Informasjon om virksomheten

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meget tilfreds

Vi var tilbageholdne i starten, da vi ikke kendte siden, men vi bestilte to hængekøjer, og de er bare perfekte.
De passer perfekt til målene i opslaget og farven ligeså.
Bestilte lørdag, og de ankom tirsdag.

5. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har haft samme hængekøje i mange år

Jeg købte en stor mexikansk familliehængekøje for ca. 17-18 år siden på Vorbasse Marked. Den holder stadig, men er selvfølgelig blevet falmet med tiden. Vi har gjort meget ud af at tage den ind, når den ikke blev brugt. Nu har jeg købt en ny på Vorbasse Marked, så jeg har en erstatning, når den gamle ikke kan mere

26. juli 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet af hængekøjestol!

Dårlig kvalitet af hængekøjestol!
Da jeg henvendte mig for at reklamere over at hængekøjestolen var revnet i stoffet, fik jeg at vide at det var normalt at de kun holdt i et år (den var i øvrigt var blevet brugt indendørs)!
> 500kr for en hængekøjestol der holder et år… det bliver dyrt i længden…
Og ingen beklagelse eller kompensation fra firmaet

31. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

alletiders julegaveide! Byg din egen lysestage!

Alletiders julegaveide! Hos: POLLEN EKSPRESSEN

Vi besøgte butikken i Kongensgade og byggede den fineste lysestage, med kugler i “royal Copenhagen” …alletiders julegaveide. Kuglerne findes i mange farver og stagerne i sølv eller sort. Priserne er absolut rimelige….fra 249 til 299,-
Man kan både vælge toppen til alm. lys og til fyrfadslys og sammensætte lige den stage man synes er finest!

Vi købte også et af de små glashuse til lys (de findes i mange farver og former!

Ydermere fik vi den sødeste betjening og en meget elegant indpakning af gaven. Alletiders julegaveide!

Vi købte også et af de små glashuse til lus (de findes i mange farver og former!

Ydermere fik vi den sødeste betjening og en meget elegant indpakning af gaven. Se de vedhæftede billeder.

Jeg kan varmt anbefale denne butik, som har vildt mange sjove og søde ting!

Jeg kan varmt anbefale denne butik, som har vildt mange sjove og søde ting!

26. november 2021

Super fin service

Super fin service - den hængekøje jeg først havde bestilt var rigtig flot men lidt for smal til det ønskede brug (havde bestilt på nettet uden at få vejledning først). Ringede og fik god vejledning - fik tilsendt en ny hængekøje og returpose til den første hængekøje.

24. mars 2021

dårlig kvalitet af hængekøje

Købte en hængekøje der var ekstra slidstærk (beregnet til "institutionsbrug") og betalte ekstra for den, eftersigende, højere kvalitet.
Hængekøjen holdt 1 sæson før den begyndte at blive falme i farven og 2 sæsoner inden den begyndte at flosse og springe nylonstrengene hvorfor den nu er ubrugelig.
Har prøvet at komme i kontakt med virksomheden med henblik på reklamation men uden held.

18. desember 2017

Dårlig oplevelse !

Købte en hængekøje til min kommende mand i morgengave på brugskunst.dk.
Valgte netop denne hængekøje, da den havde en max belastning på helt op til 250kg, hvilke også gjorde at jeg gerne ville betale det ekstra som denne kostede.
Hurtigt levering, men på kassen som hængekøjen kom i, stod der en max belastning på 200kg - skrev en mail til brugskunst.dk, men fik intet svar. Et par dage senere kiggede jeg på jeres hjemmeside, og nu var maxbelastningen på den pågældende hængekøje sjovt nok ændret til max 200kg.
Vi har valgt at beholde hængekøjen, da det er en fin hængekøje, som jeg desværre bare har betalt for mange penge for, ift hvad jeg kunne have fået andre steder på nettet.
Vi handler ikke hos brugskunst.dk mere...

29. juli 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

god service

var lidt forvirret over de forskellige sider. siddehængekøjen som smider en videre til brugskunst. men servicen var i top. telefonen tages med det samme -rigtig god service.

12. april 2012

service i toppen

Jeg kunne godt ønske mig Deres hjemme side havde flere vare..
Kan kun anbefale vis man er til det farverige og smukke sager..
Takker for handel..
God jul..

7. desember 2011
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv