Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group Anmeldelser

3,4

Eg er veldig fornøgd med Bank Norwegian. Det er enkelt å bruke appen, betalingar fungerer bra, og kundeservicen er god. Eg har hatt ei positiv erfaring med banken.

Det hjelper ikke når banken tar parti med AirBnB som ikke vil refundere mer enn <1% når du blir utsatt for svindel/mistrepresentert bolig fra utleieren. Selv om det er godt dokumentert med video og k... Vis mer

Ganske fin brukeropplevelse med selveste kortet og ikke noe problemer. Fra teknisk og bruker perspektiv av selveste appen så er den ikke så intuitivt, den har ikke så smooth overganger og er lit... Vis mer

Jeg må rose bank norwegian for god service veldig bra opplevelse møter kunder med verdighet man føler seg tatt godt i mot jeg har vært trofast kunde hos dnb å fikk en veldig dårlig behandling hos dnb... Vis mer

1. Bank
  2. Kredittinstitusjon
  3. Finanstjenester utenom bank

Bank Norwegian er en norsk filial av svenske NOBA Bank Group. Vi tilbyr kredittkort, sparekontoer, usikrede lån og relevante forsikringer til over 1,5 millioner kunder i Norden. Vi ønsker å gjøre bankhverdagen så enkel og smidig som mulig. Det meste hos oss kan gjøres digitalt, samtidig som kundeserviceteamet vårt er tilgjengelig på telefon og e-post hvis du trenger hjelp. Takk for at du deler erfaringen din med oss på Trustpilot. Tilbakemeldingene hjelper oss med å forstå hva som fungerer godt, og hvor vi kan bli bedre.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

133 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jeg fikk e-post fra Klarna om refusjon…

Jeg fikk e-post fra Klarna om refusjon som skulle sende penger på min konto, Klarne sendte feil til Norwegian Bank. Jeg sjekket inn i Norwegian bank som det står min beløp. Får ikke overføring til min konto. Jeg snakket med Norwegian Bank om dette. De sa at jeg må Opplån for fylle ut på nettet uten øke avdrag renter. Jeg ser jo det er Øke avdrag og renter. Norwegian bank løy og lurer på folk. Anbefaler ikke å søke hos Norwegian Bank. Hykleri kundeservice. Jeg er veldig skuffet over Norwegian bank.

18. november 2024

Treg svartid på telefon

Prøver å komme gjennom til Kundeservice på telefon. Venter og venter og venter. Ikke noe svar. Samme melding hver gang. Noe sånt som at vi opplever mer trafikk enn vanlig. Når man først kommer gjennom pleier de som jobber der å være hyggelige. Det var tilfellet sist gang så har ikke noe å utsette på det. Men vet pt. ikke om det jeg tok opp er blitt løst.

31. oktober 2024

Styr unna

Har overført ved feil, innskudd på deres hovedkonto.Beløp 35 000kr over en uke har dem ikke klart å overføre dette på kortet til vedkommende. De sto der med tre små barn i utlandet og var egentlig helt fortapt, når mann ringer så sier dem, vi skal ordne det, du trenger ikke å ringe tilbake.
Frekkeste medarbeidere har du ikke sett maken til før.

2. august 2024

Kundeservicen har visst forfalt etter eierskifte...

Vet ikke om det er NOBA som har dratt ned kundeservicen eller om det bare har blitt dårligere over tid... Men var tidligere veldig fornøyd med Bank Norwegian når det var Norwegian som hadde den biten alene. Jeg valgte selv å sette ned kredittgrensen min til 20,000 for en god stund tilbake etter dem hadde økt den selv opp til 75,000. Tenkte å kjøpe noen flybilletter til 24000 og ønsket derfor å øke kredittgrensen til 30,000 eller 25,000. Fikk avslag begge ganger til tross for grønn kredittscore og nok av penger på konto, prøvde ringe dem men var ikke mye hjelp å få der heller. "Prøv igjen ved en senere anledning". Valgte derfor heller å bare avslutte mitt kundeforhold der og bestilt nytt hos COOP, hvor det ikke var noe problem å få det jeg ønsket.

12. juli 2024

Forsinket 2 timer 3 dager på rad

Forsinket 2 timer 3 dager på rad , kansje noen må våkne til å gjøre noe....elendig at dem ikke kan klokka....Dem får høre med ryen air åssen dem gjør det...har fløyet med dem og klarer å komme avgårde i tide og jammen klarer dem å komme frem i tide å...

1. juli 2024

Elendig kundeservice

Skulle betale event på 55 tus, ble avvist gang etter gang, kortet ble sperret, fikk det åpnet, samme gjentok seg(hadde over 100 ledig i kred) stod 20 min i tel kø og flyttet meg fra 14 til 8 plass. Ga opp og betalte med annet kort. Passer best til en softis på Narvesen?

14. mai 2024

Styr for guds skyld unna Bank…

Styr for guds skyld unna Bank Norwegian. Selg heller ei nyre på svartebørsen, om situasjonen krever det. For å ha med BN å gjøre er som å ha med djevelen selv å gjøre.

De gir deg mer enn gjerne lån og opplån, men de følger ikke god bankskikk som krever at de forsikrer seg om at de ikke gir for mye i lån. For jo mer du låner, jo mer tjener de.

Får du problemer så får du i beste fall en betalingsfri måned, men det straffer seg påfølgende måneder.

Jeg fant ut at de hadde gitt meg for mye lån ift inntekt, og klagde dem inn for Finansklagenemnda. De konkluderte med at jeg hadde rett, og BN måtte motvillig redusere utestående meg over 100.000 kr. Det likte BN dårlig, og har siden nektet meg betalingsfri måned som straff.

Får du betalingsproblemer, uansett årsak, så driter de i det, og krever full betaling hver eneste måned. Det er ikke snakk om å få en utsettelse en stund, til du får hodet over vann. Ikke engang om du selger huset ditt for å kvitte deg med BN en gang for alle, så går de med på å pause avdragene til du får oppgjøret etter salget. Nei, de truer deg med inkasso og tvangsinndrivelse av lånet, vel vitende om at det uansett er kun få måneder til hele lånet innfris.

BN er ren ondskap. Det er som å snakke til en stein, for det er kun kroner og øre som betyr noe for BN, kundene gir de blanke faen i.

Andre banker gjør det de kan for å bistå kundene sine, og innvilger både avdragsfrie perioder, og stopper innkreving av renter i en periode som beskrevet over. Så det er fullt mulig om viljen er tilstede. Det er den definitivt ikke hos BN. Det er den verste banken i Norge!

10. mai 2024

Ekstremt skuffende service hos Bank Norwegian

Jeg er dypt skuffet over tjenesten jeg har mottatt fra Bank Norwegian. Min erfaring har vært både uhøflig og uprofesjonell, noe som skiller seg markant fra standarden jeg har opplevd hos andre banker. Kommunikasjonen har vært utilstrekkelig; mine henvendelser har enten blitt ignorert eller besvart på en måte som ikke adresserer mine spørsmål. Denne mangelen på assistanse og respekt for kunden har gjort det ekstremt vanskelig å forholde seg til banken. Jeg anbefaler på det sterkeste at potensielle kunder tenker seg nøye om før de vurderer Bank Norwegian som sin finansinstitusjon. Det er mange andre banker som tilbyr både bedre service og mer profesjonell behandling.

8. mai 2024

Motbydelig kundeservice

Jeg vet ikke om det alltid har vært slik, eller ikke - men fra mitt perspektiv har jeg inntrykk av at kundeservice-medarbeidere blir verre og verre for hvert år som går! Det er blitt sånn nå, at jeg kvier meg for å ringe kundeservice; uansett hvor, men spesielt hos Bank Norwegian. Medarbeiderne på denne kundeservicen er motbydelige, passivt aggressive, og rett og slett ekle å snakke med. Ser fram til å avslutte kundeforholdet med Bank Norwegian, nå er jeg dritt lei.

9. januar 2024

Gebyrfritt uttak i utlandet og endog…

Gebyrfritt uttak i utlandet og endog med rentefritak i inntil 45 dager. Relativt lavt valutagebyr (1.75%)
En annen fordel: Bank Norwegian er VISA, og i hvertfall for min bruk i utlandet, er det langt bedre enn Mastercard. Jeg har Mastercard Debitkort i Danske bank (Akademikerne) og selv om dette kortet har kun 1.5% valutagebyr så er bruk av Bank Norwegian Visa kort bedre rent kostnadsmessig enn Mastercardet. Også supert at Bank Norwegian gir ut mikro sim kort (armbond) tilknyttet kontoen. Cash Back Back er også fint. For min bruk er det kun fordeler med dette kortet

29. desember 2023

Norges dårligste bank!

Behandler kundene som søppel og dårligst på det meste alt fra kunde service til å holde avtaler!
Synd banken ikke gikk konkurs med moderselskapet. En bank du virkelig ikke vil bruke, Den mest kyniske og kalde banken som tar aager renter og har en ikke eksisterende kundeservice så du må betale ekstra gebyr fordi de er utilgjengelige!

14. november 2023

Styr unna

Styr unna! De lover sparekonto med full fleksibilitet som skulle fungere som en vanlig bankkonto men etter et halv år har aldri behandlingen av e-faktura fungert! Hver gang jeg får den samme feilmeldingen og brutte og brutte lovnad om at de jobber veldig aktivt med å fikse det ... renten er i tillegg skikkelig dårlig tillegg har kredittkortet deres blitt mindre og mindre gunstig ... ender mitt kundeforhold med en gang

2. november 2023