Bog & idé Anmeldelser

52 806

4,5

Helt uproblematisk at handle hos Bog&Ide. Og som medlem får du halv pris på fragten, hvilket er meget tiltalende.

Underligt at jeg ikke kunne bestille i forretningen. Jeg skulle hjem og selv bestille for så senere at hente i forretningen.

Nem hjemmeside at tilgå og smart man kan bestille indpakning, så den er klar i butikken ved afhentning

Bestilt online og varen kom til den tid der var skrevet. God service da jeg hentede den i butikken.

1. Bokhandel

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Enestående

53k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

(52 806)

3 800 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Butikken er fin, levering lang

Butikken er fin, men deres leveringstid på deres online shop er virkelig elendig! Jeg lagde en bestilling d. 2. Oktober med en forventet leveringstid på 1-3 dage. Først 4 dage efter bestillingen er afgivet oprettes et label. Det vil sige at den ingen gang er afsendt inden for deres anslået leveringstid 🥴🥴

6. oktober 2022
Logoen til Bog & idé

Svar fra Bog & idé

Hej Simone

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager rigtig meget for din oplevelse i forbindelse med dit køb. Da du ikke har oplyst dit ordre nr. kan jeg desværre ikke undersøge om der muligvis er gået noget galt i processen. Ønsker du at jeg undersøger sagen må du meget gerne sende en mail og oplyse dit ordre nr.

Jeg håber på at høre fra dig.

Med Venlig Hilsen

2. september 2022
Logoen til Bog & idé

Svar fra Bog & idé

Hej Emma

Tak for din anmeldelse, vi beklager selvfølgelig for din dårlige oplevelse med din Klik & Hent ordre.

Vi beklager hvis kommunikationen fra butikken har været mangelfuld, det vil jeg gøre dem opmærksomme på, især ved ordrer med udenlandske bøger. Vi oplyser på hjemmesiden at der kan forekomme længere leveringstid på udenlandske bøger, såfremt at butikken ikke har dem på lager. Til dette vil jeg også gøre opmærksom på, at butikken bestiller udenlandske bøger hjem fra forlagene og udenlandske distributører, hvilket i visse tilfælde kan medføre usikre leveringstider, grundet globale problemer med forsyningskæder. Det er desværre et problem vi har oplevet siden starten af corona-epidemiens begyndelse, som stadig påvirker den globale transport af varer. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og det beklager vi.

Rigtig god dag.

Med Venlig Hilsen