Caripo forsøgte at sælge en bil, som det viste sig allerede var leaset ud 2 uger tidligere, da annoncen ikke var taget af nettet. Dette blev først opdaget af sælger efter der var skrevet slutseddel o... Vis mer
Se hva andre synes
Tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af en ny brugt bil. Maiken har hjulpen igennem hele forløbet på en meget venlig og professionel måde. Fin og grundig gennemgang af bilens mange fu... Vis mer
Imødekommende og serviceminded En yderst behagelig købsoblevelse ifm. køb af brugt BMW i4. Hurtige klargøring af bilen. Alt forløb problemfrit og vi er mega glad for bilen.
Vi har fået en god, troværdig forklaring på finansieringsjunglen og køb af små biler holdt op mod mellemklassebiler. Vi endte med køb af en nyere brugt Honda til vores datter i sommer Absolut et s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Forside
Kontaktopplysninger
Høegh Guldbergs Gade 36, 8700, Horsens, Danmark
- www.caripo-biler.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 14 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Godt tilfreds med behandlingen
Aldrig mere CARIPO!!!
Prøvede Caripo da min BMW skulle have udskiftet EGR køler på en service-bulletin fra BMW. Under reparationen har de fået slået en flig af manifolden så det er utæt. De mener så jeg skal betale halvdelen af prisen for at udbedre dette. Kører aldrig til CARIPO igen!!!
Fantastisk bilhus og utrolig kunde…
Fantastisk bilhus og utrolig kunde mindet personale. 1000 tak for hjælpen med salg af min mors bil især en stor tak til Michael dahlgren for sublim service
Vi har kun godt at sige om Caripo Biler
Super professionel sælger. Alt var som aftalt. God rådgivning om bilen ved afhentning. Vi har kun godt at sige om Caripo Biler.
Konstant dårlig service.
Det er for omfattende at gå i detaljer, men efter Køb af bil, - første skift vinter til sommer hjul, hvor mine 4 hjul var forsvundet, samt at alt andet er upræcist og og uberegneligt, - forsinkelser og ventetider,- og nu efter t2- 3 service besøg som er gået skævt på den ene eller den anden måde, har jeg stadig en god oplevelse tilgode i Horsens. Den venter jeg ikke på
mere. Kundeservice er et ukendt begreb der, men de tror de er gode. 1 stjerne er overdrevet, -2 er mere korrekt.
Kanon service
Jeg købte min første bil gennem Caripo Biler, og det var en sand fornøjelse! De guidede mig til det helt rigtige køb, hvilket resulterede i, at jeg nu ejer en Hyundai i20. Denne bil er ikke kun tilstrækkelig rummelig til at have en barnevogn bagi, men også tilpas rummelig til at have plads til os alle, uden at være alt for stor. Caripo Biler var ekstremt dygtige til at forstå mine behov og vejlede mig perfekt.
Servicen var absolut i top, og alle involverede gjorde hele oplevelsen utroligt positiv. Jeg vil helt sikkert anbefale Caripo Biler til alle, der skal have ny bil!

Svar fra Caripo Biler
Vi er rigtig glade for vores nye…
Vi er rigtig glade for vores nye Hyundai vi afhentede hos Caripo Biler i Horsens. God service også efter handlen gik igennem 👍🏻😀

Elendig oplevelse
Efter køb af ny bil hos Hyundai, opdager min mor at hendes nye bil har fået en rust plet. Der bliver taget billede hos Caripo-biler og sendt til Hyundai, for at afklare om garantien på hendes nye bil dækker udbredningen. Efter cirka 14 dage, kommer der svar fra Caripo at bilen vil blive lavet. Min mor vælger derefter og aflevere bilen, og der går 3 hverdage, før hun får svar at bilen ikke er omfattet af garantien alligevel. Efter bilen er bleven skilt ad. Elendig service og håndtering af sagen.
Svar på jeres kommentar:
Begrebet miskommunikation vil have indtruffet hvis 2 personer havde en dialog. I dette tilfælde har en af jeres medarbejder lovet at bilen skulle blive ordnet.
Efterfølgende får vi tilbudt at få lavet bilen igennem min mors forsikring. God løsning for jer, men ikke for os. Samtidigt kan jeg se, at efter min anmeldelse er der kommet utrolig mange gode anmeldelser, tankevækkende, i må gøre et eller andet rigtigt ;)

Nye bremser hos Caripo…
Jeg har fået lavet bremser hos Caripo Biler, en særdeles god oplevelse. Meget serviceminded personale. Kan kun anbefale Caripo Biler

Højt serviceniveau.
Tilbage i januar måned købte jeg en bil hos Caripo Biler, i forbindelse med købte mødte jeg udelukkende serviceminded og kompetent medarbejder hos Caripo Biler.
Jeg har kun rosende ord at sige omkring min oplevelse med Caripo Biler, bilen var som den skulle være og serviceniveauet var højt.

En god oplevelse
Vi har fået rigtig god oplevelse hos Caripo biler i Horsens mig og min kæreste. Vi leasede vores Hyundai i20 hos Caripo jeg syntes de har været hjælpsomme når man ringer med spørgsmål eller skriver til dem 🙂
Det har bare været en god oplevelse!👍😊🌟🚘😍‼️

Svar fra Caripo Biler
Dejlig oplevelse ved køb af Hyundai I10.
Dejlig oplevelse ved køb af Hyundai I10 årgang 2024. Fik løbende opdatering af hvor langt man var kommet med produktionen af bilen. Hurtigt sørgede de for at bilen fik den bestilte undervognsbehandling og værkstedet fik hurtigt bilen vinter klargjort til levering. Ikke mindst fik den flinke sælger Michael Dahlgren arrangeret en flot levering af bilen til min datter med flag og hvad der hører til. Så helt igennem en super oplevelse.

Absolut en dejlig oplevelse
Absolut en dejlig oplevelse af køb af bil. Michael Dahlgren fra Caripo Biler/Hyundai. Gik længer en behøvet for at give mig den bedste oplevelse. Og der blev heller ikke prøvet på at sælge sand i sahara,en ting jeg sætter pris på..... Og så mangler jeg bare at give et forsinket tak til Kasper Borg i service afdelingen for den utrolige gode behandling da der var brug for det i en længere periode...... Kan kun anbefale dette sted......

Svar fra Caripo Biler
Dine ting forsvinder fra din bil.
Vil ikke anbefale folk at bruge deres værksted, medmindre man har tømt hele sin bil for værdigenstande. Ellers forsvinder de nemlig. De er ikke behjælpelig med at finde en løsning bagefter.
Så de er åbenbart ret så ligeglad med de har en medarbejder med lange fingre.

Stor anbefaling herfra
Stor anbefaling herfra, hurtig service, spritny lånebil med automatgear!
Fik skiftet kofanger på min mercedes og der blev selvfølgelig brugt org. dele og resultatet var super fint.

Topservive
Altid topservice og dygtige medarbejdere.
Ros til Anders Bergstrøm for hans fantastiske ekspertise som mekaniker.
Ros til Kenny Jørgensen på pladeværkstedet, som ydede mig kanon service. Og super flot arbejde udført.

Svar fra Caripo Biler
Det hele fungerer perfekt med jer
Da jeg bestiller 3 års service eftersyn…
Da jeg bestiller 3 års service eftersyn til min Nissan ude hos Caripo biler, spørger jeg om de vil se på blænd stykkerne ved vinduerne ,for de er falmet rigtigt meget ,og om de vil undersøge om jeg kan få lavet det på garantien , og det bliver skrevet ned ,og da jeg kommer ud med bilen spørger jeg igen ,og regner med det bliver gjort men da jeg kommer og henter bilen siger Claus jeg nok , selv har smurt noget på, det siger jeg nej til ,han ser på mig som han tror jeg lyver ,men regner med han vil gøre noget ved det ,men over en uge har jeg ikke hørt noget fra Claus ,så jeg ringer og spørger om , han har hørt noget ,jeg får besked på at,han har andre kunder og virker meget sur,og han lækker røret på,så skriver jeg føler mig afvist ,så får jeg en opringning af Claus igen ,og han spørger mig om jeg har problemer Så går der igen flere dage ,så ringet Claus mig op igen og siger,at nu har han bestilt sidestykkerne hjem.Men i mellemtiden har jeg søgt hjælp hos en anden mekanikker ,han siger det er ikke er noget jeg selv har gjort,det er noget som kommer inde fra jeg ringer til Nissan Danmark og fortæller mit problem ,og får hjælp af dem .Da Claus ringer ,siger jeg det ,han bliver godt gal ,og siger du kan da ikke få hjælp af Nissan Danmark ,jeg får ikke lov til at sige hvorfor jeg selv har hentet hjælp hos Nissan Danmark ,Claus bliver meget sur og siger ,det er mig som er noget i vejen med ,som om han mener jeg bare er en gammel kvinde ,som ikke har forstand på noget ,siger til ham jeg har vidner på,hvordan han begge gange har ringet mig op hvordan han opførte sig ,så siger Claus vil du da slæbe mig i retten.
En skam at en enkel mand kan ødelægge alt ,kommer bare ikke ud til Caripo biler Horsens mere

Svar fra Caripo Biler
Kundeservice kender de intet til!
Vores BMW blev indkaldt pga af fejle i EGR køler. Jeg kontakter nærmeste BMW service, som jo er Caripo biler i Horsens. Det gør jeg så aldrig mere!!! Jeg kontaktede værkstedet, hvor man fortæller, at der er Laaaang tids ventetid på køleren, og jeg forklarer, at jeg selv har fået den skiftet for nylig, men de insistere på, at skifte den, når den kommer hjem. Værkføreren ringer så 4 dage efter første samtale, og meddeler at delene er kommet hjem. Det undrer mig jo da han forleden fortalte, at delen var der laaaang ventetid på. Nå men vi aftaler den først kommende fredag, og han meddeler at det tager 4 timer, at lave bilen. Bilen afleveres af min kone kl 7.30 og hun får beskeden at den er færdig idag og får en lånebil Hyundai i10 da vi ikke behøver en større bil når nu bilen bliver færdig samme dag. Vi skal til bryllup i Hamborg lørdag, og så har vi jo bilen igen samme dag, så intet problem.
Fredag nærmer klokken sig 16.00 og vi har intet hørt. Jeg ringer forgæves til samtlige numre hos Caripo biler..... Det lykkedes mig til sidst at træffe en sælger, som forklarer at han intet har med værkstedet, at gøre, og derfor ikke kan hjælpe. Han tilbyder dog en anden lånebil, som jeg takker nej til, da den skal afleveres søndag. Mandag morgen kontakter jeg Caripo biler, som beklager deres manglende info, da bilen ikke blev færdig. Jeg får samtidig en sang fra de varme lande omkring manglende kølerør som ikke var kommet hjem, hvilket naturligvis undrer mig, da jeg netop selv har fået skiftet de samme dele på andet værksted i byen. kl 14.00 kan jeg se på gps trackeren at bilen er kørt ud men jeg hører stadig intet. Jeg kører så ned til Caripo biler til deres (BMW fast lane service) og henvender mig i receptionen. Jeg mødes af en enkelt ekspedient og jeg spørger om bilen er færdig, chefen længere nede råber så, at den er færdig, og samtidig får han lige smidt en smart bemærkning om, at jeg lige skal modtage en flaske rødvin til at hjælpe på mit humør....... Jeg vender rundt og går med nøglerne, og der råbes lige igen fra chefen, " Du må have en rigtig god dag"
At man fra BMW Danmark side ligger navn til så dårlig service er mig en gåde. Flabede kommentarer og elendig service, er ganske enkelt ikke noget jeg gider finde mig i som kunde.
PS. Caribo biler fortjener ikke en eneste stjerne og burde arbejde på bedre kundeservice, det vidner anmeldelserne jo også om her på Trustpilot.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.