CDON Norge - Nordens største markedsplass! Anmeldelser

12 147

2,3

Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer

Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer

Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer

Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer

1. Onlinemarked
  2. Hvitevareforretning
  3. Bokhandel
  4. Elektronikkbutikk
  5. Spillbutikk

Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til.  Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt.  Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.

Under middels

12k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(12 147)

181 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Lyver om leveringstid

Lyver om leveringstid, ingen kundeservice.

7. juli 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår din skuffelse over mangelen på informasjon og opplevd kundeservice. Vi beklager på det sterkeste hvis leveringstiden ikke samsvarte med det som ble kommunisert ved bestilling. Vårt mål er alltid å holde kundene våre oppdaterte og gi nøyaktig leveringsinformasjon, men noen ganger kan uforutsette forsinkelser oppstå, spesielt hvis leveransen skjer via en ekstern selger.

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å gjennomgå saken i detalj og sikre at du får den hjelpen du trenger.

Vi gjennomgår også våre interne prosedyrer for å unngå lignende hendelser i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter pris på at du tar deg tid til å legge den igjen. Vi håper å gjenvinne din tillit.

Verste kundeservicen

Verste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Fikk en ps5 kontroll som jeg reklamerte på. CDON fikk den returnert april 2025. Juli måned har kommet og jeg har enda ikke fått svar. Sendt flere titalls mail uten å få svar. Ikke fått en ny kontroll eller pengene tilbake. Handler du her så sitter du i saksa. Handle heller på de seriøse butikkene i Norge. STYR UNNA!!

15. april 2025

Hei,

Vi beklager virkelig å høre om opplevelsen din, og forstår at det er frustrerende å måtte vente så lenge uten et klart svar. Vi beklager at håndteringen av returen din tok lang tid, noe som ikke er i tråd med våre standarder. Det høres ut som noe gikk galt i kommunikasjonen, og vi tar dette svært alvorlig.

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne identifisere saken din og følge opp dette så snart som mulig. Tilbakemeldingen din er viktig for oss og vil hjelpe oss med å forbedre kundeservicen vår i fremtiden. Vi håper at du vil gi oss muligheten til å rette opp dette.

Fake

Svensk temu, med fake produkter. CDON er åpenbart ikke det det en gang var. Styr unna!!

9. juli 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi beklager virkelig at du fikk et så negativt inntrykk av oss. CDON er en markedsplass med et stort antall eksterne selgere, og vi jobber aktivt for å sikre at alle produkter som selges gjennom plattformen oppfyller våre krav til kvalitet og autentisitet. Hvis en vare viser seg å være en forfalskning eller på annen måte utilfredsstillende, tar vi det svært alvorlig og undersøker saken grundig.

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne gjennomgå dette videre, og vi setter pris på om du kan komme tilbake. Tilbakemeldingen din hjelper oss med kontinuerlig å utvikle og forbedre plattformen vår.

IKKE BESTILL LABUBU FRA CDON

IKKE BESTILL LABUBU FRA CDON - dette er dessverre en skam. De selger dessverre falske varer og er elendig på kundeservice. Har bestilt 2 stk til 500 NOK og det tok over 4 uker før den ene kom. Så visste det seg av å være dårlig fake à la Temu. Cdon bare henviser videre til underleverandøren. Har også anmeldt saken til Forbrukerrådet.

7. juli 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi forstår at det er frustrerende å motta en vare som ikke oppfyller forventningene, spesielt når det gjelder autentisitet.

Som markedsplass samarbeider vi med eksterne selgere, men dette betyr ikke at vi fraskriver oss ansvaret – vi følger opp alle slike saker nøye. Vi har derfor tatt denne saken opp internt for gjennomgang og vil gjennomgå det nåværende butikksamarbeidet. Det er også viktig for oss å motta så mye informasjon som mulig i slike tilfeller, og vi har derfor bedt om ytterligere informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne gå videre.

Vi setter stor pris på at du tok opp dette, og vi tar kommentarene dine svært alvorlig for å forbedre både vår kontroll og handleopplevelsen i fremtiden.

Verdens dårligste kundeservice

Fikk ein øydelagt vare og får ikkje svar fra kundeservice. Måtte betale pga. Eg fekk ikkje utsatt betaling meir. Det er 3 mnd. Siden forsatt ingen svar. For beskjed om att klagen er under behandling visst eg prøver å kontakte kundeservice

19. mai 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi beklager virkelig frustrasjonen denne situasjonen har forårsaket. Det at du mottok en skadet vare og ikke fikk svar fra kundeservicen vår, er ikke noe vi ønsker at noen av kundene våre skal oppleve. Vi har nå gjennomgått saken din og kan bekrefte at en refusjon er gitt.

Tilbakemeldingen din er viktig, og vi vil følge opp dette internt for å forbedre vår håndtering av klager og responstider fremover. Vi forstår at du har følt deg uten støtte, og dette er noe vi tar svært alvorlig.

Vi håper at du til tross for dette vil gi oss en ny sjanse i fremtiden 🙏

CDON

Selger kopi av ekte vare

Jeg og min søster bestile en labubu hver.
Disse var begge falske og utrolig dårlige kopier.
De fraskriver seg alt ansvar og fortsetter å selge dem som ekte på siden sin. Selv om flere kjøpere nå har sagt ifra?!
De skylder på underleverandøren (isecrets), som igjenn skylder på sine underleverandører.
Jeg kommer ikke til å bruke cdon.no igjenn.

18. juni 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår virkelig din skuffelse. Det er frustrerende å motta produkter som ikke oppfyller forventningene dine, spesielt når det gjelder autentisitet, og noe vi tar svært alvorlig. Vi har nå bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot, slik at vi kan undersøke dette nærmere.

Vi tar tilbakemeldinger som din svært alvorlig og vil følge opp internt med den aktuelle selgeren for å sikre at alt håndteres riktig. Vårt mål er alltid å tilby en trygg handleopplevelse, og vi setter pris på at du tok deg tid til å gjøre oss oppmerksomme på disse situasjonene.

Vi håper at vi får muligheten til å gjenvinne tilliten din i fremtiden 🙏

Lafufu

Bestilte en Labubu. Fikk en Lafufu. Ikke bestill Labubu fra CDON!

4. juli 2025

Hei,

Vi forstår at det er både forvirrende og frustrerende å ha bestilt en Labubu og i stedet mottatt et helt annet produkt. Det høres ut som noe gikk galt i håndteringen, og vi beklager virkelig det som skjedde.

Vi har bedt om mer informasjon via Trustpilot slik at vi kan finne ut hva som skjedde og hjelpe deg videre på best mulig måte.

Vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig og vil gjennomgå denne internt slik at lignende situasjoner kan unngås i fremtiden. Takk for at du tok deg tid til å høre fra oss - det hjelper oss å forbedre oss 🙏

Dårlig kundeservice og informasjon

Ræva kundeservice, som svarer 1-2 ganger i uken og uten å gi noe særlige videre veiledning. Sporingen er helt ubrukelig, ingen oppdatering på sporingen siden jeg bestilte varen.

Nå er det nesten 2 uker siden jeg bestilte en vare, og jeg har ikke mottatt noe som helst informasjon om hva som skjer videre her...Frykter jeg er blitt lurt rett og slett.. Helt umulig å komme i kontakt med dem og få hjelp i denne casen.
Styr unna.

3. juli 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår at det er frustrerende å vente på både levering og tilbakemelding uten å motta tydelig informasjon.

Vi har funnet saken din og ser at du og leverandøren nylig har blitt enige om en løsning, noe vi er glade for å høre. Vi beklager på det sterkeste at sporingsinformasjonen ikke fungerte som forventet, og at responstidene ble oppfattet som lange.

Dette er ikke standarden vi streber etter, og vi vil ta tilbakemeldingen din i betraktning for å forbedre både kommunikasjon og tydelighet i leveringsflyten fremover.

Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi kan demonstrere en bedre kundeopplevelse 📦

CDON

Fraråder alle om å handle her !!

Fraråder alle om å handle her !!!
Bestilte en vare 01.05., betalte 20.05, mottok melding 30.06. at den skal utleveres, dagen etter ny melding om at varen skal returnes til produsent!! Support har sluttet å svare og plusslig mottok jeg 90 % av betalte summen. Prøver å ringe support og har nå stått 20 min i kø, god anledning til å skrive dette :(

3. juli 2025

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår virkelig frustrasjonen din over forsinkelsen og den plutselige returmeldingen 😔. Vi har gjennomgått saken din og kan se at en refusjon er gitt, selv om vi beklager at det i utgangspunktet var 90 % – dette skal selvfølgelig ikke oppfattes som uklart.

At du hadde problemer med å kontakte kundeservicen vår er noe vi tar svært alvorlig, og vi vil følge opp dette internt. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både leveringsprosessene våre og kommunikasjonen vår.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din – den hjelper oss å forbedre oss.

Dårlig kvalitet

Kjøpte INF trener, meget dårlig kvalitet! Tok en mnd før varen kom. Får ikke sende den i retur.
CDON er er stor skuffelse .

1. juli 2025

Ingen varer mottatt

Bestilling på bestilling - ingen vare mottatt
Har prøvd å bestille en seng fra CDON flere ganger, men ordren blir kansellert hver gang. De sier at leverandøren er utsolgt, noe som ikke er sant. Jeg har vært i dialog med leverandøren som sier at det er CDON som har kansellert orderen, ikke de. Kommer aldri til å bestille her igjen. Etter å ha bestilt en barneseng og ventet i 9 dager fikk jeg beskjed om at den var blitt kansellert. Snakket så med leverandør og fikk vite at varen var på lager (noe cdon sa den ikke var). Bestilte igjen og det samme skjedde. Kundeservice er umulig å få tak i. Useriøs butikk, anbefaler ikke å kjøpe noe her.

25. juni 2025

Svindel og lureri

OBS! Piratkopier, falsk markedsføring og umulig å komme i kontakt med kundeservice.

Jeg er dessverre enda en av flere som har fått tilsendt fake kopi av Labubu. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice i to separate henvendelser uten å ha opplevd noe som helst kontakt annet enn en generell e-post med saksnummer og at de for tiden har stor pågang - noe som kanskje ikke er så rart. Produktene jeg bestilte er fra Isecrets hvor det ble markedsført og opplyst at dette er et originalt og autentisk produkt fra Pop Mart. Mitt produkt kom tilsendt fra Sverige. Jeg har allerede en original Labubu og vet hva som kjennetegner en ekte. Alt ved den som kom i posten er fake. Fra posen den kommer i, til kortet som medfølger, ringen som man fester Labubuen med, utseende, fasong og farge. De jeg kjøpte lå ute til 249,- per stk. Disse er per i dag 30.06.2025 fjernet fra CDON sin hjemmeside. De er dermed erstattet fra samme leverandør med mer troverdig tekst og høyere pris til nå 699,-. Jeg anbefaler alle å styre unna. Labubu selges kun gjennom nettbutikker og fysiske butikker med lisens fra Pop Mart. I Norge er det per i dag kun Outland som har lisens. Pop mart sender heller ikke til Norge, kun Sverige og Danmark.

Dette er uærlig og skammelig oppførsel fra CDON som næringsdrivende. Ingen kunder blir tatt seriøst, ingen får svar og pengene våre går ut av konto inn til en business som dessverre kan ha støttet organisert kriminalitet i form av piratkopier. Kommer aldri til å bestille noe herifra igjen.

''ingen retur''

CDON mener oppriktig at det ikke er verdt å sende varer med verdi over 1000kr i retur til sverig siden ''returfrakten utgjør nesten hele verdien av varen''. patetisk

27. juni 2025

om man får varen virker til å være…

om man får varen virker til å være 50/50.
Sitter med en knust lite gutt som hadde bursdag og ønsket seg en monster huggywuggy. Ordre og sendingsbekreftelse sendt, men varen er ikke på vei. Cdon er gått over til scam, ser nok aldri de pengene igjen.

Dårlig kundeservice

Vi fikk levert utdatert, muligens brukt, takstativ i nedslitt/brudd embalasje. Da vi ønsket å returnere varen påstod kundeservice at det var riper på produktet og at nøklene manglet. Fikk 0 kroner i retur og var nødt å kjøpe nytt takstativ ved en annen leverandør.

26. juni 2025

Dårlig

Handlet mye på CDON på 2000 tallet var veldig fornøyd. Nå har de mistet det, treg levering og enda tregere kundeservice. Mer opptatt av å få deg til å handle mer enn å faktisk gi informasjon om det du lurer på.

25. juni 2025