Beznadziejny sklep i beznadziejna polityka zwrotu towarów. Kupiłem ubranie na prezent i wyraźnie pytałem czy w przypadku złego rozmiaru jest możliwość wymiany lub zwrotu. Otrzymałem informację że ows... Vis mer
Se hva andre synes
Lieferung war unvollständig. Auf Anfragen (Kontakt) bekommt man nur Ki Anworten die der gestellten Frage nicht entsprechen. Ich kann niemanden erreichen, keiner antwortet. Keine Telefonnummer. Nur nac... Vis mer
Oszuści, nie warto ryzykować tu zakupu! Wysłali coś innego, po zgłoszeniu mailowo proponują że mogę zwrócić na własny koszt. Po trzech mailach i groźbie zgloszenia sprawy na policję wysyłają etykietę.... Vis mer
De broek paste helaas niet dus terug gebracht naar het filiaal in Rotterdam Zuidplein. Eerst heel lang moeten wachten op iemand die genegen was te helpen. Vervolgens werkte de scan apparatuur nie... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kundenservice geht gegen Null
Es wird auf der Internetseite eine Bezahlmethode angeboten, die gar nicht unterstützt wird. Man kann sich nur sehr umständlich den Service kontaktieren. Antworten auf E-Mail geht nicht. Bestellnummern muß man umständlich abschreiben, da die Nachrichten als Grafik versendet werden. Wer seine Ware wirklich erhalten möchte, sollte woanders bestellen.
Alles automatisch, alles easy, kann ja mal passieren...
Bestellung getätigt soweit so gut, nach einer Woche mail von c&a paket kann nicht zugestellt werden. Warum? Man weiss es nicht. Kann passieren. Zwei Tage später folgt eine Zahlungserinnerung. Ich frage zurück warum, wieso weshalb? Antwort: das paket kann nicht zugestellt werden, eine neuerliche zustellung ist aus organisatorischen Gründen nicht möglich. Ok. Danach habe ich zwar mie gefragt, aber bitte. Eine weitere Woche später die Nachricht retoure ist angekommen. Denke mir ok, passt. Dann ist das erledigt. Nur einen Tag später Mahnung. Ich habe auf die zahlungserinnerung nicht reagiert - äh doch hab ich. Mein mail hat nur offenbar keiner gelesen. Ich soll umgehend bezahlen und es sind auch schon mahnspesen angefallen. Bitte entschuldigung. Rufe dementsprechend sauer beim kundendienst an. Antwort: warum ich mich so aufrege, es kann sich ja mal was überschneiden. HALLO!!! ihr wisst seit ÜBER EINER WOCHE ich habe das paket nicht bekommen und schickt trotzdem eine Mahnung! Wie dreist kann man bitte sein.
Mich habt ihr als Kunden verloren, bestelle definitiv nie wieder! Fazit: kundenservice: 5, kundenvergraulen: 1+.
Hätte ich bloß früher mir die…
Hätte ich bloß früher mir die Bewertungen von C&A angeschaut. Beim Umtausch der Ware bekomme ich nur einen Gutschein, den man noch nicht mal Online einlösen kann.
Das es sowas noch gibt!
Vandaag bij C&A Amersfoort leuke…
Vandaag bij C&A Amersfoort leuke eigentijdse mannenkleding gekocht. De twee medewerkers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Echt een compliment waard.
Het is verschrikkelijk
Het is verschrikkelijk! Ik heb meerdere items online besteld en geretourneerd in de winkel. Ik ben al 10 dagen verder, ik heb ook geen retourbevestiging niks gekregen vanuit de C&A winkel in Enschede. Dus geen enkel bewijs dat het ingeleverd is.
Ik heb al 3x gebeld.
Ik hoop maar dat het goedkomt! Ik bestel nooit weer bij ze.
Mija dziś piąty dzień roboczy od…
Mija dziś piąty dzień roboczy od złożenia zamówienia. Paczka nadal nie została wysłana, gdzie w innych sklepach zamówienie po dwóch dniach jest już w paczkomacie. Jakiś żart
Fraudepraktijken C&A
28 maart 2026 bestelde ik 2 jeansbroeken bij C&A online die ik online betaalde. Geen bevestigingsmail gekregen. Bestelling is niet geregistreerd. Betaald bedrag zou terugbetaald worden als ik een betaalbewijs doorstuurde, wat ik ook deed. 10 telefoontjes en mails later, waar ik trouwens nooit een reactie op kreeg, kreeg ik te horen dat ze mijn betaling nooit ontvangen hebben en dat ze me ook niet kunnen terug betalen.
C&A is schuldig aan fraude en probeert hun verliesput te vullen door klanten te misbruiken!!!
Slechte afhandeling retour
Net als vele anderen voor mij teleurgesteld in het "grote" C&A, retour van 12/3 nog niet verwerkt of terugbetaald. Wel hun beleid aanpassen zodat je niet meer achteraf kan betalen maar het vervolgens zelf niet netjes afhandelen bij een retour. Standaard mailtje waarmee je afgescheept wordt, daarna niets.
Voor de vriendelijkheid is online shoppen beter!!
Ik ga bewust naar een winkel toe omdat ik het bestaansrecht van winkels belangrijk vindt. 30 Maart was ik bij C&A in Ridderkerk en werd gelokt met VIP kortingen. Aangezien ik net weer in Nederland woon wist ik niet of ik nog member was. Toen ik vroeg of ze dat na kon kijken in het systeem bleek dat niet te kunnen. De medewerkster deed geen moeite om te helpen en ik kreeg een flyer in de handen gedrukt dat ik het thuis maar moest uitzoeken. De medewerkster was druk met kleerhangers en had geen tijd voor een klant terwijl er in de hele winkel 2 klanten liepen. Ik snap dat veel mensen online bestellen want bij C&A in Ridderkerk ontbreekt de passie, gezelligheid en vriendelijkheid in alles. Ze verbouwen nu waarom??? Om over een half jaar te sluiten??
Ik ben met een vest vertrokken omdat ik die nodig had maar het is het laatste bezoek geweest bij C&A in Ridderkerk.
Obsługa klienta to jakiś smutny żart…
Obsługa klienta to jakiś smutny żart wspierany albo przez biedne AI, albo przez marnie napisane szablony, którymi posiłkują się pracownicy. Oczywiście żadnego konkretu, żadnego "przepraszam" za zawalony termin dostawy. Dodatkowo jakiś mądrala na magazynie nie podał na etykiecie mojego pełnego adresu, przez co paczka krążyła z kurierem, zanim finalnie do mnie dotarła. Szkoda, bo sporo kupowałem w C&A (stacjonarnie), ale jeżeli takie obowiązują standardy obsługi klienta, to najwyższy czas zmienić markę.
Haal je recht mensen!
Mijn retour van online bestelling 19 maart ingeleverd in de winkel, op dezelfde dag dat het pakket ook bezorgd was in de winkel (jas in de winkel kunnen passen) Bewijs van retour direct via e-mail ontvangen. Sindsdien niets meer gehoord. Gelukkig heb ik een rechtsbijstand verzekering. Een webwinkel is verplicht de terugbetaling binnen 14 dagen af te handelen na ontvangst product. Aangezien ik het meteen in de winkel heb ingeleverd, is daarmee aan mijn verplichting voldaan. Als ik mijn aankoopbedrag per 2 april niet op de rekening heb, nemen zij het over. Gezien mijn e-mail bewijs is dit volgens hen zeer straightforward. Ik kan er zelf ook voor kiezen daarnaast nog een melding te maken bij de ACM, als voldoende consumenten een melding doen, wordt het bedrijf onderzocht! Ik wacht nog tot 2 april, de wettelijke termijn en kan daarna meteen verder met de procedure aangezien ik het al heb ingediend. Gezien de reacties hier is dit ook waarschijnlijk. Voor diegenen die hun geld nooit teruggehad hebben; dit is strafbaar dus je kunt aangifte doen. Wordt vervolgd!
Beschuldigen wegen Diebstahl und beleidigen ohne sich danach zu entschuldigen
Ich bin sehr enttäuscht. Heute war ich bei C&A in Sihl City, Zürich. Ich wollte an der Selbstbedienungskasse bezahlen, vergass aber, dass sie kein Bargeld annahm. Also ging ich zwei Meter weiter zur Kasse, um eine Angestellte zu fragen. Eine Angestellte die hinter mir war schrie mich an und beschuldigte in dem sie sagte ich wolle stehlen. Sie beschimpfte mich sogar, indem sie sagte, ich sei eine frehe göre. Als ich und meine Freundin ihr erklärten, dass ich nur etwas fragen wollte, entschuldigte sie sich nicht, und schließlich beschloss ich, nichts zu kaufen.
Offenlegung Namen und Bankdaten anderer Kunden, Falschbuchungen!!
Ich habe Ende Oktober 2025 bei C&A Ware in Höhe v. 40,98 € bestellt. Was ich bis heute mit diesem Unternehmen in Bezug auf Verbuchung des läppischen Rg.-Betrages und Verbuchung der von mir getätigten Rücksendungen erlebt habe, kann man nicht beschreiben. Die Rg. habe ich in 01/26 beglichen. Ein paar Tage später hat mir C&A den Betrag wieder auf mein Bank-Kto. zurücküberwiesen. Ich dann wieder an C&A zurück überwiesen und zwischenzeitlich doch tatsächlich noch Mahnung über Mahnung bekommen über Beträge, die in den 3stelligen Bereich gehen und lt. C&A von einer Bestellung eines anderen Kunden auf mein Kunden-Kto. gebucht wurden. In meinem Kd.-Kto. wäre leider die Kto.-Nr. des anderen Kunden vermerkt worden . Den Vogel schießt C&A aber ab, in dem mir folgendes mitgeteilt wurde: die falschen Buchungen solle ich doch direkt mit dem Kto.-Inhaber (dieser wurde mir namentlich und mit Kto.-Nr. benannt...!!!) klären und die irrtümlich verbuchten Beträge dann zurückfordern.....
Ich frage mich ernsthaft, wer bei C&A für die Buchhaltung zuständig ist. Ich habe mich bis heute zigmal schriftlich und telefonisch an C&A gewandt und um Berichtigung gebeten. Und bis heute schafft es C&A nicht, mein Kd.-Kto. zu bereinigen und die korrekte Verbuchung vorzunehmen (gestern erhielt ich übrigens wieder eine "freundliche" Zahlungserinnerung über den von mir schon 2 Mal überwiesenen Rg.-Betrag.....)
Ich habe in meiner ganzen langjährigen Online-Bestell-Laufbahn noch nie so ein Desaster erlebt, wie bei C&A. Das ist schlichtweg katastrophal und diese Handlungsweise verstößt massiv gegen geltendes Recht, wenn man bedenkt, dass mir sogar der Name und die Kto.-Nr. eines anderen Kunden benannt wurden.
Ich kann nur jedem abraten, hier zu bestellen!! Die überwiegend negativen Bewertungen sprechen für sich.....- und C&A interessiert das wohl nicht wirklich...!!!
Slecht retourbeleid
18 februari plaatste ik een retour. Vandaag (25 maart) besefte ik dat het bedrag nog niet teruggestort was. Ik belde naar de klantendienst en op miraculeuze wijze zou de betreffende retour net vandaag zijn afgehandeld. Ik krijg te horen dat het nog eens 14 dagen kan duren voor het bedrag op mijn rekening staat.
Ik ben 70 jaar en lang geleden
Ik ben 70 jaar en lang geleden, ik was 23, werkte ik een aantal jaren als telefoniste bij C&A in Den Haag. De service naar klanten was destijds goed, wij hadden nog een "pomp", kleding welke vermaakt moest worden. Dat ging in een kluis buiten die in de avond werd opgehaald. Er was een grote hoek, Klantenservice!
Als ik onderstaande reacties lees, springen de tranen in mijn ogen, ik herken dit bedrijf niet meer.
Vandaag toch nog even kijken voor een paar broeken, het wordt weer zomer en dan wil je wel iets nieuws. Mijn lengte is in de jaren, ook door botontkalking, nog maar 1,57mtr en de broeken die ik leuk vond... Daar moet 20cm af en geen kortere maat. Naast mij stond een nóg kleinere mevrouw en wij hebben beiden met verbijstering naar het aanbod gekeken. Wat is dit een onvoorstelbare slechte zaak geworden, mijn kast is C&A maar moet toch op zoek naar een andere winkel.
Jammer, maar niets blijft en ook C&A vergaat in de snelle markt.
Slechte ervaring met de webshop!
Online bijpassende blazer gekocht. Helaas door storing wel betaald maar bestelling kwijt. Gebeld en via email contact gehad met zeer wisselende berichten, namelijk bestelling is niet terug te vinden en anderzijds wel verzend bevestiging van artikel gehad. Uiteindelijk artikel wel ontvangen terwijl ik het artikel inmiddels ook in fysieke winkel had gekocht. Bij retourneren in de fysieke winkel geen bewijs van inleveren gehad dus nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg. Als er nu weer storing is / het pakket nu kwijt raakt heb ik geen bewijs dat ik het wel heb ingeleverd ondanks dat ik daar meermaals om heb gevraag, zelfs bij de manager van het filiaal. Al met al slechte 1e ervaring met de online shop van C&A. Dus voor mij geen tweede keer!
Ayooo Tadc refrence
Some guy called Caine started saying stuff bruh
2 Hosen bestellt - 1 bekommen, aber soll 2 zahlen
2 Hosen bestellt, aber nur eine Hose kam im Karton an. Der Karton wurde vor ganzer Familie aufgerissen und den Hosenträger zum Vorführen gebeten. Also 5 Zeugen, dass nur eine Hose im Karton drin war. Der sogenannte Service ignoriert bisher alle Mails. Gerade kam die Mail mit Mahngebühren. Wir haben bisher für 500€ bis mehr als 1000€ pro Jahr bei C&A gelassen. Das war vermutlich das letzte Einkaufen bei C&A.
Rückgabe nur Gutscheine
Ich finde es unmöglich, dass man bei online gekaufter Ware und es passt nicht, das Geld zurück bekommt, bei Kauf in der Filiale jedoch nur einen Gutschein. Das ist ein Witz und eine komplette Bevorzugung der online Käufe. Was denkt man sich bei sowas??
Retour vermist
Bestel niets online. Ontzettende SLECHTE KLANTENSERVICE. Retourzending hoog risico.
Ik kreeg te horen dat ze mijn retourzending niet ontvangen hebben, terwijl ik bewijs heb van verzending. Je wordt aan het lijntje gehouden, niemand kan je verder helpen. Je moet het er maar mee doen. Ging over een bedrag van >100 euro. 3 maanden achteraan gebeld. Geen communicatie. Super frustrerend. Voor mijn NOOIT MEER.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.