Bra produkter, men de burde hatt en app og forbedret nettsiden. Nå finnes det ingen Clas Ohlson-app. På Mine sider burde det være en samlet kjøpshistorikk for både nettbestillinger og kjøp i fysisk bu... Vis mer
Kundeservice sentralt er helt ubrukelige Har brukt CO mye opp gjennom åra, og de gangene en handler lokalt, er det stort sett greit å reklamere om det er noe. Men sentralt - fy fela, de er noe... Vis mer
Greie nok ansatte, men utrolig dårlig produktanmeldelse-oppsett.. Kun medlemer av kundeklubben deres får lov å skrive anmeldelser på produkt kjøpt direkte i butikk. Dette fører til feil framstilling... Vis mer
Er som regel fornøyd med kjøp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjøp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennå, så det hadde oppstått forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som send... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.
793 40, Insjön, Sverige
- www.clasohlson.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Kjøpte kartonger for postforsendelse i butikk
Kjøpte i butikk kartonger for postforsendelser som jeg skulle skrive en anmeldelse til. Fant ikke stedet på nettet hvor man kunne legge inn anmeldelse. På chat'en får jeg beskjed, hvis man kjøper ikke butikken så kan man ikke skrive anmeldelse. Man må nemlig fåen epost som ber om å skrive anmeldelser. På disse pappkartongene ligger flere hundre positive anmeldelser, kun tre (3) kritiske. Jeg tviler på at flere hundre kunder har kjøpt pappkartong på nett. Svindel ?
Ikke mulig å legge inn anmeldelse
Gjelder artikkel 36-7611 lyspære med ligth sensor. Har kjøpt 2 stk og ingen slår seg av selv. Testet hver pære for seg med en arbeidslampe på 500w 10 cm fra pærene. Ingen slår seg av. Det mest frustrerende er at eg ikke får lov til å legge inn en anmeldelse på produktet. Derfor er dette en kritikk ikke bare om produktet men også mot firma.
Alltid fornøyd
Alltid fornøyd, rask levering og godt utvalg
Elendig kundeservice som ikke tar…
Elendig kundeservice som ikke tar ansvar for reklamasjon iht lovverket. Svarer også frekt uten å ta stilling til saken.
Skal ikke kjøpe noe via denne bedriften igjen og ambefaler ingen andre å gjøre ddt heller :)
Jeg er veldig fornøyd med Clas Ohlson…
Jeg er veldig fornøyd med Clas Ohlson og veldig fornøyd med produktet jeg kjøpte. Veldig fornøyd med klikk og hent for det tok ca 15 minutter fra jeg valgte klikk og hent til den var klar for henting. Kommer til å handle mer herfra.
Kjøp på nett hent i butikk.
Kjøp på nett hent i butikk er risikosport, fredag ble en vare til rundt 1800 kr kjøpt og betalt, men jeg mottok ingen bekreftelse på dette, når varen skulle hentes ut måtte den betales pånytt. Kontakte chat suport lørdag, men de benektet att jeg hadde kjøpt og betalt på nett, bare att jeg hadde reservert varen.
Beløpet var registrert i banken som kjøp, datert 16/12, men ser nå att pengene er registrert som både trukket og tilbakebetalt fra clas ohlson 19/12.
Selger brukte returvarer som nye.
Da Clas Ohlsson kom til Tromsø...
Da Clas Ohlsson kom til Tromsø for over 20 år siden var det en begivenhet. Ikke hadde vi Biltema og Jula var ikke etablert engang.
Men Clas Ohlsson var en butikk som hadde mye små-elektronikk andre ikke hadde. Det var primært en verktøy butikk slik som Kjell & Company er nå.
Clas idag har blitt litt for lik Rusta og all de der butikkene. Minner mer om et kjøkken og hagesenter når jeg trasker inn der med gadgets og annet skrot. De har jo litt verktøy enda ja, men de fokuserer ikke så mye på hobby-mekkerne idag lengere som den gangen da. Kjell & Company og Jula utklasser Clas, mer eller mindre fordi Clas er nesten ikke i samme klasse som dem lengere.
Clas er dessverre nesten blitt en novelty butikk idag.
Elendig kundeservice
Kjøpte produkt på nett og fikk noe helt annet tilsendt, kundeservice gjør seg vrang på oppfyllelse av krav jeg har rett på, det er liksom bare og bestille opp nytt produkt og vente 1 uke på sending får jeg i svar, det er ikke greit og vente over en uke ekstra på vare som skulle vært i bruk for over 1 uke siden!
Kjøpte girlandere og ble meget fornøyd
Kjøpte girlandere og ble meget fornøyd. Den var lang i grenene og kraftig i kvalitet. Dette kommer jeg til å kjøpe mer av, Dette vil jeg anbefale
Har kjøpt luftdrevet verktøy
Har kjøpt luftdrevet verktøy, men det har ikke standard tilkobling og det passer da ikke til min kompressor og slange, jeg må da bytte kobling på verktøy for å få d til å virke. Eller er det meningen at jeg skal kjøpe hele lista fra dere? Men d skjer ikke? Til d er kvaliteten for dårlig.
Ikke kjøp HP blekkpatroner her
Ikke kjøp HP blekkpatroner her! De tørker ut før halve er brukt. Ingen mulighet for retur. Lureri og dyreste utskriftene i ditt liv.
Dårlig kundeservice og billige Kina…
Dårlig kundeservice og billige Kina -produkter som ryker.
Ikke bestill her vis du ønsker varene…
Ikke bestill her vis du ønsker varene raskt levert :-/
Bestilte for 7 dager siden, etter 4 dager fikk jeg varsel om at pakken er sendt. Men nå 8 dager sener står den forsatt som "forhånds meldt" hos posten.
Gir opp dette firma. Var min siste bestilling
Et hjertesukk fra en grinebiter
"Det meste kan fikses. Vi vet hvordan" er et slagord som stemte godt, en gang for lenge siden. Mitt spørsmål er: hvordan skal man fikse noe som helst med vareutvalget dere har i dag?
Hvor ble det av alt verktøyet?
Finner et tilbud på JBL øreplugger på…
Finner et tilbud på JBL øreplugger på Prisjakt. Klikker meg videre til Claes Ohlsons nettbutikk som har, ifølge nettsiden deres, 1 stk på nettlager. Bruker masse tid på å bestille dette paret, men kommer ikke til fraktalternativer...? Frustrert ringer jeg kundeservice som sier de er utsolgt, og lagerstatus på nett er feil. Jeg foreslår at de ordner opp og skaffer varen, men nei. Ingen hjelp å få! Opplevd lignende med Claes Ohlson før også. Møkkabutikk!!
Oppblåsbart barnebasseng 2 x 1,5 m
Barnebasseng står det...
Sludder, det skulle stått plaskebasseng for barn i alle aldre :-)
Innvendig mål etter den er blåst opp er ca 1,60 x 1,10 cm.
Akkurat passe til at ei middelalderlig dame kan plaske i for en billig penge i go`været.
Anbefales.
Har blåst den nesten helt opp, -da jeg så "made in China" så tenker jeg at sveisen i sømmer kan være så som så - derfor er jeg forsiktig.
Kvaliteten på selve plasten kan bety at man må passe på hvilket underlag bassenget plasseres på og at ingen skarpe kanter er i nærheten.
Relativ rask levering.
Håper den holder hele sommeren.
Bra Handle
Bra Handle, rask nok levering på nettbutikken :)
Elendig kundeservis
Hva tenker de med??
Har kjøps så mye varer derifra som bare slutter og fungerer men deres kundeservice er helt forferdelig ,å ha kjøsbevis på alt og når jeg først har det sier de de ikke finner det i systeme useriøst STYR UNDA
FORFERDELIG KUNDESERVICE
Dyr og veldig dårlig adapter
Kjøpte en adapter 38-8314 HDMI til USB-C. Den kostet NOK 430 som er en uhyrlig pris når du andre steder kan kjøpe den for NOK 99. Tilfeldigvis måtte jeg ha til en presentasjon så jeg måtte løpe til nærmeste Clas Ohlson-butikk. Den virket en gang og ikke mer. Dyr og veldig dårlig. I det hele tatt er Clas Ohlson blitt et veldig kostbart sted å handle.