CDON Norge - Nordens største markedsplass! Anmeldelser

12 147

2,3

Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer

Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer

Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer

Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer

1. Onlinemarked
  2. Hvitevareforretning
  3. Bokhandel
  4. Elektronikkbutikk
  5. Spillbutikk

Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til.  Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt.  Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.

Under middels

12k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(12 147)

181 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Feilaktig lagerstatus og bestillinger er bindene

Lagerstatus kan vises som at en vare er på lager med kort leveringstid, mens det i realiteten ikke er på lager og leveringstid er ukjent noe man først ser etter bestilling. Og de fremstiller det om man ikke har angrerett og at bestillinger er bindene så fort man mottar ordrebekreftelse. Noen blir sikkert lurt av dette.

Jeg kansellerte en bestilling fra et annet nettsted, fordi jeg så det jeg ønsket å kjøpe var på lager hos cdon.no. Mottok ordrebekreftelse fra cdon med leveringstid 8 til 9 dager senere. I ordrebekreftelsen står det: «Dessverre er det ikke mulig å kansellere eller endre en bestilling som er lagt inn.”

Dagen etter mottar jeg en ny ordrebekreftelse fra Computersalg AS der det står:
“Kjøpet er bindende når vi har sendt en ordrebekreftelse eller faktura for kjøpet.”
Når jeg går inn og sjekker på web-sidene til Computersalg, står det at varen ikke er på lager. På ordren fra Computgersalg står det “Forventet leveringstid er foreløpig ukjent,”

I en lang PDF med kjøpsbetingelser som er lagt ved, kan man lese at man har angrerett på 14 dager i henhold til angrerettloven. Men dette begraver de i et vedlegg og i epostinnholdet fremstiller de det som bestillinger er bindene uten mulighet for å kansellere kjøpet så fort bestillingen er lagt inn og man mottar bestillingsbekreftelse.

Sitat i eposten fra cdon: "Kan jeg kansellere hele eller deler av bestillingen min?
Dessverre er det ikke mulig å kansellere eller endre en bestilling som er lagt inn. Dette er fordi bestillingen sendes direkte til selgeren som håndterer bestillingen din."

Fra Computersalg: "OBS! Dette er ikke en ordrebekreftelse. Kjøpet er bindende når vi har sendt en ordrebekreftelse eller faktura for kjøpet."

19. juni 2025

Jeg håper dere er informert om at det…

Jeg håper dere er informert om at det er ulovlig og selge replika/kopi varer i Norge. Om dere ikke refunderer så vil jeg sende saken videre til Forbrukerrådet, politiet og tolletaten. Straff for salg av falske varer og i tillegg bedrageri burde dere ta ganske seriøst, hvis dere er interessert i og fortsette som nettbutikk.

19. juni 2025

Mottok aldri bestilling

Bestilte et lash lift kit 13 mai, fikk Mail om at pakken var på vei men mottok aldri pakken min. Det har nå gått over en mnd siden bestillingen og har hverken fått pengene mine tilbake eller svar på klagen.

13. mai 2025

Fake Labubus, elendig kunderservice - tar ikke ansvar

Jeg hadde akkurat den samme opplevelsen som brukeren Nikki K beskriver. Det var åpenbart at jeg mottok en falsk Labubu med flere produksjonsfeil.

Den kom uten original eske eller identitetskort med QR-kode for å verifisere autentisiteten. Jeg har tatt bilder av alt og sendt en e-post til kundeservice, som ga nøyaktig det samme svaret som Nikki K fikk: at "produktene kommer fra en godkjent leverandør som kjøper direkte fra Pop Mart, og at de følger opp saken med leverandøren." Jeg fikk også tilbud om å returnere varen eller beholde den mot delvis kompensasjon.

Leverandøren nekter imidlertid å sende meg en returseddel, og krever at jeg returnerer varen for egen regning. På dette tidspunktet er det faktisk billigere å beholde varen og få en delvis refusjon, enn å betale mer i returkostnader enn det varen kostet i utgangspunktet.

Dette er helt latterlig og en svært dårlig kundeopplevelse. Jeg kommer aldri til å handle hos CDON igjen. Styr unna!

17. juni 2025

Elendig butikk.

Elendig butikk.
Vare påstått mottatt fra et tysk budfirma, der de har levert til pakkeboks, men ingen melding er å oppdrive på hvor denne pakkeboksen er, eller i det hele tatt noen form for hentemelding.
Kundeservice skulle sjekke, men ingen svar etterpå, fikk heller ikke refundert pengene for kjøpet.
Alt i alt, bruk en seriøs aktør

12. mai 2025

Importavgifter - styr unna!

Jeg fikk overraskende en regning på importavgifter etter kjøp på cdon.no. Det er ikke mulig å komme i kontakt med kundeservice, kun bokser med forslag til spørsmål man har. Og ingenting om akkurat dette. Så styr unna om du vil være sikker på å ikke få en regning i etterkant.

2. juni 2025

Svindel!

Har bestilt noen varer, som aldri kom. Opprettet en sak. Fikk et spørsmål, som jeg besvarte. Og har ikke hørt noe mer. Ikke har de telefon jeg kan kontakte de på, ikke kan jeg opprette saken på nytt (siden den saken jeg opprettet låser for noe form av noe mer registrering). Svindel rett og slett. Hold dere unna.

10. juni 2025

Det er ikke bare en uhåndterlig…

Det er ikke bare en uhåndterlig epostmølle til tre forskjellige aktører. Her endrer de enten enhetspris eller krever frakt for retur med 200% for å profitmaksimere en skarve retur. Tross for at de lover kostnadsfri retur. Dernest opprettholder de kravet hos en fakturainnkrever for en vare som forlengst er returnert.
Dette med bakgrunn «helthjem»som hverken finner boligen eller postkassen og gir den til hentested 6 km fra adressen. Det for være grenser for urimelig kundebehandling.

11. juni 2025

Ikke kjøp Labubu fra CDON

Ikke kjøp Labubu fra CDON. Mest sannsylig fake. De originale har vært utsolgt fra popmart en stund og er vanskelig å få tak i.

7. juni 2025

Toll

Bestilte tomme t-poser. De ankom etter nesten 2(!) uker sammen med toll-avgift!!!! Ferdig med CDON.

5. juni 2025

Oppdatering har fått penger tilbake og en beklagelse

Oppdatering: (har fått penger tilbake og en beklagelse for at dette tok lang tid)

Jeg bestilte fire Labubu-samlefigurer via CDON den 17. mai 2025. 30 mai Jeg fikk bare tre figurer i posten, og ingen av dem var ekte. Det jeg mottok var tre billige kopier med dårlig kvalitet, feil detaljer og materialer langt unna det som ble vist i annonsen.
Dette er ikke bare skuffende det er direkte svindel. Annonseteksten og bildene ga tydelig inntrykk av at dette var ekte samleobjekter fra Pop Mart, men i virkeligheten solgte de kopivarer forkledd som originaler. Når man i tillegg ikke får hele bestillingen, føles det som en totalt respektløs behandling av kunden.
Jeg kontaktet CDON umiddelbart, og fikk etter hvert beskjed om at produktene er ekte "produktene kommer fra en godkjent leverandør som kjøper direkte fra Pop Mart" Likevel innrømmet de senere at dette ikke var ekte Labubu figurer, og at de skulle ta det videre med leverandøren.
De tilbød meg full refusjon uten retur, og sa at jeg kunne beholde varene. Selvfølgelig ville jeg ikke beholde falske produkter, det er ikke det jeg har bestilt, og det er ikke verdt en krone. Jeg har kastet dem jeg samler på ekte figurer, ikke søppel.
Men her står vi i dag, 22. juni 2025, og jeg har fortsatt ikke fått pengene tilbake, til tross for at de erkjente feilen og lovet å ordne opp.
Jeg måtte kontakte dem igjen 11. juni, og da sa de at de ventet på svar fra selger. Altså har jeg selv måttet følge opp hele saken, og det er tydelig at ingenting skjer uten press.
Dette handler ikke lenger bare om noen figurer. Det handler om ærlig handel, respekt for kundene, og ansvar for det man selger via plattformen sin. CDON lar tredjeparter selge falske varer, og følger opp med treg, uansvarlig kundeservice som ikke leverer det de lover.
Anbefales ikke.
Handler du samlefigurer via CDON, risikerer du å bli svindlet og deretter ignorert. Dette er en alvorlig advarsel fra en kunde som ble lurt, og som fortsatt ikke har fått pengene tilbake selv etter flere runder med dokumentasjon, kontakt og bekreftelse. ser også at flere har blitt lurt så ikke stol på cdon

30. mai 2025

Utrolig vanskelig å komme i kontakt med…

Utrolig vanskelig å komme i kontakt med CDON. Prøvde å komme i kontakt med dem vedrørende en ordre som aldri ble sendt fra selger.

Kontaktet selger, men de kunne ikke gjøre noe. Prøvd å kontakte CDON igjennom dere hjemmesider, dessverre er det bare trykk og "synd trist leit" svar nettsiden gir.

Vær så snill.. bare legg ut en E-post man kan sende til. Registrere sak fungerer ikke. Samme hvilken nettleser jeg bruker.

15. mai 2025

Styr unna

Styr unna! Jeg kjøpte en Sangean MMR88 radio for å ha i beredskapslageret mitt slik DSB anbefaler. Da jeg mottok den fant jeg ut at dette var en versjon uten DAB, og den fungerer derfor ikke i Norge. Det er selvfølgelig mulig å se dette ved å lese på spesifikasjonene, men lett å ikke få med seg. Den ser så og si lik ut som samme radio med DAB som selges hos Clas Ohlson. Videre er prisen nesten lik. Som kunde går jeg også ut i fra at det jeg har sett på som en seriøs nettside ikke selger ubrukelige produkter. Det er åpenbart at kunder som kjøper dette produktet stort sett kjøper det for å ha i beredskapslageret sitt. Det er useriøst å selge en radio som skal brukes i krisesituasjoner som ikke funker. Hverken Teknikproffset eller CDON svarer på hvorfor de likevel selger produktet. Teknikproffset hevder også at DAB "ikke vil fungere i krig", selv om det står spesifisert på DSB sin beredskapsliste. Jeg synes det er kritikkverdig og lureri å selge produkter som ikke fungerer.

21. mai 2025

Rett og slett svindel

Rett og slett svindel. Har ikke mottatt produktet innen tiden som de lovet. CDON svarer heller ikke på henvendelser for å kansellere/returnere varen. Aldri brukt CDON. Svindlere.

12. mai 2025

Helt ræva

Helt ræva. Dårlig kundeservice, fikk et gammelt produkt. Svarer tregt og må purre opp flere ganger. Fortsatt ikke løst seg, startet kontakten med dem i januar..

3. mars 2025

Bestilte adapter/lader 3

Bestilte adapter/lader 3. mai med beskjed om hurtig levering/3-5 dgr. Bortsett fra en ordrebekrefte har intet skjedd, og ser at produktet ikke er pakket. Når så ønsker å "reklamere" (for å kansellere bestillingen), får jeg bare opp bestillingen min, men kommer ikke videre. Jeg gir opp, og anser bestillingen kansellert.

9. mai 2025