Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Vis mer
Selskapet har svart
We got a broken couch on arrival. There was a tear in the wooden frame all the way through. Even though we directly contacted Bouman & Potter 30 minutes after the item was delivered it took ~2 months... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben ongeveer 3,5 jaar geleden wat meubelen gekocht bij Bouwman en Potter. Hier zijn we toen goed geholpen. Maar nu ging er een stoel stuk en nadat ik hier via contact formulier een melding over... Vis mer
Selskapet har svart
Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.
Paasdijkweg 33, 4693RE, Poortvliet, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wij voelden ons echt klant bij ons bezoek aan meubelboulevard Poortvliet. Vanaf ontvangst tot aan het afscheid. Dat ervaar je niet vaak meer in deze tijd.

Svar fra Bouman & Potter
Mooie tafel gekocht. Levering was iets vertraagd, maar niet schokkend veel. Tafel op kunnen halen met een leenbus, wat weer bezorgkosten scheelde! Kwaliteit van de tafel is tot nu toe goed!

Svar fra Bouman & Potter
Klantgericht ontvangst. Betrokken personeel dat meedenkt over je aankoop. Luistert oprecht en heeft kwaliteitsproducten in huis. Is transparant en oprecht in de communicatie.

Svar fra Bouman & Potter
Absoluut een topbedrijf, vriendelijk en kundig personeel. Voor ieder wat wils in de winkel. Na een kleine klacht werd dit zo goed en adequaat opgepakt en opgelost naar volle tevredenheid. Ik geniet nu dagelijks van mijn mooie tafels.

Svar fra Bouman & Potter
Ben je opzoek naar een mooie en passende bank wij zijn er heel gelukkig mee, konden n de winkel leuk uitproberen en alles overzichtelijk zien. Tot aan tafels kasten en banken.
Ik zal hier zeker nogmaals een aankoop doen “aanrader”

Svar fra Bouman & Potter
Leuke zaak met allemaal verschillende ondernemers bij elkaar en lekkere Brasserie, wij komen er graag,.

Svar fra Bouman & Potter
Zeer goed geholpen in de winkel, en afspraken worden nagekomen.

Svar fra Bouman & Potter
Uitstekende service! Denken goed mee, zijn betrouwbaar en handelen snel.

Svar fra Bouman & Potter
Onduidelijke uitleg over keuze van hoekbank.
Bouwman en Potter vroegen hierna mijn order nr.
532687 (Profijt)

Svar fra Bouman & Potter
De service is goed , Bouman & Potter neemt de tijd voor de klant .

Svar fra Bouman & Potter
Probleem na de eerste aflevering werd snel en correct afgehandeld.
Uiteindelijk zeer blij met mijn nieuwe bankstel.

Svar fra Bouman & Potter
Hele goed service, heb je een probleem of klacht wordt hij goed opgepakt en snel en netjes afgehandeld, wij zijn super blij met onze mooie stoelen

Svar fra Bouman & Potter
Vakkundig advies waarbij ook naar het totale beeld wordt gekeken bij je aankoop.

Svar fra Bouman & Potter
Na de schademelding van een kapotte eetkamerstoel (ruim 2 jaar na de aanschaf) hebben we een zeer mooi aanbod gekregen om dit op te lossen. Ze hebben er echt alles aan gedaan om ons tevreden te stellen en dat zijn we dus ook!!

Svar fra Bouman & Potter
Goede service,vriendelijk personeel en uitgebreid assortiment

Svar fra Bouman & Potter
Betaal veel geld voor de meubelen en vragen extra kosten om het in elkaar te zetten . Wordt van het kastje naar de muur gestuurd bij een klacht . Geld wat je terug moet krijgen duurt 1,5 week .

Svar fra Bouman & Potter
Al meerdere meubelstukken bij Bouman en Potter besteld en dit ging allemaal goed, maar de kast waarvoor we hadden gekozen om deze door hun eigen monteurs in elkaar te laten zetten is helemaal niet goed gegaan. Dit kwam door een plank die niet goed door de monteurs was geplaatst. Hiervoor moest een nieuwe plank besteld worden. Dit ging de eerste keer fout door een verkeerde plank die ze meegenomen hadden en de tweede keer hadden ze wel de goede plank bij, maar moesten ze de kast met grof geweld uit elkaar halen, omdat deze was gelijmd. Hierdoor zijn de verbindingsschroeven kapot gegaan en moesten deze weer besteld worden. Deze werden vervolgens bij ons thuis geleverd, waarna ik dan contact met hen moest opnemen. Dit heb ik gedaan en weken niets gehoord. Na bellen bleek, dat de melding was gesloten. Kortom kast begin april geleverd en eind juli zitten we nog met een kapotte kast.

Svar fra Bouman & Potter
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.