Beznadziejny sklep i beznadziejna polityka zwrotu towarów. Kupiłem ubranie na prezent i wyraźnie pytałem czy w przypadku złego rozmiaru jest możliwość wymiany lub zwrotu. Otrzymałem informację że ows... Vis mer
Se hva andre synes
Oszuści, nie warto ryzykować tu zakupu! Wysłali coś innego, po zgłoszeniu mailowo proponują że mogę zwrócić na własny koszt. Po trzech mailach i groźbie zgloszenia sprawy na policję wysyłają etykietę.... Vis mer
Lieferung war unvollständig. Auf Anfragen (Kontakt) bekommt man nur Ki Anworten die der gestellten Frage nicht entsprechen. Ich kann niemanden erreichen, keiner antwortet. Keine Telefonnummer. Nur nac... Vis mer
Odpowiedź na maile zajmuje im wieki, a dodzwonić się do nich graniczy z cudem – komunikacja leży na całej linii. Nie potrafią nawet wydrukować pełnego adresu na paczce, przez co przesyłka nie może zos... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Een broek besteld
Een broek besteld, nadat ze m in de winkel niet hadden (internet zei van wel). Retour gestuurd via de winkel, twee weken geduurd voordat hij geregistreerd was. Nu zijn we een maand verder heb ik mn geld nog niet terug. Met klachten doen ze helemaal niks en kunnen niks vertellen of ik überhaupt mn geld nog terug krijg. Echt niet vooraf betalen bij bestellen! Of gewoon überhaupt niet bestellen misschien beter.
Waardeloos,duurt weken voor je geld…
Waardeloos,duurt weken voor je geld terugkrijgt....
Nooit meer
Koop nooit meer wat via de website van…
Koop nooit meer wat via de website van C&A! Heb het artikel 2 weken geleden retour gestuurd en wacht nog steeds op de terugbetaling.
3 commandes en quelques jours.
3 commandes en quelques jours.
1 colis perdu,
1 commande avec un article manquant et un article sans rapport avec la commande reçu.
Slechte service mbt retouren
Slechte service mbt retouren. Je brengt je artikel terug in de winkel. Op 6 november krijg je een bevestigjng dat het verwerkt is maar nog steeds geen geld terugontvangen .
Waardeloos. Je hoort bij de kassa toch ook gelijk af te rekenen dus waarom moet het zo lang duren ?
Heb nu nog iets retour aangeboden, ben benieuwd hoe lang dat weer gaat duren.
Geen aanrader meer voor online bestelljngen !
Bagger service
Na kleding besteld te hebben en ontvangen hebben wij helaas wat retour moeten sturen. In eerste instantie wilde wij het terugbrengen naar de winkel en daar een retourlabel voor afgedrukt. Later wilde wij het alsnog veranderen door op te sturen maar dat mocht niet meer omdat we de optie naar de winkel terugbrengen hadden gekozen. 23 Oktober hebben wij het teruggebracht naar de winkel en nu 14 November zitten we nog steeds op ons geld te wachten. Schandalig dit, hier kopen wij dus helemaal niks meer!!
Update: 17 November contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg een zeer ongeïnteresseerde vrouw aan de telefoon die kwam met een heel vaag verhaal dat er bij hun wat mis was gegaan bij het terugstorten van het geld en dat dat nu in onderzoek was van hun financiële afdeling en dat we nog maar geduld moesten hebben. Misschien dat het deze week nog wordt teruggestort na een MAAND!!! wachten. Dat het bij C&A een puinhoop is intern daar zijn wij als klant de dupe van. Nooit meer iets kopen daar, zonde van uw tijd en geld!
I FEEL SCAMMED
Hi,
I'm very disappointed with your service.
I see you created the tracking number but didn't provide it to the courier.
I'm thinking of canceling the order!
I'll leave a very negative review!
Order number: 2108578293
Customer number: 0060717121
NO RESPONSE TO MESSAGES - I FEEL SCAMMED - THEY TOOK MY MONEY AND NEVER SHIPPED - I'M GOING TO THE POLICE TO FILE A REPORT
Ten sklep to czyste złodziejstwo
Ten sklep to czyste złodziejstwo. Zgłosiłem reklamację. Paczkę odebrali, upłynął ustawowy termin 14 dni i reklamacji nie zdążyli rozpatrzeć, odpowiedzi nie ma, towaru nie ma, zwrotu środków nie ma!
Broek online besteld
Broek online besteld, blijkbaar verkeerde maat, binnen 2 minuten de klantenservice gebeld (samantha) mocht van de klantenservice niet annuleren. Broek later ontvangen dan kenbaar was, rerour gebracht op 20 oktober en op 13 november wacht ik nog steeds op mijn geld. Klantenservice (samantha) is onbeschoft en hangt de telefoon op. Wanneer ik mijn geld kan verwachten? Geen idee.
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren. 2x foutieve levering. Duurt meer dan een week voordat klanten"service" reageert. Terugbetaling duurt langer dan in de mail aangegeven. Heb nog nooit zo'n beroerde klantenservice meegemaakt. Hopelijk snel mijn geld terug.
21 oktober 2025 artikel retour gezonden…
21 oktober 2025 artikel retour gezonden en nog geen geld teruggestort. Betalen gaat snel maar terugbetalen is een probleem.
After sales matig
Retouren en terugbetaling worden traag verwerkt.
Nog nooit zo'n slechte klantenservice ervaring gehad als bij C &A
Wat functioneert de klantenservice van C & A slecht. Inhoudelijk word er niet gereageerd op klachten. Ze blijven reageren met de algemene voorwaarden. Maar gaan compleet voorbij aan de klachten, dat de betaalde express leveringsvoorwaarden voor de klant pas achteraf en na betaling kenbaar word gemaakt. Ik ben dan ook zeer ontevreden over het functioneren van de klantenservice die in elk mailcontact weigeren om Inhoudelijk op de klacht te reageren. En elke keer het zelfde onzinnige riedel blijven schrijven. Op deze manier is dit de laaste keer geweest dat ik iets bij de C & A gekocht heb. Een dikke onvoldoende voor de klantenservice van C & A.
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, onbeschoft, bestelling niet geleverd.
Is C&A FAILLIET?????
Ze zijn ons nog steeds - weken later - ruim 400 euro schuldig.
Betaald, genegeerd en bedonderd – dit is C&A anno nu
In juli heb ik een bestelling gedaan bij C&A en direct betaald. De bestelling is nooit geleverd. We zijn nu maanden verder, talloze e-mails verder, en ik heb mijn geld nog steeds niet terug.
Eerst beweerden ze dat mijn betaling niet was ontvangen – terwijl ik het zwart op wit kon aantonen. Daarna gaven ze toe dat ik gelijk had en beloofden ze terugbetaling. Sindsdien hoor ik niets meer, behalve standaardmails dat mijn bericht is “doorgestuurd naar een afdeling”. Er gebeurt helemaal niets.
Het gaat om ongeveer €40 – te weinig om een jurist of rechtsbijstand op te schakelen, en dat weet C&A natuurlijk ook. Zo verdienen ze geld: door klanten eindeloos aan het lijntje te houden tot ze het opgeven.
Wat ook opvalt: C&A reageert nooit op de vele negatieve reviews op Trustpilot. Kennelijk interesseert het ze geen hout wat klanten ervaren. Dat zegt eigenlijk alles. Ik bestel hier nooit meer en raad iedereen aan hetzelfde te doen.
Wysłałem zwrot paczki minął miesiąc do…
Wysłałem zwrot paczki minął miesiąc do tej pory nie otrzymałem pieniędzy. Gdy skontaktowałem się ze supportem podalem odpowiednie dane i nagle kontakt się urwał XDD, zero odzewu i pieniędzy brak
Nie nach Hause geliefert
Jedes Mal muss ich meine Bestellung von DPD selbst abholen – sie wird nie nach Hause geliefert. Ich werde nie wieder bei C&A online einkaufen. Wenn ich die Pakete ohnehin irgendwo abholen muss, was ist dann der Sinn des Online-Shoppings?
Veel te lange wachttijd
Ik had online een broek besteld. De levertijd zou 2 tot 4 werkdagen zijn. Het werden 6 werkdagen en omdat het weekend er tussen zat heb ik 8 dagen gewacht. Veel te lang voor een Nederlandse webshop. Vervolgens weer ingeleverd in een c&a winkel. 11 dagen later heb ik vandaag een mail gekregen dat het geld wordt teruggestort. Dat kan wel nog 6 tot 8 dagen duren. Dit gaat echt nergens over, ik ga online niets meer bestellen bij C&A.
Die Nette und beste professionelle…
Die Nette und beste professionelle Verkäuferin die Doaa die in west in Völs sie hat mich sehr gut beraten muss ich erlich sagen sie ist top bei beratin beides
en und professionell
Czyste złodziejstwo i oszustwo!
15 pazdziernika zlozylam zamowienie na oficjalnej stronie C&A na 200 zlotych. Pieniadze zostaly pobrane z karty, ale nigdy nie przyslano mi potwierdzenie zamowienia. Probowalam kontaktowac sie z centrala w Warszawie, biurem obslugi klienta, wyslalam emaile, probowalam sie nawet skontaktowac z call centre w Niemczech i Holandii, nikt nie odbiera telefonu i nikt do mnie nie odpisal. Jednym zdaniem pieniadze zostaly skradzione. Sklepy stacjonarne rowniez umywaja rece. Jest to zwykla, bezczelna kradziez w bialy dzien i nikt z tym nic nie robi. Przestrzegam by trzymac sie od tej firmy z daleka! Ani pieniedzy ani towaru!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.