Culligan - AquaCell Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van verkoop tot installatie, helemaal tevreden. Er is bij Aquacell een goede communicatie. René kwam bij ons e.e.a. monteren, een betere monteur kan je je niet wensen. Professioneel de bypass geplaa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben super tevreden over de waterontharder en de monteur die hem plaatse van Culligan Aquacel. Vrijdagmiddag hier een verkoper gehad voor een passende offerte en de maandag erop al geplaatst door ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In 2016 onze waterontharder gekocht, altijd heel erg tevreden geweest! Door omstandigheden en een verhuis hebben we hem de afgelopen 3 jaar in de opslag gehad, waarna Rene hem grondig heeft gereinigd... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een vriendelijke man met de naam rené heeft alles netjes in de meterkast geplaatst. Er was iets te weinig plaats wat hij netjes heeft opgelost dmv een leiding omleggen. Alles werkt perfect zonder lekk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikk og teknologi

Skrevet av virksomheten

Met AquaCell haalt u heel veel zacht in huis. 100% kalkvrij water; geen kalkaanslag, uw huid heerlijk zacht en een langere levensduur voor uw apparaten

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

309 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Antonio en paul waren prettig in omgang en we hebben veel gemak van onze waterontharder.
Het water smaakt duidelijk anders.

7. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Volop genieten van gemak en comfort, dat is waar Culligan AquaCell voor staat :-) Hartelijk dank voor uw review, we wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aanwinst in huis!

Tevreden klant

Komen afspraken na en hebben een duidelijke uitleg. Vriendelijk personeel.

11. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review en aanbeveling! We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aanwinst in huis, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag is door monteur René onze…

Vandaag is door monteur René onze waterontharder geplaatst. Dit is uiterst deskundig en prettig uitgevoerd. Super tevreden.

7. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent! We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aanwinst in huis, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag hebben wij onze Aquacell…

Vandaag hebben wij onze Aquacell waterontharder laten plaatsen door Roland. Wat een fijne en prettige monteur! De ontharder is professioneel geplaatst en we kregen een duidelijke uitleg over de werking.

We merken nu al verschil: heerlijke zachte handen na het wassen 😁

Complimenten aan Aquacell en zeker ook aan Roland voor de uitstekende service!

7. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Geweldig, en er stromen u nog veel meer voordelen tegemoet! :-) Hartelijk dank voor uw enthousiaste review, fijn dat u zowel over onze manier van werken als ons product zo tevreden bent. We wensen u heel veel plezier van uw AquaCell, en mochter er nu of later nog vragen zijn: ons team helpt u graag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op 5 mei heeft Ronald van Culligan-…

Op 5 mei heeft Ronald van Culligan- AquaCell onze nieuwe AquaCell geïnstalleerd. Dit heeft hij prima gedaan en na installatie alles over het systeem en de bijbehorende app op een rustige en vriendelijke manier aan ons uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden.

5. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, super dat u over de hele linie zo tevreden bent. We hopen - en gaan er stiekem een beetje van uit ;-) - dat u inmiddels volop van het zachte water geniet, de voordelen stromen u tegemoet! :-)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Duidelijk uitleg

6. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u tevreden bent! We wensen u volop plezier van uw Culligan AquaCell, de voordelen stromen u tegemoet! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vriendelijk en kundig personeel.

Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Monteur Ronald heeft alles vakkundig geïnstalleerd en geduldig mee gedacht voor de perfecte oplossing.
Ik ben zeer tevreden!

5. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Precies zoals we het graag lezen :-), hartelijk dank voor uw review! We wensen u volop plezier van alle voordelen die het zachte water biedt! Mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Nieuwe waterontharder

Mijn oude (meer dan 15 jaar oud) waterontharder is vandaag door Antonio vervangen door een nieuw exemplaar die ik dankzij een forse korting kon aanschaffen. Het oude exemplaar stond op een bijzonder onhandige en lastig te bereiken plek in de kruipruimte maar staat nu op een veel beter plekje in de kruipruimte. Complimenten voor Antonio die deze klus prima heeft geklaard!

4. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Laat onze monteurs maar schuiven :-), fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw review, we wensen u heel veel plezier van uw nieuwe AquaCell!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Een heel fijn product.

Een heel fijn product.
Wij hadden Ronald, een erg fijne installateur, die alles rustig uitlegde en de tijd ervoor nam.
Het product is fantastisch, werkt top

3. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super dat u zo blij bent met uw Culligan AquaCell. Hartelijk dank voor uw review, we wensen u volop plezier van 'de kracht van zacht'!

Een merkbaar effect, zelfs al na 1 dag

De voorlichting, de adviezen, de kwaliteit van het apparaat, de duidelijke instructie, prettige medewerkers en professionele montage geven een vertrouwd gevoel, zonder commerciële druk. Kortom een goede investering met een mooi eindresultaat. Dank Ronald voor de prettige installatie!

1. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Super, hartelijk dank voor uw review! We wensen u heel veel plezier van alle voordelen die het zachte water biedt, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Aanrader!

Gisteren werd onze nieuwe waterontharder geplaatst. (We hadden er al 1 maar door veroudering hadden ze een leuke actie waar wij gebruik van hebben gemaakt).Monteur was er op de afgesproken tijd en stelde zich netjes voor. Gaf op al mijn vragen duidelijk antwoord. Ook de uitleg over het nieuwe apparaat was zeer duidelijk. Hij nam tevens al het afval mee.
Kortom wij hebben zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Zijn misschien in aanschaf wat duurder maar service is top.
In 1 woord een aanrader👍🏻

1. mai 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, super dat u zo tevreden bent! We wensen u volop plezier van uw nieuwe aanwinst in huis, en mochten we nog kunnen helpen: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was de afspraak vergeten

Ik was de afspraak vergeten. Ik werd gebeld dat ze voor de deur stonden. Ik ben zsm naar huis gegaan. Maar ze bleven geduldig wachten en maakte er geen probleem van. Top Service!

28. april 2026

De monteurs

De monteurs, Antonio en Paul hebben goede uitleg gegeven. Bovendien heel goed mee gedacht met een zo mooi en praktisch mogelijke wegwerking!

Uitleg van beide heren is helder en duidelijk. Top

21. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, super dat u zo tevreden bent! We wensen u volop plezier van uw AquaCell, de voordelen stromen u tegemoet! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ronald heeft vandaag de waterontharder…

Ronald heeft vandaag de waterontharder geïnstalleerd. Voortvarend op- en aangepakt, netjes geïnstalleerd en alles goed uitgelegd. Top!

20. april 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, en installatie uit het boekje.
Alles ging van een leien dakje, het enige wat opviel was is dat de app om het zout niveau beter werkt op Android dan op iPhone, maar verder helemaal goed.

17. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review - u tevreden, wij tevreden! :-) We hopen dat u volop van het zachte water geniet, de voordelen stromen u tegemoet!

Zeer tevreden met AquaCell waterontharder

Zeer tevreden met de installatie en werking van onze nieuwe Culligan AquaCell waterontharder. Hadden we eerder moeten doen. Verschil in water is duidelijk merkbaar!

18. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review, super dat u zo blij bent met uw nieuwe aanwinst in huis! We wensen u volop plezier van het kalkvrije water, en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakmanschap van bestelling tot…

Vakmanschap van bestelling tot installatie. In een ochtendje geïnstalleerd door meedenkend vakman René

16. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Hartelijk dank voor uw review en compliment, wat fijn dat u over onze service zo tevreden bent! We hopen dat alles weer op en top werkt en dat u weer volop geniet van 'de kracht van zacht'!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het installeren van onze Aquacell…

Het installeren van onze Aquacell verliep heel vlot. Zonder problemen.
Dankjewel René

14. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Top, hartelijk dank voor uw review! Het Grote Genieten kan beginnen, we wensen u heel veel plezier van uw AquaCell!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben voor kwaliteit gekozen!

Gisteren de aquacell gekocht en vanmorgen al geïnstalleerd door de Rene, de zeer vakkundige installateur van Aquacell. Ik ben zeer tevreden met de affentittengeile installatie kwaliteit die Rene heeft geleverd.

En last but not least, kwaliteit en plezier duurt vele jaren voort, als je de iets hogere aanschafprijs al lang bent vergeten :-)

15. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Van zo'n review gaan we bijna een beetje blozen :-), hartelijk dank! We wensen u volop plezier van 'de kracht van zacht', en mochten er nu of later nog vragen zijn: ons team staat voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vandaag is door installateur René…

Vandaag is door installateur René vakkundig een aquacell geplaatst. Instantie liep zeer vlot en na een heldere uitleg en Instantie van het systeem, de app gekoppeld. Ook hier een duidelijke en nuchter uitleg. Wij zijn super tevreden en zijn erg te spreken over de wijze waarop René te werk is gegaan!! Hulde voor deze man!

14. april 2026

Svar fra Culligan - AquaCell

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv