaren tror jag) har hjälpt mig att välja rätt prylar (till och med skickade bilder hur dem såg ut i verkligheten och skickade mått) Där pratar vi... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sveriges äldsta growshop. Vi tillförser dig med all kunskap och verktyg för att kunna odla fantastiska grödor och mat. Vi erbjuder jord, krukor, näring, odlingstält, LED lampor och mycket mycket mer. Välkomna in i butik eller webshop.
Kontaktopplysninger
Sofiedalsvägen 10, 23837, Oxie, Sverige
- 0763146987
- Order@ebboflod.se
- www.ebboflod.se
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Ebboflod
Snabb leverans, väl paketerade produkter och bra service. Har handlat av dom 3 år alltid varit nöjd!

Svar fra Ebboflod
Riktigt kunnig personal och bra priser
Riktigt kunnig personal och bra priser. Dom har allt man kan behöva

Svar fra Ebboflod
Dom har alltid levererat !!
Dom har alltid levererat !!, snabb leverans och bra paketerat. Är alltid lika nöjd med leveransen och kundmöten man har med dom. Dom har kunder i fokus och det är jag nöjd med. Kommer alltid att köpa av dom. Finns inga bättre där ute på marknaden 100%

Kanon affär
Kanon affär, fint kundbemötande och snabb leverans :)

Riktigt dålig service
Beställde krukor, fat och lite annat i slutet på februari i år. I början av mars så meddelades jag att krukunderläggen som jag beställt var slut i lager men att jag skulle få min beställning nästkommande vecka... Veckorna gick och jag väntade tålmodigt. I början av april så skrev jag ett mejl till ebboflod och frågade vad som hänt med min order eftersom jag inte fått mina varor och inte hört något mer från dem. Tre dagar senare får jag ett mejl där man förklarar för mig att leveransen man väntade på i mitten av mars var fortfarande på ingång och att det varit stora problem med leveranser i Europa. Nu skrev de att jag skulle få mina varor om 14 dagar... Jag har fortfarande inte hört ett jota av detta företag men i fredags upptäcker jag i klarna appen att de avbrutit min order utan någon som helst förklaring?! Mycket märkligt, här har man låtit mig sitta och vänta på saker jag behöver och sen så avbryter man ordern utan att meddela mig som kund. Under dessa 3 månader har jag lätt kunnat handla det jag behöver hos någon annan i tid. Summa summarum om du som kund vill ha det du beställer så handla inte av detta företag för de är inte seriösa för fem öre!!

Svar fra Ebboflod
Har fått fantastisk hjälp från dessa…
Har fått fantastisk hjälp från dessa och service nivån är top notch här.
Gratis rådgivning och alltid spännande att besöka butiken då dom alltid har nått nytt att visa.
Ta bara deras priser på kvalitets krukor, billigaste jag hittar!

Svar fra Ebboflod
Bra hjälp båda gånger jag haft…
Bra hjälp båda gånger jag haft trubbel/varit dum i huvudet. Mysig liten fysisk butik dessutom där man kan tjata näring, chili eller få inspiration till nya project. Tack för hjälpen med de mystiska gula fluffet i mina krukor. 🙏 Bästa bästa

ALDRIG MER
ALDRIG MER
"Ebboflod.se" eller "Grön Samtid AB" som dom egentligen heter har absolut ingen som helst känsla för service.
När det efter beställningen gått en hel vecka utan någon som helst info ifrån dom så skickar jag ett mail och ber om info ang. min order.
Det går ca 2 1/2 vecka (17 dagar) innan jag hör något ifrån dom och det var en LEVERANSBEKRÄFTELSE med texten:
"Er order är packad och planerad för leverans den bör vara hos er om 1-3 arbetsdagar .
Tveka inte på att kontakta oss om det skulle vara något ni undrar över ."
Det är ett konstigt meddelande då de varken håller lovade leveranstider eller över huvud taget besvarar frågor och det tog drygt TVÅ (2) dagar efter detta meddelande innan DHL fick försändelsen.
När det tar TRE (3) VECKOR att leverera varor som de har hemma och dessutom INTE besvarar oroliga kunders frågor så kan man i.a.f. inte anklaga dom för att vara varken kundmedvetna eller serviceinriktade.
Order lagda två (2) veckor efter denna har redan blivit levererade till mig ifrån Tyskland och det tog dem fyra (4) arbetsdagar att leverera från utlandet.
För EBBOFLOD tar det femton (15) arbetsdagar att leverera inom landet.
Det finns bara ett ord för deras beteende och det är: YNKLIGT

Svar fra Ebboflod
Bra kund service och sortiment och allt…
Bra kund service och sortiment och allt där imellan

Jag beställde ett paket
Jag beställde ett paket, som kanske tog lite lång tid att leverera, men servicen och återkopplingen håller världsklass. Starkt rekommenderat, skulle gett 5 stjärnor ifall inte leverans tiden blev lång.
Kommer använda igen.

Svar fra Ebboflod
Bra priser och trevligt bemötande
Fick först ett paket som var dåligt packat och där ena lysröret gått sönder. Efter kontakt med företaget skickade de genast ett nytt lysrör vilket de packade helt klanderfritt. Bra och personlig kundservice :)

Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.