1. Taxiselskap
  2. Turistbusselskap
  3. Limousinservice
  4. Maxi-taxi
  5. Transport

Premium mobiliteit, professioneel geregeld. VWM Group is een high-end mobiliteitspartner voor bedrijven, hotels, evenementen en particuliere klanten die waarde hechten aan kwaliteit, discretie en betrouwbaarheid. Vanuit Breda en Tilburg verzorgen wij dagelijks professioneel personenvervoer in Nederland en België. Wij combineren een representatief wagenpark met ervaren, servicegerichte chauffeurs en een sterke focus op planning en organisatie. Of het nu gaat om executive vervoer, airport transfers, event logistics of groepsvervoer: wij zorgen dat alles klopt tot in detail. Onze klanten kiezen bewust voor VWM omdat wij verder kijken dan alleen de rit. Wij denken mee, schakelen snel en zorgen voor rust en overzicht, ook bij complexe vervoersvraagstukken. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij dat betrouwbaarheid en communicatie minstens zo belangrijk zijn als het voertuig zelf. VWM Group staat voor professioneel vervoer zonder zorgen. Discreet wanneer nodig, persoonlijk waar het kan, en altijd met oog voor kwaliteit.

4,4

Enestående

Excellent and reliable service

I've been working with VWM Group for several years now and I've only had positive experiences with Tim and his team. I use his service for transfers for artists & crew, either when arranging myself or sending through VWM's contacts I know it all will be sorted.
It's always a pleasure working with them and would recommend Tim and his team to anyone who needs a transfer!

7. april 2026

Vijf sterren vervoer

Not your average taxi service. Materiaal, manschappen en dus de totale ervaring was top. Aanrader voor diegene die opzoek is naar discreet vervoer.

20. mars 2026

Top service.

Wij werken met veel vertrouwen samen met VWM Taxiservices en zijn zeer tevreden over de samenwerking.

De chauffeurs zijn altijd stipt, professioneel en representatief, wat perfect aansluit bij de verwachtingen van onze gasten. Het niveau van service en discretie ligt hoog, en afspraken worden consequent nagekomen.

Voor ons is VWM een betrouwbare partner die begrijpt wat gastvrijheid inhoudt en daarin een waardevolle verlenging vormt van de beleving die wij onze gasten willen bieden.

26. mars 2026

Heel fijn vervoersbedrijf!

VWM Group is een zeer professioneel en luxe vervoersbedrijf! Ze zijn altijd goed bereikbaar, en hebben leuke, nette chauffeurs!
Je kunt ze benaderen voor zowel zakelijk als prive gebruik.

20. mars 2026

Top bedrijf!

Al jaren maak ik gebruik van de taxiservice van VWM. Altijd een mooie schone auto en een nette chauffeur. Kwaliteit tegen een goede prijs, korte lijnen en flexibel. Aanrader!

13. mars 2026

We have been using this high-class taxi…

We have been using this high-class taxi company for many years, both for business and private purposes, and our experience has always been outstanding.

The vehicles are consistently immaculate, well maintained, and provide a true sense of comfort and luxury. The drivers are highly professional, courteous, and well presented, making every journey pleasant and stress-free.

What truly sets this company apart is their reliability. They are always punctual, well-organized, and attentive to detail, which is especially important for our business travel.

In short, this is a top-tier company that we can wholeheartedly recommend to anyone looking for a premium transportation service. A truly excellent experience, every single time.

5. mars 2026

Topbedrijf

Topbedrijf! Heldere, vriendelijke en persoonlijke communicatie, rijden goed op tijd(met een enkele uitzondering, maar dan wordt dit altijd helder gecommuniceerd), denken mee, moderne auto's.

18. mars 2026

Busreis voor een weekend met 21 personen

VWM Group heeft onze (vriendengroep 21 pers.) reis naar de champagne streek perfect georganiseerd. Gezien ons drukke programma een aardige uitdaging om ons iedere keer weer op tijd bij onze activiteiten te krijgen. VWM Group heeft het voor elkaar gekregen. Dit allemaal door een chauffeur die zijn vak verstaat.

19. september 2025

VWM Group has been a trusted name in Breda

VWM Group has been a trusted name in Breda and the surrounding area for years. Their professional drivers, high-quality vehicles, and punctual service truly set them apart. For all my business trips, I make sure to book one of VWM Group’s drivers. Highly recommended!

2. mars 2026