Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Vis mer
Selskapet har svart
We got a broken couch on arrival. There was a tear in the wooden frame all the way through. Even though we directly contacted Bouman & Potter 30 minutes after the item was delivered it took ~2 months... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben ongeveer 3,5 jaar geleden wat meubelen gekocht bij Bouwman en Potter. Hier zijn we toen goed geholpen. Maar nu ging er een stoel stuk en nadat ik hier via contact formulier een melding over... Vis mer
Selskapet har svart
Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.
Paasdijkweg 33, 4693RE, Poortvliet, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Personeel in winkel Rotterdam is belachelijk slecht. Zij willen niets verkopen, staan liever met elkaar te praten dan een klant te helpen en lopen midden in een gesprek gewoon weg.
Je moet moeite doen om daar iets te kopen. Als je het product ergens anders kan vinden, loop dan weg!
Mijn ordernr is 1203777

Svar fra Bouman & Potter
Twee kasten voor in de woonkamer gekocht. Deze werden op de afgesproken datum afgeleverd en nauwkeurig afgesteld geinstalleerd.
Later bleken een aantal sierstickers los te zitten. Dit probleem werd snel opgelost en geheel volgens afspraak. De service monteur liet later per post nog een zakje reserve stickers afleveren.

Svar fra Bouman & Potter
Leuk assortiment, ervaren verkopers die meedenken. En hele mooie actie dat de oude meubels retour genomen worden. (dat is: eethoek kopen is oude eethoek mee terug, bank kopen is oude bank mee terug etc.)
En men vraagt geen aanbetaling, alleen je handtekening.

Svar fra Bouman & Potter
Kras op de vloer, beschadiging op de tafel, geen bevestigingmateriaal en onkundige monteurs. Orderbevestiging 519590.

Svar fra Bouman & Potter
We werden bij ontvangst in de winkel al vriendelijk ontvangen door de gastvrouw aan de balie. Ze laten je op het gemakje rondkijken,, zijn niet opdringerig en helpen je als je erom vraagt. Service is goed en er is genoeg uitzoek! Een aanrader om hier te gaan shoppen😃

Svar fra Bouman & Potter
Heerlijke winkel om rustig rond te kijken naar wat er te koop is en uit te kunnen zoeken wat je wil hebben zonder dat er gelijk een verkoper op je nek springt.

Svar fra Bouman & Potter
Ik kreeg goed advies, de tafel voor in een vakantiehuis moest snel geleverd worden en moest stevig en 'hufterproof' zijn. De tafel was op tijd binnen, ik kon deze zelf afhalen aan het magazijn. Stevig ingepakt voor vervoer. Het is echt een prachtige, stevige tafel. Zeer tevreden 👍

Svar fra Bouman & Potter
Er zaten beschadigingen op de geleverde kast. Na melding werd er een nieuwe kast besteld. Hier moesten we even op wachten, maar het is keurig opgelost. We kregen zelfs de optie om alleen de deuren over te zetten op de kast die we al hadden.

Svar fra Bouman & Potter
Goede kwaliteit prijs verhouding. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel.

Svar fra Bouman & Potter
Na 24 jaar eindelijk een nieuwe bank gekocht. Overal geweest, bij Bouman en Potter geslaagd. Goede service. Mocht tot twee keer toe staaltjes van stoffen mee naar huis nemen.

Svar fra Bouman & Potter
Bij de verkoop wordt niet niet gewezen op de gebreken die de meubels zullen hebben. Er wordt wel gezegd dat er een eigen bezorgdienst is, maar de meubels zijn geleverd door een los staande bezorgdienst. Hierdoor ontstaan problemen over gebreken aan de meubels.
De service desk verkoopt alleen smoesjes en lost geen problemen op. In plaats van het neerleggen van problemen met de kwaliteit van de meubels met de leverancier. blijft de klant met de problemen zitten.
Het advies kan alleen maar zijn om met een brede boog om deze meubelwinkel heen te lopen.
Naar aanleiding van bovenstaande review heeft Bouwman en Potter naar de door ons gemelde problemen laten kijken door een service monteur. Deze heeft de problemen met de armleuningen opgelost en het probleem met het rondlopende element zodanig behandeld dat de rimpels bijna zijn verdwenen.

Svar fra Bouman & Potter
Top afgeleverd en netjes binnen de bestelde tijd

Svar fra Bouman & Potter
Denk 2 keer na! Deze ster is enkel voor de medewerkers uit de winkel die hebben ons wel netjes geholpen. Wat een poppenkast intern bij het bedrijf en klantenservice. Op het moment dat je problemen hebt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, oranje garantie pakket ver te zoeken, nemen nog niet de moeite om te bellen. Overal moet je zelf achteraan, als je je mond maar open doet en tenslotte een brief moet gaan sturen dat ze geen kant meer in willen. Mooie winkel, maar verder een waardeloze bedoeling!!
Reactie: Geen idee hoe ik hier op antwoord, maar denk als je op naam zoekt dat er genoeg info naar voren komt. Ik heb een brief gestuurd van 7 bladzijdes, die krijg je niet iedere dag denk ik?

Svar fra Bouman & Potter
Mooie nette winkel goede service en kwaliteit

Svar fra Bouman & Potter
Bank gekocht, pootje na 3 jaar defect, meteen opgepakt en nieuwe poot gekregen, daarna ook nog eens een pakketje met chocolade van de helpdesk.
Perfecte nazorg en service

Svar fra Bouman & Potter
Top service, deskundig personeel, komen gemaakte afspraken na

Svar fra Bouman & Potter
Wij zijn zeer tevreden met de verkopers van zowel het filiaal in Rotterdam en in Poortvliet waar wij uiteindelijk zijn geslaagd. De monteurs die het bankstel afleverden zijn vriendelijk en werkte erg netjes en namen al het verpakkingsmateriaal en oude bankstel mee.

Svar fra Bouman & Potter
Veel keus en prima geholpen, snelle levering. En top kwaliteit.

Svar fra Bouman & Potter
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.