Camerafilterstore Anmeldelser

3,3

Ik heb een bestelling geplaatst voor 3 zonnekappen waarvan ik er 2 heb ontvangen. De derde heb ik niet gekregen. Wel voor 3 stuks betaald. Op de mails die ik verzonden hebt krijg ik geen reactie.

Eerste bestelling duurde bijna 3 weken. Communicatie over retour van 1 verkeerd besteld onderdeel verliep ook moeizaam. Kreeg geen info waar het naar teruggestuurd moest worden.... Gelukkig klacht in... Vis mer

Prima zaak. Overzichtelijke site. Ik heb een Marumi EXUS Circulair Polarisatiefilter 77 mm gekocht voor 109.95 euro. Ex verzendkosten ad 3.95. Bij elkaar prima prijs. Ik heb goede ervaring met dit fil... Vis mer

Onlangs heb ik een Marumi DHG achromat Macro 200 +5 filter aangeschaft via camera filterstore. Het filter is in de beloofde tijd netjes thuis bezorgd. Met deze filter kan ik meerdere lenzen omtove... Vis mer

1. Fotograf

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Camerafilterstore.nl is dé specialist in alle soorten filters en accessoires voor fotografie en video, zoals UV filters, grijsfilters, polarisatiefilters, macro voorzetlenzen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij distributeur van 84.5mm filters. Camerafilterstore.nl staat voor betaalbare topkwaliteit en biedt dus ook vele leuke cadeau-ideeën voor liefhebbers van fotografie!

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelde 2 verloopringen voor een lens

Bestelde 2 verloopringen voor een lens. Heb er maar 1 ontvangen. Meerdere malen geprobeerd te bellen en heb 3 keer een mail gestuurd. Geen reactie.
Absoluut niet netjes van Camerafilterstore. Zo ga je niet met klanten om.

Inmiddels weer een dag verder en nog steeds niets gehoord. Wel via de e-mail een vraag of ik een review wilde invullen of ik tevreden ben met mijn aankoop. Welke aankoop??????? Heb wel betaald, maar niet ontvangen en Camerafilterstore reageert totaal niet op mijn e-mailtjes. Mijn advies; koop NIETS bij Camerafilterstore want je weet nooit of je het ook daadwerkelijk ontvangt.

26. januar 2024

Mooie sortering filters en goede service

Arnaud heeft mooie sortering filters en voorzetlenzen. Dit keer twee Marumi fit&slim uv-filters besteld maar na een week helaas nog niet in de brievenbus. Na contact met DPD en met Arnaud alsnog afleveradres kunnen achterhalen en filters nu in bezit. Goed opgelost.

4. januar 2024

Positieve ervaring, correcte levering

Zeer tevreden over levering.
Ik snap enkele van de negatieve reviews dan ook niet.
Correcte levering en persoonlijke reactie, zelfs 's avonds werd nog een faktuur overnieuw verstuurd. Positieve ervaring!

11. januar 2024

B+W geelfilter 39mm

Na enige onduidelijkheid over de leverbaarheid werd de B+W geelfilter goed verpakt ontvangen. Prima produkt, mooi lederen etui.

13. januar 2024

Voor een kleine prijs een enorme uitbreiding van de mogelijkheden.

De firma heeft een zeer grote keuze. Ik beschik over de 12-24 mm (FX) van Nikon en daarop het SW150 filtersysteem van Nikon. Helaas past het systeem op geen enkele ander objectief . Met de step-up verloopringen van camerafilterstore kon ik de aangepaste ringen kopen zodat ik het systeem nu op al mijn andere objectieven kan gebruiken.

15. september 2023

Het ging mis op de communicatie

Het ging mis op de communicatie, al aan het begin was de levertijd die werd beloofd op de website niet waar. Het telefoon nummer is niet bereikbaar. Ook heb ik niet gekregen wat ik besteld heb. Toen ik een pakketje wilde retourneren binnen de bedenktijd hebben ze een week lang niet gereageerd, en nogsteeds niet. Ik zou hier niet bestellen omdat je niet geholpen wordt, dan eerder iets duurder bij een winkel met klanten service.

Ik had graag meer verwachtings management gezien over de reactiesnelheid en eerlijkere levertijden. Het is niet erg om niet de snelste te zijn met zon assortiment, maar wees eerlijk met verwachtingen geven aan klanten.

18. august 2023

Goed productaanbod

Goed productaanbod, levering volgens afspraak correct en snel! Specialist met professionele kennis! 5 sterren waard!

2. juni 2023