AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting Anmeldelser 87

TrustScore 4 av 5

3,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles verliep zoals afgesproken. Duidelijke uitleg over hetgeen men aan het doen was. Vlot en proper werk, professioneel en afgewerkt. Ik heb geen glazen bol dus weet niet of ik nu 30 jaar beschermi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Byggefirma

Skrevet av virksomheten

Last van vocht in huis? Met meer dan 20 jaar ervaring in vochtbestrijding en ventilatie oplossingen. We weten elk vochtprobleem op te lossen mét garantie en tegen een zeer scherpe prijs. Aquaconsult is onder meer gespecialiseerd in: - Kelderdichting volgens de traditionele methode (bekuiping) - Kelderdichting volgens ons eigen uniek procedé (afgewerkt met keramische tegels) - Kelderdrainage - Opstijgend vocht behandelen - Muurinjecties - Ventilatiesystemen - Ventilatie in kelders (specifiek) - Ventilatiecircuits - Muren behandelen tegen zouten en zoutaanslag

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer teleurgesteld in de zaakvoering

Zeer teleurgesteld in onze ervaring met Aquaconsult. Ondanks een betaald voorschot konden de werken uiteindelijk niet doorgaan. Toen wij hierover vragen stelden en de factuur voor een additionele schadevergoeding wilden bespreken, reageerde de eigenaar bijzonder onprofessioneel en onbeleefd, zelfs agressief.

De extra schadevergoeding hebben we na zijn dreigementen netjes betaald, wat voor ons totaal buiten proportie voelde. Oplossingsgericht meedenken was volledig afwezig - hij moedigde zelfs aan een slechte review te laten dus dan doen we dat maar.

Wij raden anderen aan om zeer duidelijke schriftelijke afspraken te maken vooraleer ze met dit bedrijf in zee gaan.

25. mai 2026

Beste,

Het spijt ons te lezen dat u onze samenwerking zo heeft ervaren. Omdat deze review niet onder een volledige of herkenbare naam werd geplaatst, kunnen wij het dossier publiek niet met zekerheid identificeren of inhoudelijk in detail bespreken.

In het algemeen kunnen wij wel meegeven dat afspraken bij Aquaconsult steeds vooraf per e-mail worden bevestigd en nadien ook meermaals per sms worden herinnerd. Onze planning, ploegen en materialen worden op basis daarvan gereserveerd. Wanneer een klant op het afgesproken moment niet aanwezig is of wanneer de werken door omstandigheden buiten onze wil niet kunnen plaatsvinden, brengt dit reële kosten met zich mee. Daarom voorzien onze afspraken in dergelijke gevallen een vergoeding.

Wij handelen dergelijke situaties steeds volgens de gemaakte afspraken af en blijven bereid om elk concreet dossier op een correcte manier te bespreken via onze gebruikelijke kanalen.

Wij betreuren dat u onze communicatie als negatief heeft ervaren. Aquaconsult hecht veel belang aan duidelijke afspraken, correcte communicatie en kwaliteitsvolle uitvoering.

Aquaconsult

Prima servies

Prima servies

6. mai 2026

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Hartelijk dank voor deze mooie review.
Team Groupconsult - AquaConsult

Professioneel werk.

Ik heb geen glazen bol dus weet niet of ik nu 30 jaar bescherming tegen opstijgend vocht heb maar het ziet er alvast veelbelovend uit ... !

15. mai 2026

Beste Christian,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview en het vertrouwen in Aquaconsult. Fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat onze collega’s duidelijke uitleg hebben gegeven tijdens de werken.

We begrijpen uw knipoog naar de glazen bol helemaal 😊. Net daarom werken we met professionele technieken, zorgvuldige uitvoering en duurzame oplossingen, zodat u met een gerust gevoel vooruit kunt kijken.

Veel dank voor uw vriendelijke woorden over het vlotte, propere en afgewerkte werk. Dat doet ons team veel plezier!

Het Aquaconsult-team

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aquaconsult injecteerde een jaar…

Aquaconsult injecteerde een jaar geleden alle muren tegen vocht. Voor een zeer hoog bedrag. Tot op heden is er nog steeds veel vocht. Bovendien raakten ze op twee plaatsen een waterleiding in de muur. Daarvan werd er één hersteld voor de verzekering. Het tweede lek werd nu pas ontdekt dmv geur-en lekdetectie, maar AquaConsult acht zich niet meer verantwoordelijk omdat het een jaar geleden is. Ondertussen zijn ook onze vloeren vochtig door dat lek en komen de tegels los.
De werkmannen destijds spraken geen Nederlands en de communicatie verliep heel moeilijk. Wij zijn toen nog een verlengkabel in de winkel gaan kopen omdat ze dat niet bij hadden. Tijdens en tussen de werken stonden ze buiten te roken en lieten de oprit achter vol sigarettenpeuken.
Kort samengevat: voor 5000€ laten injecteren tegen vocht en nu pas echt veel vocht in huis en daarboven op nog veel extra werken en kosten om het gemaakte lek te laten herstellen.

28. april 2026

Beste Barbara,

Bedankt voor uw reactie.

Wij willen graag verduidelijken dat onze tussenkomst dateert van een jaar geleden en betrekking had op het toen vastgestelde vochtprobleem. Dat probleem werd op dat moment behandeld.

Een lek in een waterleiding kan in sommige gevallen langere tijd onopgemerkt blijven, maar een lek dat pas een jaar later wordt vastgesteld, kan niet automatisch worden toegeschreven aan onze oorspronkelijke vochtbehandeling. Een waterlek is een andere oorzaak en valt buiten de werken die AquaConsult destijds heeft uitgevoerd.

Wij betreuren dat u hinder ondervindt, maar kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een later vastgesteld leidingprobleem. U mag ons uiteraard rechtstreeks contacteren zodat wij uw dossier intern kunnen nakijken.

Team AquaConsult

Opstijgend vocht

We hebben ons huis laten injecteren en bezetten door jullie. De verkoper en de opvolging waren op zich wel oké, de uitvoering van de werken liet helaas veel te wensen over. Steve Van Bauwel belooft veel maar komt zijn afspraken niet na. Het werkvolk sprak bovendien geen Nederlands, waardoor communicatie erg moeilijk verliep.

Ik heb de indruk dat je geluk moet hebben met welk team je over de vloer krijgt. Echt jammer, want de verwachtingen waren anders.

3. mai 2026

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

We cannot identify you as a customer in our records. Please contact us directly at info@aquaconsult.be so we can investigate your case. Team Aquaconsult.

Last van opstijgend vocht

Last van opstijgend vocht. De ingenieur die ter plaatse kwam was een rustige persoon, totaal niet opdringerig. Waar andere firmas me onmiddellijk vertelden dat de muren moesten afgekapt worden adviseerde ludwig braeckman dat injectie in mijn geval voldoende was. Eerlijk gezegd hoop ik dat hij gelijk heeft. De toekomst zal dit uitwijzen
De werken werden netjes uitgevoerd. Alle lof voor Kalin, die me duidelijk uitleg gaf. Na ongeveer een maand werden de plinten terruggezet.
Naderhand vond ik dat er tamelijk wat ruimte zat tussen de plinten en de muur. De factuur was ondertussen betaald. Ik heb een mail naar de firma gestuurd en ze zijn dit vandaag komen oplossen. Dit vond ik echt service !!
Ik raad deze firma zeker aan

2. mai 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. We zijn blij om te lezen dat u onze aanpak als rustig, eerlijk en niet-opdringerig hebt ervaren. Bij Aquaconsult vinden we het belangrijk om altijd de juiste oplossing voor te stellen, zonder onnodige werken aan te raden.

Fijn dat Ludwig u duidelijk heeft kunnen adviseren en dat Kalin het werk netjes heeft uitgevoerd en goed heeft toegelicht. Ook na de uitvoering blijven we graag bereikbaar, dus het doet ons plezier dat onze service nadien ook gewaardeerd werd.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbeveling!

Luc Lambrechts
bestuurder Groupconsult bv

Topservice

Leen en Kevin hebben super werk geleverd en alles mooi proper afgewerkt. Super vriendelijke mensen!

12. mars 2026

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Fijn dit te horen. Hier doen we het voor. Bedankt!
Luc Lambrechts bestuurder GroupConsult.

Vochtbehandeling met bezetting.

Een vochtige muur laten behandelen en het plakwerk laten afkappen tot 1 meter en opnieuw laten bezetten.
Maar de afwerking laat te wensen over. Een golfplaat is nog vlakker.
Een 2de keer laten terug komen en het is er niet beter op geworden.
Verf klaar zeggen ze dan ...

11. desember 2025

Beste meneer Achten,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over de afwerking van de uitgevoerde werken. Wij streven er steeds naar om kwalitatief werk af te leveren en nemen dergelijke opmerkingen dan ook ernstig.

Volgens onze gegevens zijn wij reeds een tweede keer ter plaatse geweest om de situatie te bekijken en waar nodig bij te werken. Daarnaast hebben wij ook geprobeerd om opnieuw contact met u op te nemen om dit verder te bespreken, maar tot op heden hebben wij nog geen reactie ontvangen.

Wij blijven uiteraard bereid om samen met u naar een gepaste oplossing te zoeken. U kan ons steeds contacteren via het nummer 0800 67 120 of rechtstreeks via onze collega Kalin op 0490 19 41 16 zodat we dit verder kunnen opvolgen.

Met vriendelijke groeten
Team AquaConsult
GroupConsult

Vakwerk voor opstijgend vocht

Diagnose en offerte aan huis gesteld van opstijgend vocht. Afspraken gemaakt voor behandeling opstijgend vocht binnenmuren. Alles werd op voorhand goed afgedekt. Muren werden geïnjecteerd en werden opnieuw bepleisterd. Zeer mooi uitgevoerd en vakmanschap. Bij eventuele problemen kan de firma altijd gecontacteerd worden achteraf.

Zeer goede ervaring!

3. februar 2026

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Dank je wel voor deze mooie woorden en het vertrouwen!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We staan altijd voor je klaar!
Luc

Vochtbestrijding

Zeer deskundig advies en de vochtexpert wist waar hij over sprak.
Op basis van zijn advies is er een afspraak ingepland om een ventilatiegat te plaatsen in de badkamer, en zo het vochtprobleem te verhelpen.
De werkman heeft zijn werk ook zeer correct gedaan en mooi afgewerkt!

2. februar 2026

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Dank u voor uw positieve feedback.
We zijn verheugd te lezen dat u het advies van onze vochtexpert als deskundig heeft ervaren en dat zowel de uitvoering als de afwerking van de werken aan uw verwachtingen voldeden.
Dank voor uw vertrouwen in Aquaconsult. Luc

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De injectiewerken zijn heel proper…

De injectiewerken zijn heel proper uitgevoerd. Vanaf het eerste contact met hun team voelde ik me goed geholpen. Hun expertise en klantvriendelijkheid maken echt het verschil. Bedankt Anke en Luc.

29. desember 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde en tevreden bent over onze werking. Bedankt voor het vertrouwen. Het team van AquaConsult-GroupConsult.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Betrouwbaar, prima service en communicatie!

Wij kregen snel een expert die ter plaatse metingen heeft gedaan om het vochtprobleem (opstijgend vocht in de muren) via metingen vast te stellen. Een planning van de uitvoering van de werken werd snel overeengekomen en flexibel aangepast op onze vraag. De werken zelf werden door Kalin en zijn team professioneel uitgevoerd en de bouwresten werden netjes opgekuist en meegenomen. Dikke pluim voor deze firma!

17. desember 2025

Beste Hilde,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat u onze service, communicatie en uitvoering zo positief hebt ervaren. Uw complimenten voor Kalin en zijn team geven we zeker door.

Dank u voor het vertrouwen en veel wooncomfort gewenst!

Vriendelijke groeten,
Het team van Aquaconsult-Groupconsult

Geen correcte analyse

Wij hadden last van kistallen die uit de muur kwamen in de inkomhal. De persoon is langsgekomen om het even oppervlakkig te te bekijken en constateerde dat de muur voor een stuk moest uitgekapt worden en teruggezet worden met waterwerend materiaal.
Zo gezegd, zo gedaan : het werk werd correct uitgevoerd. Alleen loste dit het probleem niet op : nu kwamen er een paar meter verder kristallen uit de muur.
Na een gesprek met andere mensen, bleek de oorzaak de overplaastering van de waterkering op de muur. Uiteindelijk heb ik zelf de plaaster afgekapt tot op de waterkering en terug dicht gemaakt met waterafstotende mortel : probleem opgelost met minimale kosten.
Jammer dat een gespecialeerd bedrijf deze analyse niet kan maken en aanraad om werken uit te voeren die tot niks leiden.

13. desember 2024

Beste heer Strubbe,

Dank voor uw feedback. Onze analyse en aanbevelingen zijn gebaseerd op visuele waarnemingen en de vastgestelde symptomen op het moment van de inspectie, zoals ook vermeld in onze offerte en algemene voorwaarden. Bij vochtproblematieken in bestaande gebouwen kunnen meerdere factoren en zones betrokken zijn, waardoor verschijnselen zich op een later moment ook elders kunnen manifesteren.

Uw opmerkingen nemen wij mee in onze interne evaluaties. Indien u verdere toelichting wenst of een bijkomende bespreking wenst, kunt u steeds contact met ons opnemen.

Het team van AquaConsult-GroupConsult.

Proper werk!

Kevin en Leen hebben goed werk geleverd en het proper achtergelaten. Waarvoor dank!

7. november 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor de fijne woorden. We geven je feedback zeker door! Mvg Team AquaConsult

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Men kwam snel ter plaatse voor een…

Men kwam snel ter plaatse voor een offerte die we dezelfde dag nog in onze mailbox kregen. De geplaatste installatie werkt naar behoren. Goede service.

24. september 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Bedankt voor de positieve feedback, Dana! We zijn blij dat je tevreden bent met onze samenwerking. Mvg - Team AquaConsult

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Communicatie was helder en uitvoering…

Communicatie was helder en uitvoering zeer professioneel! Zeer tevreden van de uitgevoerde werken en de netheid waarmee Kalin en zijn medewerker te werk gingen, bedankt!

5. september 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Floris, bedankt voor de mooie review! We zijn erg blij dat u tevreden bent van onze werking en van het resultaat. We geven uw complimenten zeker door aan Kalin. Mvg - Team AquaConsult

topproduct en topservice!!!Aanrader!!!

2 AEROCOMFORT+ELEC besteld, Na het plaatsen was er een serieus probleem door slecht uitgevoerde isolatie bij ons,de pareltjes liepen uit de muur, maar zeer snel opgelost door jullie super vakman Pedro, wat een crack en topkerel. We zijn nu super tevreden ook Jeffrey en Janna, jullie zijn super...buiten 31 graden binnen een heerlijke 22.5 graden zalig!!Echt een topfirma Aeroconsult!!!!*****

12. august 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste John, bedankt voor deze fijne woorden. We geven al jouw complimenten door aan onze medewerkers. Geniet nog van de frisse lucht tijdens deze hete dagen! Team AeroConsult

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een leuke samenwerking met…

Het was een leuke samenwerking met Aquaconsult alles was netjes gedaan.

Enkel een klein foutje maar ze stonden direct klaar met een oplossing even vriendelijk en begripvol.

Dit kom je niet overal tegen.

29. juli 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Filip, we doen altijd ons uiterste best om de klanten verder te helpen. We zijn dus ook blij te horen dat u tevreden bent van onze diensten. Bedankt voor de positieve review! - Team AquaConsult

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aankoop en plaatsing van een Panasonic…

Aankoop en plaatsing van een Panasonic airco RAC25 , zowel het toestel als de montage ervan zijn een dikke vijf sterren waard , het toestel is fluisterstil en werkt naar behoren , ook een pluim voor de technieker die op een professionele manier de montage deed , (twee boringen deed in een muur van 30 cm dik !) en alles netjes achterliet alsof er niets gebeurd was . En met de glimlach … Aeroconsult , een aanrader …

4. juli 2025

Svar fra AquaConsult Vochtbestrijding en Kelderdichting

Beste Gilbert, Bedankt voor deze lovende woorden! Dat is fijn om te horen. Mvg, Julie - AeroConsult Office

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv