Se hva andre synes
Operationel Leasing Fantastisk oplevelse fra start til slut Hurtigt og nemt Alt hjemme fra Pc. Afhentning af bil super service og god behandling Tak Maiken Bilen køre Fantastisk En rigti... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Forside
Kontaktopplysninger
Høegh Guldbergs Gade 36, 8700, Horsens, Danmark
- www.caripo-biler.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
God og ærlig præsentation af bilen samt…
God og ærlig præsentation af bilen samt ved forhandling om byttepris
El bil fra Caripo Biler
Jeg har lige købt min første elbil hos Caripo biler. Sælgeren Maiken har været meget reel, hjælpsom, tålmodig og professionel. Jeg følte mig velkommen da jeg trådte ind af døren og blev lyttet til. Da jeg skulle hente bilen var alt tjekket på den og den var var klargjort så alt skinnede. Jeg kan kun anbefale denne autohandler på det varmeste og kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.
absolut en god oplevelse
absolut en god oplevelse, hvilket skyldes
Caripo Biler's sælger Peter Bille.
Der var bare styr på alt
Tak for en rigtig god oplevelse.
Tak for en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af en ny brugt bil. Maiken har hjulpen igennem hele forløbet på en meget venlig og professionel måde. Fin og grundig gennemgang af bilens mange funktioner ved afhentning. Caripo biler får mine bedste anbefalinger.
Operationel Leasing
Operationel Leasing
Fantastisk oplevelse fra start til slut
Hurtigt og nemt
Alt hjemme fra Pc.
Afhentning af bil super service og god behandling
Tak Maiken
Bilen køre Fantastisk
En rigtig tilfreds kunde
I er gode
Hilsen
Benny
Vi har haft en positiv oplevelse ved Caripo, Horsens
Vi har haft en positiv oplevelse ved køb af ny bil. Peter Bille har ydet en mægtig god service, og han er yderst behagelig og vidende.
Jeg har netop købt en BMW i4 hos Caripo biler
Jeg har netop købt en BMW i4 hos Caripo Biler i Horsens, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger især til Peter Bille Fedde, som har håndteret hele forløbet.
Fra første kontakt oplevede jeg en professionel, ærlig og imødekommende rådgivning. Peter tog sig tid til at gennemgå bilen grundigt, svare på alle mine spørgsmål og sikre, at jeg følte mig helt tryg i beslutningen. Der var ingen pres kun god dialog og gennemsigtighed hele vejen igennem.
Handlen forløb effektivt og struktureret, og jeg følte mig opdateret under hele processen. Det mærkes tydeligt, at de går op i kundetilfredshed og kvalitet.
Hvis du overvejer at købe bil, kan jeg klart anbefale Caripo Biler i Horsens og spørg efter Peter.
Tak for en rigtig god oplevelse
De virker til at være professionelle…
De virker til at være professionelle omkring deres arbejde og flinke.et lille minus var jeg vil gerne ha rammeløse nummerplader på bilen og sælgeren sag det tror jeg godt vi kan finde ude af men de rammer sidder stadig på bilen idag men det kan være fordi der var noget arbejde i bankoplysninger og flere ting og en ret glad ny bil ejer der næsten ikke kunne vente på at køre hjem igen. så helt fair der var en forglemmelse.jeg kan rigtig godt lide sælger svarer ærlig på spørgsmålene som jeg havde.har nemlig fået det undersøgt om det var sandt og det var det respekt for det.bilen kører næste som en Skoda ja næsten 😂
God sælger Peter Nielsen
God sælger Peter Nielsen
Service og levering var som jeg ønskede det’
For 8 år siden købte jeg også bil ved Peter som da var i Kolding
Maiken-en dygtig sælger
Maiken gjorde en stor forskel. Hun var så venlig og imødekommende lige fra første telefonsamtale. Efterfølgende var hun klar til at besvare spørgsmål samt give god forklaring. Det har været en fornøjelse at handle med jer. Kæmpe ros til Maiken for at sætte kunden i focus.
Jeg handlede i fin BMW X5 nede hos jer…
Jeg handlede i fin BMW X5 nede hos jer og I holdte ord hele vejen igennem. Tak for handlen.
Skuffet
Købte bil ved Caripo. God oplevelse med sælgerne, men efterfølgende skulle der laves service og skiftes vinterhjul, og her gik det galt. Ingen proaktiv tilbagemelding på hvornår hjulene kom, skulle selv trække oplysningerne fra dem. Service og hjulskift var sat til 45 min, og to timer senere kunne jeg køre. Slut med at anvende dem som værksted.
Brudt tillid til service og vejledning!
Jeg vil fremhæver deres hurtige og hjælpsomme service samt den gode vejledning, som jeg har modtaget af personalet, som både var høflige, imødekommende og kompetente, men det var før mit første serviceeftersyn hvor jeg ikke fik nogen professionel og behagelige betjening af værkføreren.
Der desuden ved efterfølgende forespørgsel til den betalte faktura kun havde foragt for at jeg brugte FDM testcenter, som reference til autoværkstedets anmærkninger vedrørende dæk, som jeg burde købe 4 nye stk. Eftersom der kun var 1 der burde påtales med unormalt slid, der muligvis var påført ved en køreskade (kantsten, vejhul el. andet) Hvorimod sku' anbefalingen ha' været en 4 hjuls opmåling for at imødegå den skade bilen var påført.
Dette havde været en faglig og kompetent rådgivning, men nej!
Det ku' ikke komme på tale, at indrømme nogen fejl. Derimod var det bedre at kritisere mig brugen af FDMs test center.
Derfor kun 1 stjerne. Hvilket mest skyldes "brudt tillid til service og vejledning"
Tak og slut med at servicere nogen bil der!
I had a very bad experience with this…
I had a very bad experience with this company. I didn't see any seriousness or punctuality from them. You get the impression that they are giving you their car as a gift, the way they behave. It took me a while to give in and give up.
Altid god og venlig betjening
Altid god og venlig betjening
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.