Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av avherdingsutstyr

Skrevet av virksomheten

Waterontharder kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met 40 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat wij specialist zijn en de beste waterontharders leveren.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Erg slechte ervaring met Remon

Het aanvragen van informatie, verkrijgen van een offerte en het inplannen voor plaatsen gaat zeer snel bij Remon.

Eind 2024 een waterontharder laten plaatsen. Inclusief aansluiten. Alles leek goed te zijn totdat de waterontharder begon te lekken tijdens het regeneratie proces. Dit heeft meerdere keren een natte bijkeuken veroorzaakt. Oorzaak bleek een verkeerd aangesloten y stuk te zijn in de afvoer. Water werd eerst de afvoerleiding omhoog gedrukt om vervolgens door de hoeveelheid water niet weg te kunnen.

De perskoppeling onder de vloer hebben zonder het te weten bijna een jaar gelekt. Je hoort het niet en je kijkt ook niet dagelijks onder de vloer.

Apparaat zelf is meerdere keren blijven hangen in een regeneratie proces. Meerdere keren motortje vervangen en uiteindelijk een vervangend exemplaar geplaatst.
Al met al ben ik er van overtuigd dat we van het begin af aan een slecht tot niet werkend exemplaar hebben gehad. Na het plaatsen van de waterontharder hebben we de badkamer aangepakt. Deze is inmiddels vervuild met kalk. We worden beloond met 2 tientjes om een splinternieuwe badkamer van kalk te ontdoen. Volgens Remon is dit onmogelijk aangezien er zout is gebruikt. Je word totaal niet serieus genomen.

After sales is erg slecht tot waardeloos van Remon. Had op z'n minst een email of een telefoontje verwacht of we inmiddels tevreden zijn.

Pas alstublieft op met de firma Remon. Persoonlijk enorm veel spijt van deze keuze.

15. januar 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kritische Review we zijn ernstig teleurgesteld

Weet dat ik niet zomaar een kritische review plaats, ik had liever 5 sterren gegeven.

Wat is er aan de hand.
Wij hebben vooraf expliciet aangegeven dat geluid cruciaal is vanwege onze B&B. Tijdens de verkoop werd door Remon verzekerd dat het systeem volledig geruisloos zou zijn. Dat bleek onjuist: het spoelen maakt zoveel lawaai dat gasten dachten dat er een leiding was gesprongen — onacceptabel in een B&B.

Remon erkende later dat het systeem technisch correct werkt, maar zeker tijdens het spoelen niet stil is.

Een passende oplossing bleef uit; we kregen het advies zelf geluidsisolatie te regelen en te betalen, er was niets mogelijk.

Destijds heb ik bewust geen review geplaatst om Remon de kans te geven iets met onze ervaring te doen.

Die kans is door hen niet benut.

Recent bij een vermoedelijke storing: €180 vooraf betalen, 3 weken wachttijd en daarna zonder overleg nog eens 9 dagen uitstel.

Dan te weten dat onze ontharder pas 1,5 jaar oud is.

Ondanks dat onze B&B hierdoor tijdelijk niet verhuurbaar was, toonde Remon geen enkele flexibiliteit.

Uiteindelijk hebben we het probleem zelf opgelost, en dat is reden om alsnog een review te plaatsen.

Conclusie: Product is echt wel goed, aftersales en service zijn ver onder de maat.

Gezien de investering en de reputatie die Remon op TV claimt mag je veel meer verwachten.

Ik hoop oprecht dat Remon hier alsnog lering uit trekt.

Als collega-ondernemer gun ik hen succes, maar dan moeten garantie- en servicevragen wél serieus worden genomen en dat doen ze pertinent niet en weigeren stellig alles wat hun in beweging zou moeten brengen.

Ergo product is echt goed mijn ervaringen met service en aftersales zijn echter ver onder de maat.

Ik vul aan inmiddels heeft Remo niet openbaar op mn review gereageerd, maar hebben wel een bloemetje gestuurd en hun oprechte excuses aangeboden.

Dit siert hen dan weer wel.

25. februar 2026

Complimenten voor deskundige begeleiding. Dank Wietze

We hebben Wietze van Ramon waterontharders een waterontharder laten plaatsen. We zijn super tevreden want het was absoluut geen kleine klus. We genieten dagelijks van het zachte water en zien dat terug onder de douche, de apparaten die normaliter ontkalkt moeten worden want dat hoeft nu niet meer, de was die zachter uit de machine komt, geen kalkaanslag meer op wastafels en kranen en ramen wassen zonder strepen. Mooi is ook dat we de tuin kunnen bespuiten met kalk!! Gewoon even 2 kraantjes openzetten en natuurlijk ook weer terugzetten. Wietze, dank voor je geweldige hulp bij de installatie en ook het vooraf telefoontje via videobellen van een deskundige medewerker om alles voor de installatie voor te bereiden. Zeer deskundig en was verbaasd over de mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten in rekening gebracht. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Dank

26. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top bedrijf en top product !!

Na een gedegen onderzoek naar waterontharders hebben wij eind december de Remon Deluxe Tara 10 laten installeren. De kenmerken van het product, de gunstige actieprijs in oktober en de zeer duidelijke en vakkundige uitleg van Patrick Vlessert van Sales hebben daarbij voor mij de doorslag gegeven.
Op ons verzoek werd deze geïnstalleerd in de voorraadkast onder de trap, wat voor de monteurs flink wat extra werk opleverde, wat zij overigens zonder morren vakkundig hebben uitgevoerd. De ‘klant is koning’ is hun motto. Vooral de professionele en bijzonder vriendelijke manier waarop monteur Wietse de klus klaarde spreekt tot de verbeelding. Ook zijn pas beginnende collega Edwin was een zeer vriendelijke man. Beiden super klantgericht en klantvriendelijk. De klus werd zorgvuldig en netjes (ook met de nodige uitdagingen) uitgevoerd en opgeleverd. Chapeau voor zulke medewerkers, daar mag het bedrijf wel zuinig op zijn!
Het resultaat van de waterontharder mag er ook zijn: het apparaat werkt geruisloos, we hebben heerlijk zacht water zonder kalkvlekken in de douche. Je hoeft minder zeep en shampoo te gebruiken, in de vaatwasser een halve tablet en in de wasmachine minder zeep.
Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de waterontharder en het bedrijf Remon. Ik geef ze (hoewel ik dat eigenlijk zelden doe) een dikke tien, dus een welverdiende 5 sterren !!

23. desember 2025

Remon waterontharder

Ik heb een Remon waterontharder gekocht.
Deze heeft eens in de twee jaar onderhoud nodig.
De afspraken verplaats ben er twee keer extra voor thuis gebleven.
Afspraak was na 14.00 uur zouden langskomen maar ze waren te vroeg 12.00 uur aan de bel en natuurlijk was ik nog niet thuis !

Remon waterontharder heeft weer contact opgenomen en verontschuldigingen aan geboden en alsnog een afspraak ingepland die ze voor hun eigen rekening nemen, 25 maart a.s. komen ze alsnog de service doen aan mijn waterontharder.
Bijzonder correct opgelost en ik kreeg ook nog een mooi bosje bloemen thuis gestuurd.
Erg netjes geregeld petje af !!!!

4. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer nette service en correcte afhandeling

Recent had ik een probleem met mijn waterontharder na een onderhoudsbeurt, waarbij helaas ook gevolgschade is ontstaan. Vanaf het moment dat ik contact opnam, is dit door Remon Waterontharders serieus en netjes opgepakt.

Er is snel een monteur langsgekomen die het probleem vakkundig heeft opgelost en duidelijk uitleg gaf. Daarnaast is de ontstane schade correct en in goed overleg afgehandeld. Ik heb de communicatie als prettig, professioneel en oplossingsgericht ervaren.

Al met al ben ik zeer tevreden over de service en de manier waarop Remon Waterontharders verantwoordelijkheid neemt wanneer er iets misgaat. Complimenten voor deze klantgerichte aanpak.

30. januar 2026

Uitstekend

Zeer vriendelijke,netjes werkende monteurs die alles goed hebben uitgelegd en direct aantoonbaar kalkvrij water Kan dit bedrijf zeker aanraden

20. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeker voor ouderen een goede investering

Advisering welke het beste past bij ons. De prijst en de keuze het zelf of laten doen bij het aansluiten er van. Bij de waterbestendig zag ik hoe hard ons water was. Na installeren zag ik echt het verschil. Dan zie je wat zo’n installatie voor ons kan betekenen. Mijn vrouw heeft minder werk in de badkamer om hem schoon te krijgen en te houden. Tegels gaan weer glimmen. De glazen wand blijft mooi schoon geen witte kringen. Het glaswerk uit de vaatwasser glimt weer als nieuw. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor ouderen een goede investering.

23. oktober 2025

Goede installatie en begeleiding

Met de monteur Sibolt eerst een kop koffie gedronken waarbij hij de te verrichten werkzaamheden toelicht.
Een prettig contact met Sibolt een een goede installatie.
Heeft bij ons 3 appartementen van een waterontharder geplaatst.
Een fantastische eerste ervaring en heerlijk zact water.
Chapeau.
Bevelen Remon van harte aan.

29. september 2025

Geweldige klanten service

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden liep het nogal mis bij de installatie van de waterontharder met als gevolg een piekspanning door ons huis, buiten onze schuld. Remon Waterontharders heeft alles gedaan om ons niet met de gebakken peren te laten zitten. Zeer tevreden dus over de klantenservice van Remon Waterontharders. En belangrijk, ook over het zachte water!

14. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles is snel en correct opgepakt

Alles is snel en correct opgepakt. Na het bellen met Danielle en tonen van interesse in de waterontharder, had ik binnen een half uur de offerte op de mail. Na akkoord geven op de offerte stond de afspraak binnen een week gepland. Vooraf duidelijke informatie over de waterontharder en op de dag van de afspraak was de monteur precies op tijd. Een vakbekwame installateur die binnen een paar uur klaar was en alles heel netjes heeft achtergelaten, met uitleg van alle systemen en instellingen. De waterontharder zelf is makkelijk in gebruik, past mooi in de meterkast en we zien nu al de voordelen van het zachte water met betrekking tot kalk. Ook de smaak van het water is in onze ogen beter, maar dat zal per persoon verschillen. 100% aanrader voor het installeren van een waterontharder.

14. august 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gebakken peren of gebakken lucht? Alleen gebakken peren..

Bij het monteren van de waterontharder door een monteur van Remon werd er een stroomkabel doorboord, printplaten van vaatwasser en combi-oven doorgebrand, geen dekking door hun verzekering, apparaten ‘te oud’, zitten wij met de gebakken peren…
Gelukkig wel een goed werkende waterontharder, op z’n minst..maar niet blij

Een maand verder kan ik melden dat de problemen zijn opgelost door Remon, de verantwoordelijk medewerker zat er bovenop!

28. juli 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Dik te vreden met de installatie. We hadden een hardheid van 10 en nu nog een hardheid van 1.
Complimenten aan monteur Michel, een vakman die met de klant mee denkt om tot een goede oplossing te komen

16. mai 2025

Zeer tevreden

Na lang wikken en wegen hebben we dan toch echt de knoop doorgehakt om een waterontharder aan te schaffen. We hebben vele bedrijven gesproken en uiteindelijk gekozen voor Remon waterontharder. De doorslag voor ons was de goede communicatie maar ook de super toelichting op al onze vragen en was Remon makkelijk te bereiken via Whatsapp. Alle afspraken werden goed nagekomen en in deze tijd is dat toch wel goud waard. Vandaag heeft de monteur de waterontharder aangesloten. Met enige tegenslag (hij paste niet in de meterkast) was de monteur oplossingsgericht en na wat belletjes is hij begonnen om hem aan te sluiten, te testen en de uitleg te geven. Tot zo ver dus super tevreden.

12. desember 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende Waterontharder met Voortreffelijke Klantenservice"

We zijn erg tevreden met de waterontharder, die onze huid en haar aanzienlijk heeft verbeterd. Tot nu toe werkt hij uitstekend en is hij netjes geplaatst in de meterkast. Hoewel we na de installatie enkele problemen hadden met de ketel, heeft het bedrijf snel de reparatiekosten vergoed en een bevredigende klantenservice geleverd.

4. juli 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Slecht onderhoud van de installatie

Ik ben al een aantal jaren in bezit van een Remon waterontharder. Deze is toe aan onderhoud. In januari 2024 een mail gestuurd naar Remon met verzoek voor een onderhoudsafspraak. Ik kreeg toen te horen dat erg druk was en dat ik later benaderd zou worden. Is nu april en heb niets meer gehoord. Als ik bel krijg ik een antwoord apparaat. Ik denk dat het Remon boven het hoofd is gegroeid. Verkoop en plaatsing gaat snel maar het onderhoud daar in tegen is ruk.

4. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv