Snel verzonden, helaas geen beschermende folie om de accu,de bezorger kwam met de accu op zijkant naar mij toe lopen en de eerste druppels accuzuur kwamen er al uit. Heb hem maar uitgelegd dat de ac... Vis mer
Se hva andre synes
De uitlaat delen die ik voor mijn Alfa Spider bestelde waren niet meer op voorraad. Ik kreeg direct een alternatief aangeboden, eveneens van hoge kwaliteit. De einddemper en middendemper zitten inm... Vis mer
Ruime keuze en heel voordelig,voor info gebeld en gelijk geholpen met m'n vragen. Ik had de verkeerde accu besteld en ben gelijk geholpen met de juiste accu gratis omruilen dus ook binnen 14 dagen.... Vis mer
Ik bestelde op maandagmiddag via internet een nieuwe accu voor mijn auto. Op de site werd vermeld dat de accu de volgende dag per koerier zou worden afgeleverd. De volgende ochtend om 9:00 uur stond... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij Autoonderhoud.nl, uw leverancier van accu’s, trekhaken, uitlaten, distributie en koppelingsets. Niet voor niets zijn we de goedkoopste van Nederland: u betaalt bij ons groothandelsprijzen. Montage is mogelijk in onze eigen werkplaats tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien profiteert u altijd van snelle verzending: de meeste bestellingen heeft u binnen één dag al in huis. Betalen gaat veilig via iDEAL, creditcard of bankoverschrijving. Of haal uw bestelling bij ons af in Harderwijk, waar u kunt contant of per pin betaalt. Doordat we zijn aangesloten bij de BOVAG en de RDW, bieden we u maximale zekerheid. We leveren uitsluitend originele auto-onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. U profiteert in de meeste gevallen van 2 jaar garantie.
Kontaktopplysninger
Snelliustraat 3, 3846bt, Harderwijk, Nederland
- 0341-551338
- verkoop@autoonderhoud.nl
- www.autoonderhoud.nl
Uitstekend telefonisch geholpen
Uitstekend telefonisch geholpen. Nogmaals dank
Tevreden
Komt afspraken na. Fijn om bij te kopen.
Product voldoet aan omschrijving.
Goede hulp telefonisch.
Prima prijzen en snelle levering
Prima prijzen en snelle levering. Uitstekende service !
Supersnel en servicegericht.
De einddemper en middendemper zitten inmiddels onder de auto en passen alsof de auto zo de fabriek uit is komen rollen.
Super!
Als onderdelen niet meer voorradig zijn…
Als onderdelen niet meer voorradig zijn en niet meer geleverd kunnen worden, haal ze van de website.
Leveren nieuwe accu’s die leeg zijn en…
Leveren nieuwe accu’s die leeg zijn en los zelf het probleem maar op dus koop hier niet
Perfect 👍👍
Nieuwe accu’s
Voor de vierde keer dit jaar een accu besteld bij dit bedrijf om dat de levering snel is .een prima prijs en de levering snel kort gezegd als ik iemand in de familie of klanten en kennissen kring hebt die snel een accu nodig hebben verwijs is ze ook naar dit bedrijf
Keurig binnen 1 dag geleverd exact de…
Keurig binnen 1 dag geleverd exact de accu die we besteld hadden en hij paste perfect in onze Saab
Nette prijs en vlotte levering …
Nette prijs van de vrachtwagen accu's en vlotte levering
Snel verzonden, helaas op zijn kant bezorgd!
Heb hem maar uitgelegd dat de accupolen boven moeten blijven!
Misschien een sticker plakken op de accu welke kant boven moet blijven!!!
De levering duurde erg lang is niet…
De levering duurde erg lang is niet meer van deze tijd
Een positieve ervaring gehad bij…
Een positieve ervaring gehad bij autoonderhoud.nl! De reden waarom ik geen 5 sterren geef is omdat de bezorging later was dan beloofd en er was geen track en trace beschikbaar. Voor de rest was het zware pakket keurig afgeleverd.
Keurig op tijd en volgens afspraak …
Keurig op tijd en volgens afspraak vind dat auto nu sneller start en optrekt. Blijkbaar was accu al langer zwak. Moest vaak een aantal keren pompen om hem aan de praat te krijgen. Een lieve buurman heeft hem er in gezet.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.