Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer
Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer
Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer
Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer
Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til. Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt. Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.
Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Lyver om leveringstid, ingen kundeservice.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Verste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Fikk en ps5 kontroll som jeg reklamerte på. CDON fikk den returnert april 2025. Juli måned har kommet og jeg har enda ikke fått svar. Sendt flere titalls mail uten å få svar. Ikke fått en ny kontroll eller pengene tilbake. Handler du her så sitter du i saksa. Handle heller på de seriøse butikkene i Norge. STYR UNNA!!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Svensk temu, med fake produkter. CDON er åpenbart ikke det det en gang var. Styr unna!!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
IKKE BESTILL LABUBU FRA CDON - dette er dessverre en skam. De selger dessverre falske varer og er elendig på kundeservice. Har bestilt 2 stk til 500 NOK og det tok over 4 uker før den ene kom. Så visste det seg av å være dårlig fake à la Temu. Cdon bare henviser videre til underleverandøren. Har også anmeldt saken til Forbrukerrådet.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Fikk ein øydelagt vare og får ikkje svar fra kundeservice. Måtte betale pga. Eg fekk ikkje utsatt betaling meir. Det er 3 mnd. Siden forsatt ingen svar. For beskjed om att klagen er under behandling visst eg prøver å kontakte kundeservice

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Jeg og min søster bestile en labubu hver.
Disse var begge falske og utrolig dårlige kopier.
De fraskriver seg alt ansvar og fortsetter å selge dem som ekte på siden sin. Selv om flere kjøpere nå har sagt ifra?!
De skylder på underleverandøren (isecrets), som igjenn skylder på sine underleverandører.
Jeg kommer ikke til å bruke cdon.no igjenn.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Bestilte en Labubu. Fikk en Lafufu. Ikke bestill Labubu fra CDON!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Ræva kundeservice, som svarer 1-2 ganger i uken og uten å gi noe særlige videre veiledning. Sporingen er helt ubrukelig, ingen oppdatering på sporingen siden jeg bestilte varen.
Nå er det nesten 2 uker siden jeg bestilte en vare, og jeg har ikke mottatt noe som helst informasjon om hva som skjer videre her...Frykter jeg er blitt lurt rett og slett.. Helt umulig å komme i kontakt med dem og få hjelp i denne casen.
Styr unna.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Fraråder alle om å handle her !!!
Bestilte en vare 01.05., betalte 20.05, mottok melding 30.06. at den skal utleveres, dagen etter ny melding om at varen skal returnes til produsent!! Support har sluttet å svare og plusslig mottok jeg 90 % av betalte summen. Prøver å ringe support og har nå stått 20 min i kø, god anledning til å skrive dette :(

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Som mange andre her skriver så er det falske labubuer som selges.
Kjøpte INF trener, meget dårlig kvalitet! Tok en mnd før varen kom. Får ikke sende den i retur.
CDON er er stor skuffelse .
Bestilling på bestilling - ingen vare mottatt
Har prøvd å bestille en seng fra CDON flere ganger, men ordren blir kansellert hver gang. De sier at leverandøren er utsolgt, noe som ikke er sant. Jeg har vært i dialog med leverandøren som sier at det er CDON som har kansellert orderen, ikke de. Kommer aldri til å bestille her igjen. Etter å ha bestilt en barneseng og ventet i 9 dager fikk jeg beskjed om at den var blitt kansellert. Snakket så med leverandør og fikk vite at varen var på lager (noe cdon sa den ikke var). Bestilte igjen og det samme skjedde. Kundeservice er umulig å få tak i. Useriøs butikk, anbefaler ikke å kjøpe noe her.
OBS! Piratkopier, falsk markedsføring og umulig å komme i kontakt med kundeservice.
Jeg er dessverre enda en av flere som har fått tilsendt fake kopi av Labubu. Jeg har prøvd å kontakte kundeservice i to separate henvendelser uten å ha opplevd noe som helst kontakt annet enn en generell e-post med saksnummer og at de for tiden har stor pågang - noe som kanskje ikke er så rart. Produktene jeg bestilte er fra Isecrets hvor det ble markedsført og opplyst at dette er et originalt og autentisk produkt fra Pop Mart. Mitt produkt kom tilsendt fra Sverige. Jeg har allerede en original Labubu og vet hva som kjennetegner en ekte. Alt ved den som kom i posten er fake. Fra posen den kommer i, til kortet som medfølger, ringen som man fester Labubuen med, utseende, fasong og farge. De jeg kjøpte lå ute til 249,- per stk. Disse er per i dag 30.06.2025 fjernet fra CDON sin hjemmeside. De er dermed erstattet fra samme leverandør med mer troverdig tekst og høyere pris til nå 699,-. Jeg anbefaler alle å styre unna. Labubu selges kun gjennom nettbutikker og fysiske butikker med lisens fra Pop Mart. I Norge er det per i dag kun Outland som har lisens. Pop mart sender heller ikke til Norge, kun Sverige og Danmark.
Dette er uærlig og skammelig oppførsel fra CDON som næringsdrivende. Ingen kunder blir tatt seriøst, ingen får svar og pengene våre går ut av konto inn til en business som dessverre kan ha støttet organisert kriminalitet i form av piratkopier. Kommer aldri til å bestille noe herifra igjen.
CDON mener oppriktig at det ikke er verdt å sende varer med verdi over 1000kr i retur til sverig siden ''returfrakten utgjør nesten hele verdien av varen''. patetisk
om man får varen virker til å være 50/50.
Sitter med en knust lite gutt som hadde bursdag og ønsket seg en monster huggywuggy. Ordre og sendingsbekreftelse sendt, men varen er ikke på vei. Cdon er gått over til scam, ser nok aldri de pengene igjen.
Vi fikk levert utdatert, muligens brukt, takstativ i nedslitt/brudd embalasje. Da vi ønsket å returnere varen påstod kundeservice at det var riper på produktet og at nøklene manglet. Fikk 0 kroner i retur og var nødt å kjøpe nytt takstativ ved en annen leverandør.
Kan dere bare sende meg en vanlig giro på min epost? Isteden for å logge inn med sensitive informasjon på ett tredjeparts nettside?
Handlet mye på CDON på 2000 tallet var veldig fornøyd. Nå har de mistet det, treg levering og enda tregere kundeservice. Mer opptatt av å få deg til å handle mer enn å faktisk gi informasjon om det du lurer på.
Jeg fikk fake labubu......STYR UNNA,ISERIØST LURERI.