Bra produkter, men de burde hatt en app og forbedret nettsiden. Nå finnes det ingen Clas Ohlson-app. På Mine sider burde det være en samlet kjøpshistorikk for både nettbestillinger og kjøp i fysisk bu... Vis mer
Kundeservice sentralt er helt ubrukelige Har brukt CO mye opp gjennom åra, og de gangene en handler lokalt, er det stort sett greit å reklamere om det er noe. Men sentralt - fy fela, de er noe... Vis mer
Greie nok ansatte, men utrolig dårlig produktanmeldelse-oppsett.. Kun medlemer av kundeklubben deres får lov å skrive anmeldelser på produkt kjøpt direkte i butikk. Dette fører til feil framstilling... Vis mer
Er som regel fornøyd med kjøp fra Clas Ohlson AB, men hadde et kjøp 12.03 som fortsatt ikke har blitt sendt ut ennå, så det hadde oppstått forsinkelser. Men hadde lagt det ut i posten appen som send... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Att hitta lösningar på olika projekt i hemmet har varit vår huvuduppgift sen 1918. Vi tillhandahåller fiffiga och tillförlitliga produkter som gör din vardag enklare.
793 40, Insjön, Sverige
- www.clasohlson.no
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Ventet 4 uker på orderen
7 dager etter jeg la inn orderen min kontaktet jeg Clas Ohlson og lurte på hvorfor den ikke var sendt enda, fikk beskjed om at den var til pakking. 7 dager etter det igjen, altså 14 dager etter jeg la inn bestillingen så var den fremdeles til pakking... og de kunne ikke si noe mer om når den kom, og damen i kundeservice ville heller ikke ringe lageret. Fikk bare mange standardsvar i chatten og det tok lang tid fra jeg skrev noe til jeg fikk noe svar i chatten. Første gang fikk jeg 15% tilbake, andre gang ble jeg tilbudt det også i en standard mld, men så kunne jeg ikke få det alikevell siden jeg allerede hadde fått det. Noe hun burde ha sett på ordrenummer FØR hun ga meg tilbud om det.
Oppdatering: Fikk varene nøyaktig 4 uker etter at jeg bestilte, grunnen var at systemet ikke klarte å gjøre noe med at 3 av varene var utsolgt fra nettlageret. 3 gang jeg kontaktet kundeservice, denne gang på telefon så fant de ut av problemet og fikk slettet varene. Så problemet kunne vært løst mye tidligere
Veldig treg levering
Det tok 7 dager for Clas Ohlson å finne to varer de hadde på lager, pakke dem og levere til Bring. Begrunnelsen var systemoppdatering på lageret. Det er ikke 2010 lenger og systemoppdateringer kan gjøres på en måte som ikke forstyrrer leveransene. Når nettbutikker fra Europa klarer å sende pakker til Norge på 1-2 dager, er ikke dette akseptabelt lenger.
Alltid god service
Alltid god service. Og får alltid det jeg trenger. Handler på Stovner/ nett
Normalt har jeg hatt gode erfaringer…
Normalt har jeg hatt gode erfaringer med Clas Ohlson. Godt utvalg i varer, greie priser, hyggelig betjening, og god service i forbindelse med reklamasjoner. Men veldig hissige i kassen på å selge batterier og lignende. Nå har de også begynt å mase om kundeklubb-medlemsskap i kassen, og i tillegg gjort kundeklubb-medlemsskap til et direkte krav for å kunne benytte seg av panteordningen for blekkpatroner. Slike aggressive metoder for å skaffe seg kundedata på er direkte ufint.
Leveringstid 4 uker ++ pga systemendringer
Bestilte to varer som var på lager i butikk i nærheten, til å hente hos posten.
Fikk beskjed etter jeg hadde bestilt at de holder på å bytte systemer og at leveringen ville ta lenger tid, men at varene var til plukk.
To uker senere, varene er fortsatt til plukk, kundeservice kan ikke estimere leveringsdato i det hele tatt.
Kundeservice svarer som om de skulle vært en robot og virker som personen på andre siden enten er ny eller innleid.
Virker som butikken sliter med avtaler eller økonomi da de ikke vil si noe annet enn at de bytter system.
Jeg mener de kunne opplyst om sen leveringsdato i forkant av ordre. Og oppført seg bedre på kundeservice. Har egentlig aldri hatt noe problem med butikken, men dette er det verste jeg har vært borti.
Uprofesjonelt i alle ender. Kommer ikke til å handle mer her.
Altfor trægt.
Bestilte 1 - en vare. Den stod som "plukkes" i over 4 døgn. Skal tro hvor lang tid det hadde tatt å plukke to varer. Når posten fikk melding om pakke inn i sitt system så tok det ytterligere tre dager før posten mottok forsendelsen. Posten leverte før det var gått to døgn
Dette er for dårlig kundebehandling, og ikke kom med den gamle unnskyldningen om stort arbeidspress og koronasituasjonen, det blir bare for dumt.
Claes Ohlson og Porterbuddy
Forsøkte akkurat å bestille en vare for over 799 som jeg ønsket levert med Porterbuddy gratis til døren som Claes Ohlson lover. Det kunne jeg ikke få fordi butikken som Porterbuddy hentet fra ikke hadde den varen. Hva !!! Det er da Ikke kundens problem når varen er i nettbutikken. Chattet med kundeservice, men de kunne ikke løse saken. For dårlig
Kjempeservice og veldig hyggelige…
Kjempeservice og veldig hyggelige ansatte. Lurer man på noe så er det alltid noen der som kan hjelpe.
Har alltid varene jeg trenger
Har alltid varene jeg trenger, gode priser og nogenlunde rask levering :)
Klikk og hent fungerer ikke som lovet.
Klikk og hent fungerer ikke som lovet.
Bestilte en vare for henting som var på lager.
Dette skal ta under 2 timer før varen kan hentes.
Kontaktet kundeservice for å høre hva som skjer.
tok evigheter å få svar fra dem.
Kastet bort 45 minutter hos kundeservice.
Endte opp med å be dem kansellere varen min da konkurrerende butikker faktisk holder sine frister.
Så nå har clas ohlson mistet en trofast kunde pga slett kundeservice.
For min del er kundeservice det viktigste en butikk kan stille med.
og etter min erfaring er dette et stort problem for Clas Ohlson
God butikk og fantastisk service
Veldig bra butikk og god service.Kjempe fornøyd med butikken deres godt utvalg til rimelige priser. Veldig god service hvis man trenger det og de har det meste. Rask levering er det også
Anbefales
Seriøs og bra butikk
Seriøs og bra butikk, med utrolig rask levering via Porterbuddy. Handler gjerne mer derfra!
Clas Ohlson, Det er uprofesjonelt!!
Hei .Jeg kjøpte to kopipapir gjennom nett, en av de to bestilte på feil fordi internett fungerte dårlig. Deretter gikk jeg og tok varene og betalte for en og det andre jeg har returnerte. Butikken ringte til kundeservice og ordnet alt. Varer som jeg returnerte er nummeret 111963045. Men etter på fikk jeg Faktura fra Klarna at jeg må betale. Jeg ringte til Clas Olson og de sa at jeg returnerte værer men de sendte penger tilbake til min konto og jeg må betale til kalrna. De sa at jeg må betale
Igjen, men faktisk jeg har betalt. Jeg sa til dem at de må bevise at de har sendt penger tilbake og jeg venter nå svar fra dem. Jeg epost fra Clas Ohlson og det viser at jeg har betalt. .......
Meget bra kjøpsopplevelse av batteri…
Meget bra kjøpsopplevelse av batteri til Gardena robot-plenklipper etter først å ha gjort et misslykket kjøp hos "batteriupgrade". Kort leveringstid, god informasjon, og varen var overraskende originalbatteri med samme produsent og partnr som det gamle.
Forsendelse
Varene ble skulle sendes til Meny Stoa som jeg meket av likevel havner de i Arendal postkontor dårlig oppfølgelse Artikkelnummer 51-2072
Tut til bensinkanne 260 mm passer ikke på gjengene til svarte bensinkanner 5l 10l
Bare halvparten av varene ankom
Bare halvparten av varene ankom, men uten noen anmerkninger på pakkseddel eller restordre. Deretter blir det kundens jobb å forsøke å overbevise kundeservice om at varene faktisk mangler. Helt på grensen til svindelforsøk.
Etter mange runder på Chat, telefon og mail innrømmes omsider at restansen ikke kan leveres, og etter ytterligere noen purringer kommer også tilbakebetalingen.
Unngå Clas netthandel, bruk din lokale butikk - Den fungerer !
Mange bra varer på Clasohlson, men...
Mange bra varer på Clasohlson, men synes leveringstiden er litt i overkant. Det gikk 10 dager fra jeg bestilte til jeg kunne hente siste ordre på mitt hentested.
Forrige gang jeg bestilte
Forrige gang jeg bestilte, bestilte jeg på en søndag. Varene ble sendt på mandag. Dessverre ikke dagen etter, men 8 dager etter.
Denne gangen bestilte jeg også på en søndag. Klok av skade sjekket jeg opp i dag. "Vi har som mål at din bestilling blir sendt dagen etter at ordren ble lagt. " skriver de angående levering.
De håpet å få sendt varene på torsdag, opplyser kundebehandler.
Hva med målet deres da? Er det bare for å narre folk?
- Vi håper å få sendt varene på torsdag....
Vel, jeg håper at dere en gang i fremtiden når målet deres.
Kundeservice I fokus.
Effektiv, blid og rask betjening med fokus på ditt behov. Imponert over utvalget og kompetansenivået.
🎲
Avtalte at de skulle ringe meg
Avtalte at de skulle ringe meg angående en klage på en luftavfukter. Hørte aldri noe. Utrolig dårlig. Gav de en dårlig anmeldelse under produktet jeg klaget på på nettsiden. Men min anmeldelse kom aldri med. Ser påfallende mange gode anmeldelser på luftavfukteren. Lurer på om de er rett og slett er juks.