Caripo Biler Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Caripo forsøgte at sælge en bil, som det viste sig allerede var leaset ud 2 uger tidligere, da annoncen ikke var taget af nettet. Dette blev først opdaget af sælger efter der var skrevet slutseddel o... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af en ny brugt bil. Maiken har hjulpen igennem hele forløbet på en meget venlig og professionel måde. Fin og grundig gennemgang af bilens mange fu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Imødekommende og serviceminded En yderst behagelig købsoblevelse ifm. køb af brugt BMW i4. Hurtige klargøring af bilen. Alt forløb problemfrit og vi er mega glad for bilen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har fået en god, troværdig forklaring på finansieringsjunglen og køb af små biler holdt op mod mellemklassebiler. Vi endte med køb af en nyere brugt Honda til vores datter i sommer Absolut et s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Forside

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

DK’s værste sted min bmw er blevet…

DK’s værste sted min bmw er blevet lavet om og om igen fordi de fusker og ikke laver deres arbejde ordenligt reserve dele som er brugte og kinesiske kofangere samt lygter hos autoriseret bmw forhandler dælme til grin……. Aldrig om vi sætter vores ben der igen

15. september 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fået lavet en bilskade hos Caripo

Fået lavet en bilskade hos Caripo. Aftalte en tid 14 dage frem, for udskiftning kofanger hvilket der var afsat 4 dage til. Da jeg skal hente bilen ringer de at de først har modtaget reservedele nu, så der går yderligere nogle dage, jeg skal dog ikke betale selvrisiko på lånebil for de ekstra dage. Nu har jeg så alligevel modtaget faktura for selvrisiko på alle dagene, hvilket jeg synes er lidt plat.....ellers var der god service under forløbet

5. februar 2023

Kæmpe anbefaling

Vi har lige købt vores første bil - en Hyundai i30 stationcar. Vores forløb hos Caripo, har været fuldstændig fantastisk, og det kan vi specielt takke Michael Dahlgren for. Den høfligste sælger som vi følte os fuldstændig tryg hos. Utrolig venlig, virkelig god til at forklare, meget forstående og guidede os igennem vores køb af første bil på fuldstændig fænomenal måde. Jeg vil anbefale Caripo og specielt Michael til alle vi kender.

20. desember 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Usikker lånebil og ingen rettidig løsning

Vi købte i november vores første Hyundai, en i 20 der blev køb hos Caripo biler. Henrik guidede os igennem, leverede hurtigt og vi havde et super købsforløb der skulle have givet 5 store stjerner.

Desværre blev vores bil påkørt da den holdt parkeret og første mandag i december afleverede vi bilen og fik en lånebil. Men vil kan ikke køre i den, den skøjter rundt i snevejret da den har sommerdæk på.
Jeg har kontaktet dem 2 gange for at få en løsning på problemet med den usikre bil, der ikke kan sætte i gang uden at skride ud og bare glider afsted når man forsøger at bremse. Desværre kan det ikke løses ... før kl 15 dagen inden vi skal aflever den.
Jeg er rasende over at sætte liv og lemmer på spil i en bil hvor vi ikke blev oplyst at der er sommerdæk på. Havde jeg vidst det havde jeg lejet en anden bil i den periode. Det er uforskammet gambling med andres sikkerhed.

6. desember 2022

Rigtig godt købsforløb. Jeg købte i august en Hyundai i10

Jeg købte i august en Hyundai i10, forventet levering i oktober 2022 med forbehold for forsinkelse. Bilen blev som forventet forsinket, men jeg blev løbende orienteret af Michael Dahlgren fra Caripo.
God intro til bilen ved levering, opfordring til at kontakte ham ved evt spørgsmål omkring drift af bilen.
Efterfølgende blev jeg kontaktet efter ca14 dage om jeg var tilfreds med bilen og hvis jeg havde spørgsmål altid var velkommen til at kontakte Caripo Horsens.

23. november 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har købt vores første Hyundai hos…

Vi har købt vores første Hyundai hos Caripo i Horsens.
Det var en rigtig god oplevelse, både da vi kiggede og da vi hentede. Super god intro til bilen og gode finansieringsmuligheder.
Vi ser frem til god service og rimelige priser. Ellers hører i fra os🤣

22. august 2022

Fantastisk service

Fantastisk service og viden inden for Hyundai altid klar på og hjælpe med spørgsmål yders behagelige folk og snakke med i indskrivningen

10. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og hjælpsomme medarbejdere!

Karosseritjek og serviceeftersyn blev udført til den aftalte tid, og der var endda mere med i pakken end forventet (som fx støvsugning og opdatering af navigation, helt uden at jeg måtte bede om det - det har jeg ikke oplevet ved det autoriserede værksted, jeg tidligere har benyttet). Medarbejderne havde rygende travlt, men de var stadig venlige og yderst hjælpsomme. Jeg kommer absolut gerne igen!

6. juli 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slidte dæk på næsten ny bil

I foråret købte jeg en bil hos Caripo Biler. Bilen havde kørt 5000 km som demo-bil hen over vinteren. Da jeg i foråret prøvekørte bilen og aftalte købet, var der næsten helt nye vinterdæk på. I forbindelse med købet fik jeg at vide, at bilens sommerdæk (der havde kørt ca. 3000 km) ville blive sat på som en del af klargørelsen.
De dæk, der sad på bilen, da jeg afhentede den, var imidlertid meget slidte. Der var kun 4-5 mm slidmønster tilbage (et nyt dæk har typisk 9-10 mm slidmønster).
Caripo Biler forklarer det store slid med, at demo-biler bliver kørt lidt friskt! Det lyder vildt, men uanset hvad, er det ikke mig som kunde, der skal betale for et meget stort slid. Jeg har købt dæk, der har kørt 3000 km, og forventer derfor, at dækkene kun vil være minimalt slidte.
Jeg har både telefonisk og skriftligt reklameret. Værkstedslederen anerkender, at sliddet ser meget stort ud, men henviser til sælgeren. Sælgeren holder mig hen og glider af – og sender bolden tilbage til værkstedslederen, der sender den tilbage til sælgeren … og sådan fortsætter det, indtil jeg bliver træt.
Jeg har foreslået en løsning, hvor jeg accepterer de slidte dæk, mod at jeg får en god pris på nye vinterhjul. Men heller ikke dette kompromis kan jeg få sælgeren til at forpligte sig på. Og det til trods for, at jeg har betalt prisen på bilen uden at bede om en krone i nedslag.
Nu har jeg opgivet. Og min eneste måde at protestere på er at fortælle om min oplevelser her.

1. juli 2021

Ikke til at stole på!

Ikke til at stole på!

Jeg havde en opgave som jeg håber de kunne lave, jeg skulle have oprette en bil og have en ny front på, men en af de grunde jeg valgte det firma var fordi at de kunne lave skygger på kølerhjemlen, der også var lidt pladearbejdet som skulle laves, han gave mig en pris og jeg mener det var billige så jeg sagde okay jeg fik at vide der ville gå 3 uge for de kunne begynde på det,, men efter 3 måneder begyndte de på at lave den, og da han gave mig en dato for hvornår den ville være færdig give jeg det videre til maller som afsætter tiden til det, en dag før sige de at man ikke kan når at lave kølerhjelmen, og man har bruge for en ny aftale, så jeg nødt til at aflyse ved maller, og de få en uger mere til at lave bilen færdig, men efter en uge havde de ikke lavet den, men lover det nok skal når at få det lavet inden for 3 dage, da jeg komme for at hente billen til maller har de kun rettet bilen op og sagt en ny fornt på alt anden som vi havde aftale havde de ikke lavet så jeg nød til at ringe til maller igen og aflyse den tid han havde give mig til at male bilen, og alt det som de ikke har lavet siger at det tager for lang tid at lave,,
Jeg blev nødt til at flytte bilen til et anden sted for at få lave pladearbejdet,, og jeg få også fandt i direktøren som siger meget men gør lidt, jeg giver dem en dag en chance mere for at få lave den kølerhjelm, jeg lave en ny aftale og han skulle ringe tilbage og bekræfte den men jeg høre ikke noget.
Det er det mest useriøse firma jeg længe har oplevet de skaber så mange problemer fordi de ikke holde det de aftaler og lover, jeg kan kun advare andre for at bruge det firma så undgå man at få problemer,, så hold jer væk..

Günther

PS!
Alle påstand kan bevise og dokumentations for med sms besked fotos m.m.

11. januar 2021

Meget tilfreds med Honda forhandler Caripo i Horsens

Jeg havde besluttet at skifte min Ho da Civic ud med den nye model og skrev derfor rundt til en række forhandlere, her I blandt Caripo Biler.
Jeg blev imodsætning til de andre forhandlere, kontaktet af Caripo og vi fik efterhånden forhandlet os frem til en god byttepris uden at vi hver især havde set den anden parts bil.
Jeg tog til Horsens hvor Caripo ligger og her fik jeg en rigtig god service og bilen stod klar som aftalt. Bilen stod helt som ny og vi indgik herefter en handel.

Jeg er meget tilfreds med min nye bil og også den pris jeg fik for min gamle bil.

Hilsener fra Steen

11. juni 2019
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prøv dem, hvis du tør...

Troede at Caripo Biler skulle være mit fremtidige værksted, da det hele startede godt. Men sådan skulle det ikke blive.
Efter et service i sommeren 2018, blev motoren pludselig meget varm. Det kostede 1 1/2 time på motorvejen i 30 grader, indtil vejhjælp kom. Det var en udluftningsskrue, der manglede at blive spændt, som fyldte motorrummet med kølervæske. Alle mekanikerne kan lave fejl. Men måtte ind til dem to gange for inden at motoren var ren og filten i mototrhjelmen skiftet. Dette burde være klaret på 1 forsøg. Brugte 2-3 timer uden nogen form for kompensation.
Efter en påkørsel valgte vi at give Caripo biler en chance til.
Denne gang fik vi en bil tilbage med 2 forhjul, hvor boltene kunne løsnes med fingerne, manglende luft og en forlygte, der lyste helt forkert. IGEN måtte vi på værkstedet som rettet fejlene igen, selvfølgelig uden kompensation for ekstra tidspild.
Denne gang valgte jeg at sende en mail til direktøren Henrik og værkfører Jan, da jeg synes min tålmodighed var ved at være opbrugt. Dagen efter ringede værkfører for pladeværkstedet Thomas helt uforstående. Han var den eneste, der ydet lidt ekstra service, da jeg fik lov at låne hans fælge, da mine var i restordre.
Da jeg fik mine egne fælge, måtte jeg desværre igen fylde luft i dem.
Jeg har givet Caripo Biler 2 måneder til at svare på min mail, men det sker desværre ikke, selvom at jeg har besøgt dem til par gange og spurg til en løsning, så begge parter kunne blive tilfreds.
Jeg synes at det er ærgeligt at deres kundeservice er Så ringe og at deres direktør ikke tager ansvar for de problemer, der er i hans forretning, når han får en direkte mail på det. Jeg håber at Honda overvejer om det er Caripo Biler, der burde sælge/servicere deres mærke, som står for kvalitet.
Du bestemmer om du vil bruge dem, men sørg for at have ekstra tid hvis du er ligeså uheldig som jeg er.

4. mars 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor ros til Caripo biler for deres…

Stor ros til Caripo biler for deres service. Tydeligt at mærke de sætter kunden i centrum og går et ekstra skridt for at hjælpe. Havde bilen på pladeværksted og der stod en gratis lånebil klar og alt spillede fra start til slut med yderst behagelige medarbejdere. Kan varmt anbefale Caripo biler.

16. januar 2019

God service!

Købte nogle paneler og et radiatorsupport til en gammel Nissan hos Caripo. Fantastisk service, lav pris og god leveringstid.

Absolut et sted jeg kommer tilbage til!

8. januar 2018

En troværdig bilhandler

Indenfor de sidste 13 måneder har vi købt to biler hos Caripo og begge gange har vi været rigtig godt tilfredse.
Efter mega dårlig behandling hos Tegllund i Vejle kørte vi den lille tur nordpå og fik super god behandling. Prof. bilsælger og da vores ene bil var til første service i går var det effektivt og hurtigt.
Endelig en bilforhandler som er troværdig og hvor de har et godt værksted.

22. desember 2015

super

købte bil for snart 3 år siden og har kun været tilfreds. Havde den til service i går og selv bedt om at få renset førersædet. Den var ikke helt tør da jeg kom og ville hente bilen og da den helst skulle stå indenfor og tørre, tilbød de at køre mig hjem og så kom de også med min bil her til morgen, der i øvrigt var nyvasket.
Det er simpelthen det jeg kalder service og god kundepleje. Tak for det.

14. oktober 2014
Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service :)

Købte en Honda Jazz der sidste år, og en rigtig god handel med indbytning af bilen, og tiltrods for en sælger der engang imellem virkede lidt små stresset er jeg generelt rigtig glad for handlen, og den efterfølgende service fra værkstedet har også været rigtig god, de tager sig altid tid til at rådgive selv om man ikke køber noget, og fik blandt andet et knald tilbud på LED lygter da jeg senere fandt ud at jeg gerne vil havde sådan nogen. Til dato er det den bil forhandler/værksted jeg har bestemt erfaring med, og vil bestemt anbefale Caripo biler.

28. mai 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv