FLOREA Anmeldelser 6 469

4,6

Dere svarer hyggelig og raskt om det er noe, og varene kom nå helt til riktig tid! Og alt hos dere er så estetisk og vakkert - og som sagt er dere hyggelige(jeg hadde trøbbel med noen amaryllis knoll... Vis mer

Rask levering, nydelig design på frøposene, så fine at jeg klippet dem opp superforsiktig slik at de kan rammes inn og henges på veggen i drivhuset senere :) Elsker fargeutvalget på blomstene, jeg h... Vis mer

Fineste designet på frøpakker! Liker at det står antall frø i pakken på posene. Synes også dere har veldig fine illustrasjonsbilder på nettsiden av blomstene man kjøper, når de blir visst frem i bu... Vis mer

1. Hagesenter
  2. Netthandelstjeneste
  3. Hage
  4. Frøleverandør

Om FLOREA

Image description
Visit our website
Welcome to Florea, a place for those who love gardening and growing. We are passionate about inspiring more people to start growing - whether you are a beginner or an experienced gardening enthusiast. With us, you will find a carefully selected range of seeds, bulbs and tubers of the highest quality to create your dream garden. Growing is about more than just plants - it's about joy, relaxation and sustainability. Growing is a journey from seed to harvest, filled with pride and flavour experiences. We want to make growing accessible and easy for everyone, without the need for large spaces or a lot of time. We believe in the power of locally grown. When you choose to grow at home, you contribute to less transport, less food waste and a better environment. Plus, your garden becomes a haven for pollinators like bees and butterflies. We aim to be your number one source of inspiration, with products and tips to help you succeed. With us, you get more than just products - you get passion, quality and a belief that everyone can grow. Start your growing journey today!

4,6

Enestående

6k anmeldelser

Superservice

Stort utvalg, super kundeservice. Det er ikke ofte de gjør feil, men hvis det blir noe er de superhjelpsomme! De bytter, kompenserer og refunderer raskt, effektivt og alltid med en hyggelig tone

25. mars 2026

Nydelig tulipaner

Alt gikk galt. Jeg kjøpte 32 løker av dream rosa tulipaner . Jeg gikk og gledet m hele vinteren til spiringen. Så viser det seg at tulipanene som spirer er hvite vanlige tulipaner. Men litt lengre ut i spiringen blir tulipanene lys rosa. Det er også flere tulipaner på en løk. Så tipper at jeg vil ha dem lenge. For alle blomstrer ikke på likt. Helt nydelig tulipaner.

7. april 2026
Logoen til FLOREA

Svar fra FLOREA

Hei May Helen,
Jeg ser at du har fått hjelp av vår kundeservice. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe annet.

Ønsker deg en fin dag!
Hilsen,
Johanna

Jeg er veldig skuffet over de bestilte…

Jeg er veldig skuffet over de bestilte dahliaknollene. Knollene kom i forferdelig dårlig stand – veldig uttørkede og ødelagte. Det er tydelig at de har vært dårlig lagret. Jeg bestiller knoller fra mange leverandører, men jeg har aldri sett knoller i så dårlig tilstand før. Anbefales ikke! Penger rett i søpla. 😞🌱💸

Edit: Selvfølgelig plantet jeg dem i jorden, men de viser ingen tegn til liv. De jeg kjøpte fra andre leverandører har allerede fått skudd.

8. mars 2026
Logoen til FLOREA

Svar fra FLOREA

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, selv om det er trist å høre at du er skuffet.

Vi forstår at knollene kan oppleves som tørre ved første øyekast. Samtidig er vår vurdering at det ofte fortsatt er liv i dem, selv om de ser uttørkede ut. Derfor mener vi det blir feil å kassere knoller som faktisk kan vokse, kun basert på utseendet.

Når det er sagt, har vi selvfølgelig garanti. Vi sender gjerne nye knoller kostnadsfritt eller gir deg pengene tilbake dersom du ønsker det. Vår anbefaling er likevel å plante dem, og gi litt ekstra vanning i starten dersom de føles tørre.

Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en god løsning for deg.

Vennlig hilsen
Erik