Generelt glad for produkterne desværre oplever jeg nogle går k stykker i kanten, til trods for jeg passer på dem. Og har brugt dem meget lidt. Men vil klar handle ver igen, god service
Selskapet har svart
Virkelig god service med utrolig god vejledning i forhold til produkterne og hjælp ud over det sædvanlige ift. personlige stempler. Super godt udvalg af produkter til kreationer i keramik. Løbende... Vis mer
Fantastiske produkter i en rigtig god kvalitet. Bruger tit mine køb fra Lolakeramik 😍 Lonnie er et helt fantastisk, kreativt mennesker der virkelig er god til at få kreative ting til at ske. Vente... Vis mer
Selskapet har svart
Skønne produkter og kyndig vejledning <3 Jeg knuselsker mine produkter fra Lola Keramik - og har klart fundet et favoritsted mere at købe grej til alle mine kreative stunder! Lonnie er rar og kynd... Vis mer
Selskapet har svart
Lola Keramik designer og producerer finurlige redskaber til ler. Alt designes og produceres i eget værksted i Skjern. Du finder hos mig et stort udvalg af redskaber til især keramik, bl.a. bogstavstempler, udstikkere, drejeskinner, håndbygningsforme, stempler og meget mere.
Allikevej 2, 6900, Skjern, Danmark
Men vil klar handle ver igen, god service

Svar fra Lola Keramik
Fantastisk service man får hos Lola keramik. Handler der ofte, og får altid super god betjening og hurtig levering.
Det er nogle fantastiske produkter, og selvom nogle ting bliver lavet på bestilling, er leveringstiden ganske fornuftig.
Var så heldig at købe en lykkepose hos Lola Keramik. Yderst god kvalitet og hurtig forsendelse. Jeg kommer hvertfald igen.
Pernille
Altid en fornøjelse at handle her :)
Man får den bedste service og de bedste varer♥️
Købt en lykkepose med div udstikker. De er virkelig fine😍
Communication was easy and so nice.
This was the best quality of printed items I ever had!
And I have a great collection of stamps from lots of shops :)
Everything arrived fast and was packed really lovely.
Fantastik oplevelse at handle hos Lola keramik! Virkelig gode produkter! 🌸
Bestilt bogstav stempler, nemme at bruge og skarpe aftryk. Hurtig levering.
Altid en fornøjelse at handle ved Lola Keramik, hun har de ting som lige gør at keramikken lykkes lidt bedre og med vildt mange finurlige udstikkere mv. Man skal bare lige huske at væbne sig med tålmodighed, da ens bestilling lige skal produceres først👌
Rigtig god kundeservice og gode produkter. Fin vejledning til at få lavet et personligt stempel.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.