HTH Køkkener A/S Anmeldelser 4 446

TrustScore 4 av 5

3,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god og professionel service fra tegnebordet til installation. Jeanette og Tom har gjort et fantastisk job!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Latterlig dårlig service, levering som ikke kom til tiden, ting blev ikke hentet, dårlig kvalitet - vandhane der drypper, elektricitet ikke lavet ordentligt

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kanon service i butikken og under hele processen, ekstrem behagelig konsulent. Medfølgende vejledninger til montering af køkken kunne være bedre, men ellers meget tilfreds

Informasjon om virksomheten

1. Kjøkkenutstyr

Skrevet av virksomheten

HTH tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsløsninger inden for køkken, bad og garderobe. Kompetent hjælp og engageret rådgivning er grundelementer, hver gang et HTH-køkken skabes – uanset om vi skal håndtere det hele som en totalløsning, eller om du ønsker at udføre en del af arbejdet selv. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal føle sig trygge gennem hele køkkenkøbsprocessen, og i vores butikker vil du møde dedikerede køkkeneksperter. HTH’s køkkeneksperter er uddannede specialister, der fungerer som dygtige rådgivere og kreative designere af smukke og funktionelle køkkener. De har gennemgået uddannelse på HTH’s eget velrenommerede køkkenakademi, hvor de løbende bliver holdt opdaterede med de nyeste indretningstrends og produktnyheder. HTH er en del af Nobia Danmark A/S inden for den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er en af Europas førende producenter af køkkener med 20 stærke køkkenbrands. Udover køkkenindretning kan HTH Køkkener også levere indretning til badeværelser og garderober samt projektløsninger i større og mindre skala til erhverv. HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dygtige håndværkere havde tidligere arbejdet med køkkener for andre leverandører, men var ikke imponerede. "Det må kunne gøres bedre," tænkte de. Den filosofi var baggrunden for at grundlægge HTH-Køkkener. Oplev ægte køkkenkærlighed med et køkken fra HTH.

Kontaktopplysninger

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

4k anmeldelser

Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Latterlig dårlig service

16. august 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager at vores service og levering ikke har levet op til dine forventninger, vi tager din feedback meget alvorligt.

De bedste hilsner, HTH

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Knekt del og manglende skruer

Usaklig lang levering på en kjøkkenstamme til integrert ovn, som de hadde inne på lager. Jeg måtte purre på mail og ved å ringe direkte. Når den først ankom var en del knekt, og det manglet 4 skruer. HTH scorer nederst på listen over kjøkken jeg har jobbet med

12. mai 2025

Kære Njord

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget den lange leveringstid og de mangler, du har oplevet – både den knækkede del og de manglende skruer. Det lever på ingen måde op til den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan sikre, at lignende fejl ikke opstår igen. Du er velkommen til at kontakte os på NDKR-Trustpilot-HTH@hth.dk med ordre nummer, billeder og ovenstående beskrivelse, så vil vi følge op og finde en løsning hurtigst muligt.

Endnu en gang tak for din ærlige tilbagemelding – den hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen, HTH

Fin kundeservice og planlegging

Fin kundeservice og planlegging. Montering og installasjon totalt useriøst. Fei, mangler og ekstreme forsinkelser. Venter fortsatt på å få ferdig kjøkken, 7 uker etter utlovet tid. Uprofesjonelt.

12. oktober 2023

Kære Monica

Mange tak fordi du har givet tid til give os en anmeldelse.

Vi beklager det er den oplevelse du har haft!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god og professionel service…

4. januar 2023

Kære Signe,

Vi bliver glade og stolte, når vi modtager en anmeldelse som denne.
Tak for din anmeldelse og for de rosende ord omkring processen og ikke mindst Jeanette og Tom.
Det er altid vigtigt for os at yde en god og professionel service, dejligt at høre det også var det i oplevede.

Må i få mange gode timer med jeres nye HTH løsninger.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

HTH har sørget for en førsteklasses…

HTH har sørget for en førsteklasses kundeoplevelse fra start til slut.

21. juli 2022

Kære Mette,
Tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre du har fået en førsteklasses kundeoplevelse.
Håber du må få meget glæde af dine HTH løsninger.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service i butikken i Rønne

Virkelig god service i butikken i Rønne og meget tilfreds med produktet

8. desember 2021

Kære Jacob
Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du har modtaget god service i Rønne og du er glad med produktet.
HTH / Køkkenkærlighed - der holder

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service - Gode kvalitetsvarer - Ikke billigst men fair i forhold til kvalitet.

30. november 2021

Kære Jesper Børgesen
Tak for din rosende anmeldelse. Dejligt at du synes godt om vores service og vores produkter.
God weekend
HTH / Køkkenkærlighed - der holder

Godt

Vi synes det er godt

29. august 2021

Hej Simon,
Tak for din anmeldelse. VI er glade for at hører at I har været tilfredse.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kanon service i butikken og under hele…

Kanon service i butikken og under hele processen, ekstrem behagelig konsulent.

19. april 2021

Hej Jacob,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft et tilfredsstillende forløb. Din kommentar ang. monteringsvejledninger vil vi tage til efterretning.

Dyrt men kvalitet

Meget god betjening

15. april 2021

Hej Lone,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hører, du har fået tilfredsstillende betjening og at du har bemærket kvaliteten i vores produkter.

Dårlig service!

5. august 2020

Hej Burcin.
Vi beklager at du har haft denne oplevelse hos os.
Hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse, er du velkommen til at sende os en mail, mærket "Trustpilot", med dit navn, evt. ordrenummer og butikken du har været i, til mail@hth.dk.
Mvh HTH

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Her får man en ordentlig kvalitet-

Her får man en ordentlig kvalitet- og der er faktisk ikke dyrere end andre steder

8. november 2019

Hej Jette.
Det glæder os at hører at du er tilfreds med vores kvalitet :)
Mvh HTH

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service fra start til slut

God service fra start til slut. En enkelt pakkefejl blev håndteret fleksibelt og proffessionelt.

30. september 2019

Hej Lars.
Dejligt at høre om din oplevelse af god service fra start til slut.
Og godt at høre, at fejl blev håndteret fleksibelt og professionelt.
Mvh. HTH

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Med megen forsinkelse kom der et…

Med megen forsinkelse kom der et forventeligt resultat

31. august 2018

Kære Heidi

Sikke en skam at projektet blev forsinket. Vi håber dog at I er glade for det færdige resultat.
Hvis der er noget I ønsker vi skal se på, er I velkomne til at kontakte os på mail@hth.dk

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig service vil kun handle der hvis…u

Dårlig service vil kun handle der hvis yderst nødvendigt.

24. juli 2018

Kære Esben

Vi er kede af at høre at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.
Hvis du ønsker at vi ser nærmere på sagen, er du velkommen til at sende os en mail på mail@hth.dk, hvori du oplyser ordrenummer samt hvor du har handlet.

HTH

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv