Bästa kundservice jag haft! Kontaktade dom om att köpa belysning men istället så förklarade dom varför jag inte borde slösa mina pengar och gav mig tips och råd. Sjukt ärligt o bra företag som inte... Vis mer
Se hva andre synes
Fantastiskt kundupplevelse och support! Daniel (ägaren tror jag) har hjälpt mig att välja rätt prylar (till och med skickade bilder hur dem såg ut i verkligheten och skickade mått) Där pratar vi... Vis mer
Bra hjälp båda gånger jag haft trubbel/varit dum i huvudet. Mysig liten fysisk butik dessutom där man kan tjata näring, chili eller få inspiration till nya project. Tack för hjälpen med de mystiska gu... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sveriges äldsta growshop. Vi tillförser dig med all kunskap och verktyg för att kunna odla fantastiska grödor och mat. Vi erbjuder jord, krukor, näring, odlingstält, LED lampor och mycket mycket mer. Välkomna in i butik eller webshop.
Kontaktopplysninger
Sofiedalsvägen 10, 23837, Oxie, Sverige
- 0763146987
- Order@ebboflod.se
- www.ebboflod.se
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mycket bra service!
Mycket nöjd!! Då varan jag hade beställt var slut fick säljaren leverantören att köra ut denna direkt till min adress. Mycket bra service!
Stort tack!
Bästa kundservice jag haft!
Bästa kundservice jag haft!
Sjukt ärligt o bra företag som inte försökte packa på en något man inte behövde för att tjäna en slant och la tiden att maila fram o tillbaka med rådgivning 10/10
Bra service med tydlig kommunikation
Hade under min leverans löpande kontakt med deras support. De var vänliga till mötesgående och tydliga med hur statusen för min order såg ut steg för steg därutöver var de hjälpsamma med att ändra hur leveransen skulle skickas när behovet förändrades. Rekomenderar denna affär skarpt för de som funderar på att köpa från dem.
Snabb leverans, snabbt hjälp från kundtjänst. Vettiga priser. Kommer _definitivt_ beställa igen!
Hade många frågor då jag är ny på…
Hade många frågor då jag är ny på hydroponisk odling, skönt med en lokal butik samt trevlig personal och bra med support
Snabb leverans i väl inpackat diskret…
Snabb leverans i väl inpackat diskret paket.
Hade några frågor på mail som jag fick svar på samma dag av vänlig personal.
Rekommenderas starkt!
Väldigt hjälpsam o kunskap om odling bara att fråga så hjälper dom dig med ens problem som dyker upp på vägen
Jätte trevlig bemötande och väldigt hjälpsam personal kan bara instämma på att vad en man behöver så hjälper dom en till 💯% bra sortiment med allt man behöver finnas där mvh Daniel
Otroligt bra e-butik för odling
Stort sortiment, bra produkter, snabb leverans och superb kundservice! ✨👍🪴
Snabb leverans. Alltid trevligt bemötande.
Rekommenderas varmt
Super service
Kan inget annat än att rekomendera för köp av div odlings tillbehör. Super på alla sätt och vis.
Superbra
Otroligt bra saker till bra priser och snabb hantering och leverans .. Rekommenderar dom starkt 👍👍
Fantastiskt kundupplevelse och support!
Fantastiskt kundupplevelse och support!
Där pratar vi toppnivå kundtjänst!
Lovade att frakten tar ca en till två dagar och dem kom under två dagar!
Tack för hjälpen daniel du räddade min vecka och planering.
Mitt avocadoträd mådde inte bra
Mitt avocadoträd mådde inte bra. Tack vare Ebboflod och dess kunniga personal är växten nu åter i tillväxtfas och mår bra. Vi fick ny jord och kruka samt belysning.
Very responsive and supportive
Very responsive and supportive. There seem to have been a bug that resulted in me ordering something that they didn't have in stock so they upgraded my order to a higher volume of that product at no extra cost... real nice and supportive.... 5 stars for sure!
Riktigt dålig service
Riktigt dålig service, mailade dem flera gånger angående pengarna tillbaka efter att en produkt var slut i lager, fick bara massa korta svar utan svar på frågorna jag ställde.
Nya ägare vägar svara eller hjälpa…
Nya ägare vägar svara eller hjälpa eller stå för garantier eller reklamationer och blockar dig. Så nu har hela saken blivit ett arn ärende istället. Så rekomenderar ingen handla av dessa. Då tex hydrograden finns med bra support ej vad dessa nu tyvärr blivit. De va jätte bra så syns se ett företag falla så totalt. Fick ett svar problem med banken kan ej stå för garantier/returer tyvärr så ni får ta de privat med personalen som ej ens jobba kvar ? Ah ni hör ju själva. Så handla ej där ! Lampor jag köpte som skulle vara minst 50 tusen timmar vara ej 2 tusen ens oh kosta från nästan 30 tusen st och nu vill de ej svara ens mer och radera sitt nr från sidan så man ej kan nå de via telefon ens. Och de va jätte svårt hitta bolaget att skriva till arn men de är tydligen grönsamtid ab som är ägare bara de annat namn på butik än bolaget.
Klockren toppen serviceanda!
Edit 31/10
Detta är ett företag som låter leveranlören att pissa på dig som kund och de väljer att låta sig pissas på så det drabbar kunden.
Ena dagen löser leverantören felet de begått på runt 2 timmar när det uppstår igen inom samma leverans vägrar de lösa det på samma sättsom innan.
Nu tycker ebboflod att jag ÅTER ska tro på att leverantören skickar min beställning till rätt stad, JUST det som leverabtören konsekvent inte gjort🤬🤬🤬
Skäms!
Så nu går betyget från nedan till 0!
Klockren toppen serviceanda!
Lättaaoch härliga att prata med, alltid goa❤️
Jag rekommenderar å det varmaste att shoppa hos Ebboflod.

Svar fra Ebboflod
Här har jag hittat allt jag sökte till…
Här har jag hittat allt jag sökte till min trädgård och fått träffa mycket trevlig personal som vet stava till service 👍🏼🌺
En trevlig butik med professionell och…
En trevlig butik med professionell och kunnig personal. Butiken har ett fullgott sortiment, bra priser och utmärkt service. Har handlat här mer än en gång, och kommer även att använda Ebb & Flods tjänster och varor i framtiden

Svar fra Ebboflod
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.