Selskapet har svart
Gewoon goed behandeld bij binnenkomst. Koffie met gebak. Rondleiding op deze prachtige afdeling. Geen gevoel dat er iets aangesmeerd wordt. Fantastisch gevoel. Men denkt mee en handelt ernaar. D... Vis mer
Selskapet har svart
We komen al heel lang bij Weyts en hebben verschillende fauteuils en bankstellen gekocht. Alle keren zijn we door Maurice geholpen. Met zijn diepe productkennis en charme schetst Maurice ons een prac... Vis mer
Selskapet har svart
Wooninspiratie en woontrends. Met meer dan 50.000m2 is Woonboulevard Poortvliet de grootste Woonboulevard van de Benelux en bieden wij een totaal assortiment in meubels, wonen, slapen, keukens, woonaccessoires, huishoud-, bad- en bedtextiel, kinderkamers, verlichting en design. Shop alles voor jouw huis. Woonboulevard Poortvliet - wij zijn wonen
Paasdijkweg 33, 4693 RE, Poortvliet, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Omdat het een Top Bedrijf is

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Een mooi bedrijf en vriendelijk personeel en veel keuze

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Zeer snel werd een defect opgelost.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Makkelijk contact en goede oplossing

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Het personeel is heel vriendelijk en de service is gewoon geweldig

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Bijzonder vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel!

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Wij vinden het heerlijk om een dagje naar de Woonboulevard Poortvliet te gaan, lekker kijken, eten en drinken en ontspannen.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Zowel de woonwinkel als de kwaliteit van onze nieuwe bank zijn uitstekend. We zijn erg tevreden met onze aankoop. Helaas verliep de levering een stuk minder prettig.
Vooraf ontvingen we netjes een track-and-trace via e-mail, maar deze bleek niet te werken. De levering stond gepland op een maandag, terwijl de winkel op zondag en maandag gesloten is. Hierdoor was er geen mogelijkheid om contact op te nemen toen bleek dat de bezorginformatie niet beschikbaar was.
Uiteindelijk werd onze bank ruim twee uur na afloop van het aangegeven tijdsvenster geleverd. Omdat we geen werkende track-and-trace hadden en niemand konden bereiken voor een update, hadden we geen idee wanneer de bezorgers daadwerkelijk zouden arriveren. Hierdoor zagen we ons genoodzaakt andere afspraken af te zeggen om thuis te blijven wachten.
De bezorging zelf is uiteindelijk goed verlopen en de bank is netjes geleverd. Toch vind ik het opvallend dat er bij een meubelwinkel van deze omvang geen directe manier is om op een leverdag contact op te nemen met de klantenservice. Juist wanneer een levering vertraging oploopt of er onduidelijkheid ontstaat, is goede bereikbaarheid essentieel. Met een telefoonnummer of andere vorm van direct contact zouden veel frustraties en onzekerheden voorkomen kunnen worden.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Levertijd van onze garderobe kast ruim overschreden. Bij levering niet compleet. Door sluiting van de fabriek kunnen de delen niet geleverd worden. Verwachte leverdatum na week 34. Levertijd dus in totaal 5 maanden. Een andere oplossing is niet aangeboden.
Het kwaliteitsproces en de uitgangscontre van de fabriek is niet goed en het logistieke proces bij Poortvliet ook niet.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Ze hebben hun best gedaan maar ze hadden beter direct iemand kunnen sturen die er verstand van heeft.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Wij hebben een goede ervaring beleefd!
vriendelijk mensen niet op dringend,
Wel goed advies,
Mooi op tijd , we komen zeker nog wel een keer terug ,
Al hoe wel ,dat hebben we al 2 keer gedaan .

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Veel keus, nette en goede voorlichting. Bij het bezorgen van ons nieuwe bankstel hebben de bezorgers een flinke kras gemaakt op onze parketvloer. Woonboulevard kwam met een nette financiële tegemoetkoming om die kras te laten herstellen.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Mijn ervaring is dat je je hele huis kunt aankleden bij Poortvliet.

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Zeer deskundig advies en persoonlijke benadering en fijne ervaring. Prima service bij aflevering en compleet volgens de bij aankoop gemaakte voorwaarden en wijze waarop de levering zou gaan

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Onder één dak vindt je alle woonwinkels van Nederland. Erg handig want vergelijken is zo erg makkelijk, De meubels zijn ruim tentoongesteld. De verkopers zijn niet opdringerig, je kunt rustig rond kijken en je tijd nemen. Heb je een vraag of wil je een order plaatsen dan is er deskundig personeel aanwezig. Tussentijds zin in koffie of iets dergelijks, er is een brasserie met een ruime keuze.
Ik vond de opmerking van een medewerker wel typerend: "Als je het hier niet vindt, vindt je het ergens anders in Nederland ook niet.".

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Was een top ervaring met Janita van de keukenboulevard.
Goed advies. Zou het iedereen aanraden.
Super leuke jongens (Alex en Arjan) van de montage over de vloer gehad.
Al met al een top ervaring

Svar fra Woonboulevard Poortvliet
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.