BR Anmeldelser 17 504

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fungerede helt perfekt med at hente pakkerne i pakkeboksen. Bortset fra at man alligevel skulle ind ved kassen for at få mærker. Men det var jo en mindre detalje.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi var glade for at handle på nettet BR. Men da vi skulle modtage pakke var det problemer ned at vi kunne nå at modtaget pakken til vores barnebarn. Vi modtog den ført om lørdagen den 110426 men ha... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

For lang leveringstid. Jeg bestilte tre pakker om fredagen. Den første ankom søndag, den næste kom mandag. BRs pakke ankom torsdag. Ganske vidst som lovet, men stadig meget sent. Ellers fungerede alt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klart det billigeste på markedet og vover det nye produkt i stedet for Bestway. Super produkt til en god pris👌🏻

Informasjon om virksomheten

1. Leketøysbutikk

Om BR

Skrevet av virksomheten

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetøj til børn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos børnene, ligesom vi ønsker at alle forældre skal være trygge ved at lade deres børn lege med vores legetøj. Derfor stræber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetøj af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du køber legetøj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

Kontaktopplysninger

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark

• www.br.dk

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

18k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meget fin service

21. oktober 2022

Ohøj Susanne

Jubii, det er da bare en dejlig anmeldelse.

Vi elsker glade gæster og vi vil gøre vores bedste for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Malene

Det er bare så godt

15. oktober 2022

Kære Gitte

Line

Det fungerer bare

Det fungerer bare, super betjening i butikken ved afhentning

14. oktober 2022

Kære Mette

Louise

Let at bestille varer.

25. september 2022

Ohøj Bente

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Vi er ellevide med at du nemt og hurtigt kunne bestille de seje legesager hjem fra vores fortryllende hjemmeside.

Vi håber, at de spreder glæder hvor end de kommer hen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakken er kommet til leveringstiden .

Pakken er kommet til leveringstiden .. fin service 👍🏽

2. september 2022

Kære Britt

Tak for de fem flotte stjerner!

Det er smaddergodt at høre, at dine seje legesager blev leveret med lynets hast, og så håber vi bare, at I bliver rigtig glade for jeres nye sager.

Vi glæder os til, at I kommer igen.

Pernille

Jeg kan anbefale dem

31. august 2022

Kære Kim

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin service og pakken kom til den…

Fin service og pakken kom til den aftalte tid.

2. august 2022

Kære Ove

Kære Kenneth

Nøj! Vi kan slet ikke tørre smilet af vores læber - 5 stjerner - wow!

Det er smaddergodt at høre, at du fik en god service da du besøgte os - Det er bare så vigtigt for os.

Vi glæder os sådan til at se dig igen.

Christine
BR.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint sred at handle varene kom lørdag…

Fint sred at handle varene kom lørdag kl 13

22. mai 2022

Kære dig

Wow manner! Sikke en skøn anmeldelse.

Vi er så glade for, at det bare har været en god oplevelse at handle hos os!

Vi håber, at I er blevet glade for jeres nye seje varer.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lang leveringstid

30. april 2022

Ohøj Cille

Øv, hvor er vi kede af at vore leveringstid ikke levede op til dine forventninger.

Vores legekammerater på lageret gør alt, hvad de kan for at sende alle ordre ud så hurtigt som muligt. Når man bestiller på vores magiske hjemmeside kan man altid se den forventede dato for levering, så man ved præcis hvornår ens seje ordre dukker op.

Vi håber, at du blive glad for varen, selvom leveringen tager et øjeblik længere end du havde håbet.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kære Wail

Woow manner, tak for din anmeldelse!

Vi er bare virkelig glade for, at du kan lide din nye vare.
Vi håber sådan på at se dig igen, her hos BR!

Louise

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. 😊 👍

20. april 2022

Kære Birthe,

Nøj! Vi kan slet ikke tørre smilet af vores læber - 5 stjerner - wow!

Det er smaddergodt at læse, at alt var som det skulle være!

Vi glæder os til, at I kommer igen.

Andy

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service, kan godt anbefales

1. april 2022

Kære Anette,

Woow manner! 5 stjerner? Dét er vi bare rigtig glade for.

Vi synes det er så fedt, at du vil anbefale os til andre og servicen var i top - det bliver vores legekammerater glade for at høre.

Vi glæder os til at levere endnu flere legesager til dig.

Andy

Alt var fint.

12. mars 2022

Kære Eva

Vurdert til 3 av 5 stjerner

I har jo ikke skaffet mine varer!!!

I har jo ikke skaffet mine varer!!!
Hvor er de??
Hjemmesiden fungerer godt nok.

19. februar 2022

Ohøj Lise,

Vi gør altid vores bedste for at sende brevduer ud med alle relevante informationer, som f.eks. en forventet leveringsdato, der fremgår af din ordrebekræftelse. Hvis vi ikke har været gode nok til det i dit tilfælde, vil jeg gerne beklage mange gange.

Jeg har lige haft luppen fremme for at undersøge sagen for dig, og jeg kan se, at din vare først har forventet levering i morgen, d. 22/2.
Jeg håber, at I bliver smadderglade for varen, når den lander hos jer inden længe.

Malene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

vil helst man kunne give 0 stjerner

Syns det er under alt kritik, man kun får 20% på webshop men 30% når man køber i butik. OG ISÆR MED ALT DET CORONA! neeeeej vi vil have folk skal komme i butikken og skal smidtes med Corona.......

25. november 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Michael

Ligesom mange andre virksomheder rundt omkring i Danmark, så mangler vi for tiden hænder på BR fabrikken til at pakke de mange fantastiske og sjove legesager, der bliver bestilt på Black Friday. Derfor har vi valgt at give forskellig rabat online og i butikkerne for at fordele handlen bedre.

Vores dygtige legekammerater er klædt godt på til at hjælpe og sørge for, at vores gæster får en god oplevelse hos BR. Vi har sørget for, at tilbuddene gælder i hele 3 dage med lange åbningstider (6-24) i næsten alle 29 BR butikker, så BR fans har de bedste forudsætninger for at planlægge sine indkøb optimalt henover Black Weekend.

Desuden har vi fastholdt afstandsmærkninger, plexiskærme, håndsprit mm., som har været en fast del af vores butikker gennem tiden med corona, så vi håber og tror på, at alle får en magisk og tryg indkøbsoplevelse hos BR.

Christine
BR.dk

Kære Susanne

Jubii, det er da bare en dejlig anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at både service og levering levede op til dine forventninger.

Amalie

Kære Mette

Amalie

Hejsa,

Cathrine BR

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv