Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wim Prins is een zeer betrouwbaar, betrokken en deskundig autobedrijf. Ze verkopen daar de mooiste auto's zoals o.a. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Range rover, etc.. Naast de verkoop biede... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aankoop van de Alfa Romeo was een heerlijke reis. Perfecte mix tussen professionaliteit en echt iets met auto's hebben bij Wim Prins. Alle tijd en aandacht bij de aflevering, juiste sfeer en persoonli... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prins? Ik heb 58 jaar ‘Italiaans’ gereden via diverse dealers in Nederland, waarvan 21 jaar lang Wim Prins. Voor zover er wel eens minder positieve kanttekeningen worden gemaakt over Italiaanse auto’s... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler
  2. Billager
  3. Luksusbilvask og -klargjøring
  4. Bilreparasjon og -vedlikehold

Skrevet av virksomheten

We hebben niet alleen een passie voor auto’s, maar ook de ambitie om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Échte autokenners zijn hier in goed gezelschap: een mix van 30 specialisten, de één jong en dynamisch, de ander ervaren en vertrouwd.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hulde aan de uitstekende service van Wim Prins!

Ik reed al jaren een Giulia Veloce en was op zoek naar een mooie Q. Ik had een mooie grijze gevonden bij Wim Prins en had een mooie deal met hen gemaakt. Echter, op het moment van de waarheid starte mijn Veloce niet meer en kon er dus niet mee naar toe rijden voor de inruil. Voor Wim Prins geen probleem, ze kwamen mijn mooie aanwinst gewoon brengen naar Arnhem met de vrachtwagen en namen mijn Veloce weer mee terug, dat! noem ik nog eens service!, kunnen er nog veel van leren.. Hulde aan alle medewerkers van Wim Prins.. Ik ben zo blij met mijn inmiddels snelle Q van >600 PK en 800 N.m :)

28. februar 2026

Mooi bedrijf

Ik heb goede ervaringen met autobedrijf Wim prins niet alleen het rijden in een auto van Wim prins is een beleving ook het kopen en aflevering is een beleving wat een klant vriendelijk bedrijf is dit Jeroen bedankt voor de deal klein probleempje na aflevering maar dit werd snel opgelost dat geeft vertrouwen Wim je heb een goed team om je heen wat een aardige mensen werken hier heb zeker niet de duurste auto gekocht maar werd wel zo behandeld hier is de klant nog koning vr gr koos Heije

9. oktober 2025

Gastvrijheid

Had een afspraak gemaakt om een Aston Martin te bekijken.
Ontvangst was super, allemaal vriendelijke mensen en er werd onmiddellijk al gevraagd of we een kopje koffie wilde hebben.
Wel uitgelegd dat we al 30 jaar Porsche rijden dus de overgang naar een AM was nog een dingetje...
Hebben een rondleiding gekregen door beide filialen, wat overigens een beleving op zich is, Wim heeft een heel mooi arsenaal aan exclusieve auto's staan, om uiteindelijk bij de besproken AM uit te komen.
Helaas heeft de proefrit ons doen besluiten dat de AM niet voor ons de auto is. Wel geweldige looks en beleving maar niet het rij comfort.
Ondanks dit geen opdringerige verkoper maar afgesloten met een kopje koffie en een warm hapje uit de oven.
Mocht er ooit nog de juiste auto voor ons bij Wim Prins staan zullen we zeker niet na laten om daar een auto te gaan kopen. De gastvrijheid maakt heel veel goed en geeft vertrouwen dat je ook geholpen wordt mocht je eenmaal een auto gekocht hebben.

4. oktober 2025

Top geregeld via de monteru van Wim Prins

Via via vernomen dat in Nunspeet garage Wim Prins nog echt een garagebedrijf is voor exclusieve auto's. Met mijn Aston Martin naar Nunspeet gereden voor onderzoek m.b.t. een bekend euvel dat de stoel die blijft hangen. Snel bleek al dat het om een modem ging onder de stoel. Gelukkig lag dit onderdeel bij hun op voorraad en tegen een zeer scherp is geheel gefikst. Erg blij met dit bedrijf en hun service.

19. august 2024

Super garage

Vandaag naar garage Prins in Nunspeet geweest voor mijn Alfa Romeo Giulia grootlicht en de mistachterlicht werkt niet diagnose breuk in de kabel ze hebben gerepareerd alles werk weer een super garage bedankt.👍🏽

12. juli 2024

Recent een auto gekocht bij Wim Prins

Recent een auto gekocht bij Wim Prins, Het was fijn om te zien dat er zoveel vertrouwen is, geen gezeur met kopieën van rijbewijzen bij een proefrit en gewoon een factuur meekrijgen bij het ophalen van de auto.
Direct contact met verkoper via whatsapp.
Aflevering van de auto was ook perfect geregeld, en alle gemaakte afspraken nagekomen.
Al met al een erg fijne ervaring met autobedrijf Wim Prins

10. juni 2023

Beste Mark,

Bedankt voor de mooie review en bovenal fijn om te lezen dat u de aankoop zo goed heeft ervaren. We gaan er vanuit dat de ervaring met uw nieuwe aanwinst net zo goed zal zijn. Veel plezier er van, en graag tot ziens!

Gegroet,
team Prins

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende service en aftersales!

Bij Wim Prins onze droomauto gekocht. Kan me op dit moment niet voorstellen dat we ooit nog een andere kopen, maar wanneer dat wel zo is komen we hier zeker terug!
Uitstekende service en aftersales.. complimenten!

20. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig gepassioneerd bedrijf met…

Prachtig gepassioneerd bedrijf met bevlogen medewerkers. Inmiddels mijn 2e Italiaan aangeschaft, De service verlening is uitmuntend, waardoor ik zelfs op 130km afstand klant ben.

23. mars 2023

Liefde voor de auto

Na een aantal slechte ervaringen met de Jaguar dealer, heb ik Wim Prins gevraagd of ze mijn Jaguar F-Type in onderhoud willen nemen. Jaren geleden heb ik mijn Alfa 147 bij hen in onderhoud gehad met enkel goede ervaringen. Daarbij staat Wim Prins goed bekend.

Niets dan lof! De communicatie is goed, de tarieven redelijk, ze komen zelf met suggesties en problemen worden opgelost! Super!

Ben je op zoek naar een garage waarbij men nog liefde voor de auto heeft? Zoek niet verder, ga naar Wim Prins.

24. februar 2023

Betaalbare kwaliteit

Gewoon goed de aangegeven problemen opgelost en een relatief schappelijke prijs voor kleine bijkomende werkzaamheden, zoals het repareren van een langzaam leeglopende band en het vernieuwen van een logo. Ook van te voren even een telefoontje voor ‘meerwerk’. En de absolute gemoedsrust dat je niet opgezadeld wordt met ‘extra werk’, waarvan je achteraf afvraagt of dat echt nodig was, zoals soms bij een universele garage. Echt betaalbare kwaliteit dus.

1. mars 2023

Svar fra Wim Prins

Bedankt voor het vertrouwen de mooie review! Fijn om te lezen dat u precies ervaren heeft waar we naar streven!

Groet, team Prins

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aandacht voor de klant en auto

Aandacht voor de klant, de auto en het op de hoogte houden is fantastisch.
De uitvoering van de werkzaamheden zijn naar verwachting, kwalitatief uitgevoerd tegen een fatsoenlijke prijs.

27. februar 2023

Svar fra Wim Prins

Dank voor de mooie review! En heel graag gedaan!

Groet, team Prins

Geweldig!!

Uitstekend geholpen ook de details worden goed uitgevoerd.
Erg tevreden

12. februar 2023

Svar fra Wim Prins

Bedankt voor de mooie review!

Excellent service

Excellent service! The Wimprins employees were very professional and friendly. The service was very good, all agreed maintenance was done perfectly and on the agreed time

25. januar 2023

Svar fra Wim Prins

Hi Gonçalo, thank you for the nice review and enjoy the Stelvio!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv