Apple Watch SE! Er virkelig glad for uret - var super overrasket der jeg modtog den i en god stand. Fremstod som ny i flamberet emballage kan klart anbefale phonespot til andre.
Super god 5-stjernet service. Jeg var virkelig træt af, at min iPhone både havde ødelagt højtaler og smadret skærm, men heldigvis fik jeg den repareret hos Phonespot. De var utrolig professionelle, hu... Vis mer
Bestilte Appel Watch, i katagorien "som ny" og vi fik tilsendt et der var helt nyt, stadig plomderet, så det var super dejligt. Selv leveringen, gik hurtigt, og varen var godt og solidt pakket ind, ti... Vis mer
PhoneSpot.dk er en dansk webshop specialiseret i professionelt refurbished elektronik og kvalitetsreservedele. Vi sælger brugte iPhones, iPads, MacBooks, Samsung-enheder, Apple Watch og meget mere — alt sammen grundigt testet og kvalitetssikret af vores egne teknikere. Hver enhed gennemgår en omfattende test- og kvalitetskontrol, hvor både hardware og software inspiceres nøje. Kun enheder der lever op til vores standarder, bliver godkendt til salg. Alle produkter sælges med 24 måneders garanti og fuld reklamationsret, så du kan handle med tryghed. Vi tilbyder også et bredt udvalg af reservedele til iPhone, iPad, Samsung og andre mærker — perfekt til både professionelle teknikere og dig, der gerne vil reparere selv. Hos PhoneSpot tror vi på, at kvalitetselektronik ikke behøver at koste en formue. Ved at give elektronik nyt liv tilbyder vi premium produkter til skarpe priser — og gør samtidig en forskel for miljøet. Vi pakker og sender ordrer alle hverdage med hurtig levering i hele Danmark. Kort sagt: Testet kvalitet. 24 mdr. garanti. Skarpe priser. Dansk kundeservice.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Super service og hurtigt kan anbefales
God service! Hurtig betjening af min iPhone 13 Pro Max.
Five star service. Jeg kommer hundred procent igen. Kan klart anbefales
Jeg har boet i Slagelse i 46 år og aldrig oplevet en så god service jeg netop har fået i denne butik. De har forstand på det de tilbyder og jeg oplevede en meget venlig betjening. Kan varmt anbefale butikken. Et godt eksempel på hvad der ikke skal handles på nettet. Håber at andre støtter op og sikrer at vi kan bevare de gode butikker.

Fantastisk service af Phonespot! ⭐
Meget professionelle og venlige! 👍
Fik Fantastisk service af PhoneSpot, da jeg skulle have nyt batteri i min iPad Pro, da chefen for PhoneSpot på vej til sin butik, hentede min IPad Pro, skiftede batteriet og afleverede den til mig igen på vejen hjem, kan kun anbefale denne butik, for reparationer og andet. Alt i alt en fantastisk service og overskud.

Svar fra Phonespot
Super effektiv og sympatisk service. Kan på det varmeste anbefales ,

Svar fra Phonespot
Rigtig god service hos Phone spot i Slagelse. Meget tilfreds med kvaliteten. Kan anbefales 👍

Svar fra Phonespot
Fremstod som ny i flamberet emballage kan klart anbefale phonespot til andre.

Svar fra Phonespot
God service! Behjælpelige medarbejder Aleks.

Hurtig levering! Virkelig glad for mit nye Apple Watch

Svar fra Phonespot
God rådgivning og service fra phonespot. De altid gode til at hjælpe mig med mit it udstyr.

Svar fra Phonespot
Særdeles god service. Og venlig.

Svar fra Phonespot
En fremragende oplevelse. Der var ro og tid til opgaven og ingen irritation over min uvidenhed og manglende forståelse. Hjælperen ville kunne ansættes som rådgiver og vejleder i en hvilken som helst megastor virksomhed. Som tidligere provst og dvs øverste leder i et provsti med 28-30 præster, organister, kirkesangere, kirketjenere og gravere og andet personale samt henimod 150 menighedsårdsmedlemmer ved jeg godt, hvad en god vejleder. Så derfor når jeg anbefaler min hjælper som den bedst tænkelige, er det ikke uden stor erfaring,

Svar fra Phonespot
God vejledning og høflig betjening og fornuftige priser. Købte en iPhone 15 Pro med hjælp til opsætning