Culligan - AquaCell Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van verkoop tot installatie, helemaal tevreden. Er is bij Aquacell een goede communicatie. René kwam bij ons e.e.a. monteren, een betere monteur kan je je niet wensen. Professioneel de bypass geplaa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super tevreden over de waterontharder en de monteur die hem plaatse van Culligan Aquacel. Vrijdagmiddag hier een verkoper gehad voor een passende offerte en de maandag erop al geplaatst door ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In 2016 onze waterontharder gekocht, altijd heel erg tevreden geweest! Door omstandigheden en een verhuis hebben we hem de afgelopen 3 jaar in de opslag gehad, waarna Rene hem grondig heeft gereinigd... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een vriendelijke man met de naam rené heeft alles netjes in de meterkast geplaatst. Er was iets te weinig plaats wat hij netjes heeft opgelost dmv een leiding omleggen. Alles werkt perfect zonder lekk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikk og teknologi

Skrevet av virksomheten

Met AquaCell haalt u heel veel zacht in huis. 100% kalkvrij water; geen kalkaanslag, uw huid heerlijk zacht en een langere levensduur voor uw apparaten

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

309 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle levering en montage

De monteur was precies op tijd volgens afspraak. De montage verliep snel, de oude Aquacell werd meegenomen. De uitleg was prima, de installatie van de app ging vlot. Nu heerlijk genieten van het zachte water. Dat deden we al, maar het aanbod om een nieuwe Aquacell te nemen was te goed om te laten lopen

19. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super dat u op alle fronten zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw review, we hopen dat u volop blijft genieten van 'de kracht van zacht'!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne installateur die Ronald.

De installateur Ronald heeft de Aquacall netjes en vakkundig geïnstalleerd. Alles opgeruimd en schoon achtergelaten. De uitleg over de werking was eveneens helder.
Prima kerel!

8. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super, hartelijk dank voor uw review! We hopen dat u volop van het zachte water geniet, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben vandaag onze aquacell…

Wij hebben vandaag onze aquacell gekregen. Alles verliep zeer vlotjes. 2 weken geleden ons eerste contact aan telefoon, daarna een gesprek bij ons thuis en vandaag al gemonteerd. Renée en Jesse waren vandaag onze monteurs en wij waren blij met hun kundigheid. Nu kijken hoe het zachte water ons gaat bevallen.

8. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent! We wensen u volop plezier van uw Culligan AquaCell, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had gemeld dat ze aan het einde van…

Ik had gemeld dat ze aan het einde van de maand even moesten bellen voor plaatsing. Dat hebben ze gedaan en de volgende dag hadden we beiden een gaatje dus meteen geplaatst door Rene een zeer vriendelijke monteur

31. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review. We wensen u volop plezier van uw AquaCell, de voordelen stromen u tegemoet! :-)

Fijne installatie

Na vele jaren tevredenheid over de aquacell, nu vervangen door een nieuwe. Snelle nette installatie met uitleg door Ronald. Vriendelijk en behulpzaam. Top!

2. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super, hartelijk dank voor uw mooie review! We wensen u opnieuw volop plezier van uw AquaCell, en in geval van vragen: ons team staat voor u klaar!

Fijne samenwerking

Het is een goed product, dat vakkundig aangesloten is door rene'.
Echt een perfectionist in z'n werk en super vrolijk.

Svar fra Culligan - AquaCell

Super! En ja, we hebben toppers van monteurs in huis, al zeggen we het zelf :-). Fijn dat u zo tevreden bent, dan nu maar volop genieten van 'de kracht van zacht'!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na 15 jaar oude ontharder vervangen door nieuw model.

Vandaag na 15 jaar trouwe dienst is de ontharder vervangen door een nieuw model. Monteur Roland heeft keurig en snel gewerkt en de werking uitgelegd.Hij is gebleven totdat alles werkte. Ik ben zeer tevreden.

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartstikke fijn dat u over de werkzaamheden van de monteur zo te spreken bent, laat de voordelen dan nu maar volop stromen! :-) Hartelijk dank voor uw review, we wensen u heel veel plezier van 'de kracht van zacht'!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg netjes en vriendelijk geholpen aan…

Erg netjes en vriendelijk geholpen aan de telefoon en met de monteur .

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review! Hartstikke fijn dat u zo tevreden bent, we wensen u heel veel plezier van uw AquaCell!

Goede uitleg goede monteur👍🏻

Goede uitleg goede monteur

Svar fra Culligan - AquaCell

Geweldig, hartelijk dank voor uw review! We wensen u heel veel plezier van uw AquaCell, en mochten er nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Na 15 jaar het oude model van Aquacell nu de nieuwste

Na 15 jaar het oude model van Aquacell te hebben gebruikt is vandaag door Ronald een nieuwe geplaatst.
We zijn er al die tijd zeer tevreden over geweest.
Kreeg een gunstig aanbod om de oude in te ruilen en na rondkijken bij andere leveranciers besloten om op het aanbod in te gaan.
Had een afspraak in de namiddag maar rond 9 uur belde Ronald of het mogelijk was om over een half uurtje al te komen. Kwam goed uit en Ronald heeft netjes de nieuwe geïnstalleerd, alles duidelijk uitgelegd en de rommel opgeruimd.
Alles was prima geregeld.

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review, geweldig dat u zo tevreden bent over onze werkwijze én de AquaCell zelf! De voordelen van het zachte water stromen u tegemoet, we wensen u veel plezier van 'de kracht van zacht'!

Prettige en duidelijk.

Vanaf het prettige en duidelijke gesprek met Eline tot aan de installatie door Ronald zijn wij zeer tevreden. Ronald denkt met je mee en zet net die extra stap om het perfect voor elkaar te krijgen. Wij gaan nu genieten.

31. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartstikke fijn dat u zo te spreken bent, laat de voordelen dan nu maar volop stromen! :-) Hartelijk dank voor uw review, we wensen u heel veel plezier van 'de kracht van zacht'!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, heb hem al 15 jaar. Vandaag een nieuwe geïnstalleerd. Service zeer goed.

30. mars 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn uitstekend geholpen door René &…

We zijn uitstekend geholpen door René & Jesse de stageloper. De installatie verliep erg snel en ze hebben goede uitleg gegeven over hoe het apparaat werkt.

30. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, geweldig dat u zo tevreden bent over onze werkwijze én de AquaCell zelf! De voordelen van het zachte water stromen u tegemoet, we wensen u veel plezier van 'de kracht van zacht'!

Perfecte uitviering

Nakomen van afspraak. Bijzonder kundige monteur René die een perfecte (niet standaard) installatie heeft gerealiseerd. TOP

26. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u over de installatie zo te spreken bent! We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn over 'de kracht van zacht', maar stiekem twijfelen we daar niet aan ;-). We wensen u heel veel plezier van uw AquaCell!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed werkende ontharder.

Aquacell benaderde mij om de bestaande ontharder (15 jaar oud) re vervangen, kreeg een mooi aanbod, dus vervangen. Snel een afspraak ingepland en op afgesproken tijd geïnstalleerd. Monteur werkt netjes en snel, gaf goede uitleg.

25. mars 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na 15 jaar het oude model van Aquacell…

Na 15 jaar het oude model van Aquacell te hebben is vandaag de nieuwe geinstalleerd. We zijn er al die tijd zeer happy mee. Het water is zacht voor de huid (mocht je huidproblemen hebben), minder poetswerk, minder shampoo etc. nodig en dan ook nog eens veel lekkerder water om te drinken.

26. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review! Hartstikke fijn dat u - opnieuw - zo tevreden bent! We hopen dat u weer volop van uw AquaCell blijft genieten, en mochten er nog vragen zijn: we beantwoorden ze graag. :-)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrog met extra garantie door dit bedrijf eerst 5 jaar

Product zeer goed en tevreden maar bedrog bij extra garantie
Garantie genomen als extra optie maar ze zijn nooit geweest voor doorspoelen nakijken, ect. Na garantie periode kan je de garantie verlengen en komen ze om de apparaat te controleren en door te spoelen ect maar het kost je ruim €400. Wordt gezegd dat het de eerst 5 jaar niet hoeft waarom laat je dan mensen betalen voor extra garantie en wordt gezegd dat jullie ook komen voor controle en apparaat door te spoelen
Zal ook geen zoutblokken meer via andere kanaal kopen.

26. februar 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de garantie en service niet duidelijk voor u waren. Bij de aankoop van een AquaCell ontvangt u standaard 5 jaar all‑in garantie, 15 jaar garantie op onderdelen en 30 jaar op het hars, zonder extra kosten. In deze eerste 5 jaar zijn tussentijdse servicebeurten niet nodig omdat de AquaCell in de fabriek volledig wordt getest. Uiteraard komen we wél langs als er een storing is.

Na deze periode kunt u zelf kiezen of u de all‑in garantie wilt verlengen. Tijdens die verlenging voeren we een uitgebreide servicebeurt uit. We vinden het vervelend dat dit niet zo is overgekomen. Neem gerust contact met ons op, dan leggen we het graag duidelijk aan u uit. Ons team staat voor u klaar! :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb met omruil actie meegedaan

Heb met omruil actie meegedaan, in eerste instantie geen reactieop mijn email bevestiging. Daarna zelf gebeld en kreeg hiervoor excuses aangeboden. Daarna ging alles heel snel en binnen een week kwam monteur langs om nieuwe te installeren. De monteur was heel vriendelijk, behulpzaam en legde alles rustig uit. Binnen het uur was complete klus geklaard, Kundus voor service monteur!

25. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super! U kunt weer onverminderd verder genieten van 'de kracht van zacht', hartelijk dank voor uw review! Mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vakkundig en snel geholpen

Ronald was keurig op tijd.
Snelle en vakkundige montage.
Alles heel duidelijk uitgelegd en geholpen met het installeren van de App.
Op laatst alles duidelijk uitgelegd.

24. mars 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super, hartelijk dank voor uw mooie review! We wensen u volop plezier van uw AquaCell, en in geval van vragen: ons team staat voor u klaar!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv