Pas op, zoals je ook leest bij anderen is dit een malafide organiatie. Huis zelf niks mismee, maar bij aankomst al uitgekafferd door de beheerder omdat we niet precies om 17.00 aanwezig waren(!) . A... Vis mer
Se hva andre synes
Katleen belde na mijn telefoontje direct terug om samen de aankomst te regelen. Door haar vriendelijke en behulpzame benadering kregen wij al meteen een warm welkom gevoel. Bij het ophalen van de sleu... Vis mer
Van bij het begin tot het einde van onze reservatie van de gîte, was er een vlotte communicatie en opvolging. Het verblijf was heel comfortabel, mooi ingericht en een heel vriendelijke ontvangst door... Vis mer
Hebben net een verblijf in Gîte Au Rocher Noir te Manhay genoten. Zeer sfeervol en gezellig huisje. Heel vriendelijke en aangename ontvangst door de eigenaar op de dag van aankomst. Goede en duidelijk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Gite en Ardenne, villas, chalets, châteaux & manoirs à louer. Réservez votre location de vacances idéale en ardenne belge avec ARDENNE RESIDENCES ! Visites virtuelles disponibles !
Kontaktopplysninger
6941, Durbuy, Belgia
- www.ardenneresidences.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Koude douche
Wij hadden een midweek in het chalet Indolence in Beauraing geboekt met 6 volwassenen en 4 kinderen.
Bij aankomst op maandag om 16 uur vertelde de eigenaar/verhuurder dat er er woensdag nog wat gerepareerd moest worden aan de verwarming. Navraag of deze het wel deed was ja. Maandagavond geen c.v., keuken en bad lauwwarm water; dinsdag geen c.v., paar mensen konden lauw douchen. Woensdagmorgen koude douche, geen c.v.; geklaagd bij verhuurder; deze kwam en rommelde aan de c.v., waarna 's woensdags en donderdagmiddag er warmte en warm douchewater was. Donderdagavond en vrijdag c.v. weer uit en vrijdags voor 3 mensen een lauwe douche. Zowel de eigenaar/verhuurder als Ardenne Residences verweren zich met ja, als u eerder geklaagd had. Alsof wij op vakantie komen om een chalet te inspecteren en te klagen! Voor ons was dit eens maar nooit weer.
"Séjour de rêve relaxant"
très satisfaits du suivi administratif, avec beaucoup de renseignements sur le bien loué, ainsi qu apres la location. large choix dans vos biens à louer, mis en valeur par les photos et détails généraux.
Nous avons réservé cette maison de 6…
Nous avons réservé cette maison de 6 chambres pour fêter l’anniversaire de mon père, et l’expérience a été un vrai désastre.
À notre arrivée en plein mois de janvier, le frigo venait à peine d’être allumé, et surtout, il ne faisait que 12°C dans la maison ! Impossible de profiter du séjour dans ces conditions. Le chauffagiste n’est venu que le lendemain vers 16h, ce qui a complètement gâché nos activités. Et malgré son passage, le chauffage ne fonctionnait toujours pas à l’étage. La réponse du propriétaire ? “Qui a besoin de chauffage dans les chambres ?” Apparemment, prendre une douche froide en hiver est tout à fait normal pour eux…
Nous avons tenté de trouver un arrangement, mais au lieu de reconnaître leurs torts, ils nous ont proposé 125€ pour ne pas laisser d’avis négatif, ce qui est totalement inacceptable. Pire encore, ils nous ont menacés en affirmant pouvoir “prouver” que notre témoignage était faux, en nous envoyant des photos… sans date ni heure ! De notre côté, nous avons bien des photos datées prouvant qu’il faisait seulement 16°C après l’intervention.
Bref, une gestion désastreuse, un manque de sérieux total et une tentative d’intimidation honteuse. Passez votre chemin !
Malhonnête et arnaqueur
Nous avons réservé une villa de 6 chambres tout un week-end (vendredi à dimanche) en janvier et avons eu une expérience très décevante !!
À notre arrivée, le frigo venait à peine d’être allumé, mais cela aurait pu encore passer.
En revanche, il faisait seulement 12 degrés à l’intérieur de la maison et il n’y avait pas de chauffage ni d’eau chaude au premier étage. Le chauffagiste recommandé par le propriétaire n’est arrivé que l’après-midi du samedi (alors qu’il était censé être là le matin), ce qui nous a contraints à passer une grande partie de la journée à attendre chez nous.
Le problème persistant, nous avons dû rappeler le chauffagiste le dimanche.
Nous avons contacté Ardenne Résidence, mais aucune solution n’a été trouvée. Ils nous ont même offert 125 euros pour ne pas laisser d’avis négatif (sur une villa à plus de 1000€), ce qui, selon nous, est une pratique totalement inacceptable. Très déçus par cette expérience, nous ne recommandons pas cette villa.
Prachtig huis
Prachtig huis! Was niet helemaal schoon helaas en bedden waren matig, maar voor de rest echt super
Alles
Alles, consistent, duidelijk. Ik zou weer hier boeken.
Absurd hoge borg vanwege discriminatie
Deze week wilde ik met vrienden een leuk huisje boeken voor 10 personen. Op de site staat een borg en eventuele verzekering prima vermeld. De borg van de site was prima en de verzekering was niet nodig, aangezien we een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering in onze reisverzekering hadden. Helaas kregen we een bericht dat de eigenaar zeer terughoudend is wanneer het een groep betreft die geen familie is. Hierdoor moest verplicht alsnog een verzekering worden afgesloten en werd de borg erg verhoogd. Dit lijkt op zichzelf al erg overbodig, aangezien een verzekering de schade zou moeten dekken en niet de borg. Toen ik zei dat ik het niet passend vond om de borg dermate te verhogen door ervaringen met eigenaren die de borg niet terugbetalen (blijkt ook uit de vele reacties op Trustpilot), waren we opeens niet meer te vertrouwen. Het lijkt er toch sterk op dat deze organisatie wil verdienen op extra eisen die in eerste instantie niet benoemd worden.
Fantastic
Hele goede ervaring met de communicatie met Ardenne Residences.
de woning voldeed aan alle eisen en gemakken. Super verblijf. Gast heer was ook geweldige persoon.
zeer goede service
Alles aanwezig die er moest zijn
Alles aanwezig die er moest zijn. Heerlijke wellness; goede ligging, bakker en beenhouwerij in de buurt,
Super om vanuit de sauna naar de bossen te kunnen kijken
Aan te bevelen
Al meerdere malen bij Ardenne Residence geboekt en telkens was alles perfect in orde. Aan te bevelen.
Évaluation
Rapidité, amabilité, correction et professionnalisme du Personnel. Suivi des dossiers et qualité des logements.
Zeer vlotte en correcte afhandeling
Zeer vlotte en correcte afhandeling. Snel antwoord bij eventuele vragen en zeer vriendelijke opvolging. We gaan zeker met ons gezinnetje nog gebruik maken van Ardenne Residences voor volgende uitjes.
Wij hadden een prima ervaring.
Wij hadden een prima ervaring.
Accueil au top et séjour cocooning
Accueil au top
Discrétion et conseil
Le cadre, l'équipement et la disposition amènent sérénité, repos et dépaysement
Ardennes Résidences
Les conseils sont de qualité et les logements conformes aux descriptifs.
Goede opvolging en correcte duidelijke…
Goede opvolging en correcte duidelijke communicatie
Zeer te vreden
Na telefonisch contact wordt je vlug geholpen ook in het weekend
Heel correct
Heel correct, duidelijk en onmiddellijk antwoord bij vragen
Super
Super communication, suivit de dossier le tout avec une gentillesse incroyable !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.