Het zijn vervelende werken gezien de woning bewoond is maar jullie hebben de last tot een minimum beperkt door de stiptheid en de professionele aanpak. Ik heel blij met de kelderventilatie en de geï... Vis mer
Se hva andre synes
Van bij aanvang was er een duidelijke communicatie over de mogelijkheden om het vochtprobleem op te lossen. Ook duidelijke afspraken vooraf over de kosten. De uitvoering door het team was zeer profe... Vis mer
We zijn heel tevreden over Aquavent door de goede communicatie en opvolging voor, tijdens en na de werken. We konden achteraf ook altijd terecht voor vragen bij Simon. Heel goede service!
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kelderdichting, opstijgend vocht of schimmels in huis? Contacteer Aquavent voor een lokaal expert met kennis van zaken die uw probleem professioneel kan oplossen!
Kontaktopplysninger
Poelsnepstraat 21F, 9000, Gent, Belgia
- 080074747
- contact@aquavent.be
- www.aquavent.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Enorm tevreden
Heel tevreden van Aquavent! Deskundig advies vooraf, snelle inplanning van de werken, heel duidelijke en vlotte communicatie met Simon, de werkmannen waren perfect op tijd en hebben zeer netjes en vlot gewerkt. Heel blij met het resultaat. Ik zou het zeker iedereen aanraden!
Ventilatiesysteem
Wij zaten plots met schimmel in onze slaapkamer. Dan hebben we aquavent gecontracteerd en die hebben al iemand langsgestuurd.
We hadden inmiddels de schimmel al weg gekregen met azijn en bicarbonaat (zuiveringszout). Toen aquavent langskwam om een offerte op te stellen hebben ze eerst gecontroleerd op vocht in de muren, maar dat was niet het geval, dus kwamen ze tot de conclusie dat de kamer te weinig geventileerd was en dat er daardoor schimmel ontstaat. Ze waren niet opdringerig en we hebben genoeg tijd gekregen om te overwegen of we gebruik zouden maken van hun service. Ze hebben ons aangeraden om een ventilatiesysteem te installeren.
...
Maar lang verhaal kort, alles is vlot en netjes gebeurd en aquavent houdt zich aan de offerte. We zijn zeer tevreden over het resultaat en hebben voorlopig geen last meer gehad van schimmel.
Zoekt u een firma waar u zeer tevreden…
Zoekt u een firma waar u zeer tevreden over wil zijn? Dan raden wij Aquavent ten stelligst aan omdat wij heel tevreden zijn over hun service. We werden bijgestaan met raad en daad om tot een oplossing te komen die het best bij ons zou passen. De kelder die elk jaar water liet doorsijpelen en vooral via de luchtbuizen zijn nu eindelijk van de baan. Deze firma is zeer correct en werkt niet alleen zeer snel en proper maar hun personeel is ook zeer vriendelijk. Daarom beveel ik hen met een gerust hart aan.
Kelderverluchting in Leuven
Kelderverluchting geïnstalleerd volgens afspraken en binnen de afgesproken timing.
Op de dag van opbouw was alles duidelijk en waren de medewerkers vriendelijk. Ze hebben de werf proper achtergelaten. Alles dik in orde dus. Bedankt!
Aquavent en Simon zijn zeer eerlijk en vakbekwaam
Simon van Aquavent is gisteren langs geweest. Wij dachten dat we opstijgend vocht hadden in de hal.
Hij heeft de situatie bekeken en kwam tot de conclusie dat we een lek hadden. Hij keek ook naar de locatie. Hij schreef ons een mail op basis waarvan wij beroep kunnen doen op onze verzekering.
Als elke vakman op deze manier zou werken, zou het een plezier zijn om te renoveren of verbouwen. Het is een eerlijke mens.
Professionele en betrouwbare firma
Simon en zijn team zijn heel professioneel en behulpzaam! Ik heb ze een paar keer nodig gehad bij de renovatie van een ouder huis. Ik had zelf niet veel kennis over renoveren, maar ze hebben mij heel erg goed geholpen. Goede uitleg, vlotte opvolging, alles correct verlopen.
Je kan met een gerust hart de werken aan hen toevertrouwen, ze weten waar ze mee bezig zijn!
Misleidende informatie bij offerte en…
Misleidende informatie bij offerte en op site. Men stelt dat je, afhankelijk van je inkomen, recht hebt op een premie maar als je dan vraagt naar welke materialen ze gebruikt hebben zodat je de premie daadwerkelijk kunt aanvragen krijg je als antwoord dat het eigenlijk fabels zijn (staat letterlijk zwart op wit in de mail). Dat die premie enkel geldt als je een volledige kelderrenovatie laat doen met plafondisolatie. Heel oneerlijk! Werken werden wel degelijk uitgevoerd

Svar fra Aquavent Vochtbestrijding/kelderdichting
Opstijgend vocht in de kamers oor…
Deze firma gecontracteerd voor opstijgende vocht in twee kamers. Twee dagen later is Noel gekomen voor een offerte op te maken en alle uitleg te geven over de werken. En 2 dagen later had ik deze offerte al in mijn mail ! Een maand later twee ploegen over de vloer en in 1 dag alle werk gedaan ! Super werkmannen en heel vriendelijk ! Nog een doos chocolaatjes meegegeven en zij blij en ik ook !! Bedankt !
Top vakmannen
Leveren uitstekend werk en zijn zeer vriendelijk. Nemen de tijd om het probleem te onderzoeken en lossen dit op.
Ik liet een ventilatiesysteem plaatsen.
Advies van een expert, die naar oplossing/oorzaak leidt
Oorzaak van hevig vochtprobleem werd gevonden. Dank u wel Aquavent!
Na een lekopsporingsonderzoek door de verzekeraar, bleef ik met de vraag zitten waarom na 30 jaar zonder vocht, ik in 3 maanden overal vochtproblemen heb…
Ik contacteerde Aquavent.
Simon van Aquavent ging op zoek naar zichtbare en meetbare tekenen van een mogelijke nog “onopgemerkte” , doch hardnekkige oorzaak en gaf een reeks tips. En ja hoor… ik heb kort hierna de oorzaak ontdekt en kunnen elimineren.
Heel fijn om te ervaren dat deze firma je niet onnodig op “kosten jaagt” maar eerlijk en degelijk advies geeft als de oorzaak simpelweg verwijderd kan worden. Deze mensen zijn trots op hun kennis in deze materie en helpen graag naar een oplossing. Soms dus ook gratis…
Een 100% positieve ervaring zoals men niet vaak meemaakt!
Dikke merci Aquavent!!
Nog nooit meegemaakt...
Uitstekende service van offerte tot oplevering. Professioneel advies (qua mogelijke uitvoeringsopties, fasering, etc.), gewoon perfecte afwerking en personeel met ervaring. En geen enkele onaangename verrassing. Een zeldzaamheid in de bouwsector. Ik ben zelden over de ganse lijn positief maar deze mensen verdienen het. Bravo!
slechte service geen contact mogelijk

Svar fra Aquavent Vochtbestrijding/kelderdichting
Vochtprobleem kelder
Toen we dit bedrijf opbelde kregen we direct iemand aan de lijn waarbij we terecht konden met onze vragen en uitleggen wat er aan de hand was. De opvolging hiervan ging heel goed en ons probleem werden snel en professioneel opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Wij zijn zeer tevreden over het werk…
Wij zijn zeer tevreden over het werk dat aquavent heeft uitgevoerd.
Er was een goede en duidelijke communicatie met de contactpersoon. Onze vragen via mail werden zeer snel beantwoord in een duidelijk begrijpbare taal.
De werkmannen waren stipt aanwezig op de afspraak, waren zeer vriendelijk en bovendien zijn ze zeer netjes te werk gegaan.
De vloer werd voldoende beschermd en na 2 dagen werk werd alles proper opgeruimd en achtergelaten.
Er werd ook een ventilatiesysteem geplaatst in de badkamer dat zeer efficiënt werkt.
We zijn zeer tevreden klanten.
Aquavent: zeer positieve ervaring
Ik werd enorm goed geholpen door Aquavent! Van voorverkoop tot afwerking van het project, ik ben héél erg blij met mijn keuze.
Allereerst kon ik voor het vooronderzoek en de offerte zeer snel een afspraak maken. De uitleg was zeer volledig (en bovendien begrijpbaar) en er werd een zeer correcte prijs afgesproken. Vorige week werden de werken uitgevoerd, en ook hier niets dan positieve opmerkingen. Zeer goede communicatie tijdens en na de werken, alsook werd alles zeer mooi achtergelaten. Kortom: top!
Super aangename samenwerking
Zowel de intake als de uitvoering verliep hier ongelooflijk vlot. Heel blij ook met het resultaat. Mijn huis heeft nu ventilatie en dat is al merkbaar bij het binnenkomen, in de kelder kan ik nu eindelijk mijn was ophangen ipv in de droogkas te moeten steken.
Kelderdichting
Professioneel bedrijf voor kelderdichting. Expert met kennis van zaken raadde ons de goedkoopste maar in zijn ogen beste oplossing aan en een zeer vriendelijk team uitvoerders die alles uitvoert alsof het bij hen thuis zou zijn. Ik kan deze firma enkel aanraden.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.