Informasjon om virksomheten

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,3

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Som håndværks virksomhed

Som håndværks virksomhed, vil jeg gerne lave generel anmeldelse af Dansk Industri. Min oplevelse er, at Dansk Industri ikke er modstandsdygtig nok over for konstant nye lovtiltag, som bevirker Dansk handlekraft og modstandsdygtighed for udenlandsk konkurrence.
Dansk Industri er lammet af magtesløshed, som Virksomheder bare ikke kan bruge til noget, da det er Vores defensive linje blandt andre.

15. januar 2025

Usle svindlere

Usle svindlere!
Lokker dig ind med gratis medlemskab, og sender vi en regning bagefter da de ikke kan tilbyde gratis medlemskab alligevel.

Vælger at melde mig ud sø, også melder de mig til 3F juridiske afdeling.

De er en skamplet for industrien

16. juli 2024

Værste sv biks

Værste sv biks. Har været medlem hos dem i mere end 22år..
Misser en betaling og straks går svindler biksen igang med inkassovirksomhed.
Jeg har drevet virksomhed i snart 25 år og HAR aldrig haft brug for inkasso.. et tlf opkald løser næsten alt.
Men ikke i denne svindske biks. Her vel vi hellere dræbe “medlemmer” frem for at drive noget seriøst.
HA
Lad dig aldrig lokke af denne butik.Det er så mega useriøs. Plat firmaet sender “ medlemmer” til inkasso tros en opkald på tlf. Kunne løse ting.
Ekstrem dårlig behandling, hære det detsværre også andre og tidligere medlemmer.
Jeg skal jo betale frem til 2025, men tænk hvis vi behandlede vores kunder på den måde. Det er godt nok usselt og svinsk.! “” i er desværre blevet for store og arbejder ikke for medlemmernes interesse.

Henrik Andersen
Habyggeservice ApS!

12. juli 2024

Skamplet på anstændigheden

Skammeligt at holde hånden over et medlem af DI hvis direktør tillader og billiger vold mod en ansat. Når den ansatte så prøver at få det tilgodehavende men har, efter en usaglig bortvisning, træder DI ind og hjælper og beskytter medlemmet. Troede kun at den slags skete i Rusland

20. oktober 2022

Værnemagere

»Vi vil det samme, for der er ingen, som ønsker at finansiere Putins krig, men det er urimeligt at forlange, at man skal aflevere værdier for 20 milliarder kroner til Putin. På den måde risikerer man at hjælpe Putins krigsmaskine mere ved at forlade landet end ved at blive,« siger Thomas Bustrup. Der var ikke tvang involveret da Carlsberg valgte at investere tungt i et notorisk kleptokrati / autokrati med hang til at angribe sine nabolande: Tjetjenen, Georgien og Krim. Ligesom ingen tvang var tilstede da Rifflesyndikatet valgte at sælge våben til nazi-tyskland under anden verdenskrig. Heineken, Ruslands største bryggeri har valgt at trække sig fuldstændigt. Ikke alle befinder sig godt i mudderet på den forkerte side af historien. Ligesom Dansk Industri.

25. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv