Van verkoop tot installatie, helemaal tevreden. Er is bij Aquacell een goede communicatie. René kwam bij ons e.e.a. monteren, een betere monteur kan je je niet wensen. Professioneel de bypass geplaa... Vis mer
Selskapet har svart
Vandaag heeft Rene zeer vakkundig mijn nieuwe waterontharder geplaatst,zeer tevreden over de service en uitleg van het personeel van Aquacell over het product dat ze leveren. Gewoon Top. Ziet er al... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben super tevreden over de waterontharder en de monteur die hem plaatse van Culligan Aquacel. Vrijdagmiddag hier een verkoper gehad voor een passende offerte en de maandag erop al geplaatst door ee... Vis mer
Selskapet har svart
In 2016 onze waterontharder gekocht, altijd heel erg tevreden geweest! Door omstandigheden en een verhuis hebben we hem de afgelopen 3 jaar in de opslag gehad, waarna Rene hem grondig heeft gereinigd... Vis mer
Selskapet har svart
Met AquaCell haalt u heel veel zacht in huis. 100% kalkvrij water; geen kalkaanslag, uw huid heerlijk zacht en een langere levensduur voor uw apparaten
Pasteurweg 14, 8503 AB, Joure, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super goede service, de app viel uit, binnen no-time opgelost, zeer goede begeleiding

Svar fra Culligan - AquaCell
Strak en netjes werk geleverd en heldere communicatie door Ronald!

Svar fra Culligan - AquaCell
Een zorgvuldig en professionele aansluiting van onze waterontharder door vakman René! Top!!

Svar fra Culligan - AquaCell
Super vriendelijke installateur. Fijne uitleg gekregen. Netjes gewerkt.

Svar fra Culligan - AquaCell
Monteur Ronald. Snelle zorgvuldige installatie waarbij hij graag met je meedenkt. Fijne ervaring en ik verwacht een lange plezierige tijd met de Aquacell.

Svar fra Culligan - AquaCell
Vandaag is Ronald langs geweest. Hij heeft de tijd genomen om alles netjes uit te leggen hoe hij te werk zou gaan.
Op het einde alles van het apparaat uitgelegd en gebleven totdat het werkte.
Goede en fijne ervaring. Nog weinig water gebruikt vandaag maar ik weet uit ervaring dat het heerlijk is zo'n waterontharder. Deze namelijk aangeschaft omdat mijn ouders hem hebben.

Svar fra Culligan - AquaCell
Ik gebruik al 10 jaar een water ontharder van AquaCell, nu Culligan-AquaCell. Ik ben zeer tevreden met de zachtheid van mijn water en met de werking van het apparatuur.

Svar fra Culligan - AquaCell
Produkt is heel goed maar bedrijf is zeer gericht op list en bedrog aangezien hun service en garantie beleid.
5 jaar verlenging voor €449. en ja natuurlijk is de duurste op hun website het meest gekozen verlenging. terwijl ze de afgelopen 5 jaar nooit zijn langs geweest om:
*Controle van het spoel- en pekelsysteem
*Meting van de waterhardheid
*Reiniging van de Culligan AquaCell
Blijkbaar hoef je de eerste 5 jaar niets te spoelen en te controleren want er blijft niets achter om te reinigen.
terwijl zij hebben gezegt in jaar 4 dat ze in jaar 5 komen en dan ook een voorstel doen voor vervanging van oude systeem naar nieuwesysteem met sensor.
Tevens kan je nergens terug vinden hoe je het zelf kan doen.
Dus vergelijk ook garantie en verlengen met concurentie
Mooie standaard reactie met mooie 30jaar en 15 jaar garantie maar u komt niet met inhoudelijk antwoorden waarom verkoopt u een product met 5 jaar service maar die is pas nodig na de 5 jaar?
en betalen van €449 is dit geen bedrog?

Svar fra Culligan - AquaCell
Top, Reneé heeft aquacell goed geïnstalleerd. Heeft alles netjes uitgelegd. Helemaal top!

Svar fra Culligan - AquaCell
Vanaf de intro tot plaatsing een geweldige ervaring gehad met AquaCell. Penny de installeer heeft puik werk afgeleverd. Sinds een paar weken gebruik ik AquaCell, en verschil merk ik direct. Een goede beslissing geweest, het is iedere cent waard.

Svar fra Culligan - AquaCell
Ben goed geholpen ivm afvoer van de ontharder. Legt duidelijk stap voor stap uit wat ik hierin zelf kan doen . Geeft aan welke materialen ik moet halen.
Inmiddels is het al geregeld dus dank voor de vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Svar fra Culligan - AquaCell
Zeer adequate afhandeling vanaf showmoment, bestelling tot eindmontage. Heerlijk resultaat!

Svar fra Culligan - AquaCell
Perfect geïnstalleerd, vakkundige en super vriendelijke monteur (René)

Svar fra Culligan - AquaCell
We had a fantastic experience with Rene for our AquaCell installation today. He was incredibly cheerful and clearly knows these systems inside and out. His English is perfect, which made communication a breeze. He even gave us some great suggestions on maintenance that we hadn't thought of. Professional, tidy, and highly recommended.

Svar fra Culligan - AquaCell
Snel gehandeld. Snel geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met Penny die de aquacell heeft geïnstalleerd. Zorg dat je hem niet kwijt raakt.

Svar fra Culligan - AquaCell
Fijne, duidelijke service. Goede uitleg over het product en uiteindelijk ook toevallig door een uitval in de planning een zeer snelle montage! Vakkundig uitgevoerd door Antonio, die ook weer zeer vriendelijk en professioneel was. Aanrader!

Svar fra Culligan - AquaCell
Vakkundige installatie, denkt mee aan praktische oplossingen en werkt keurig netjes

Svar fra Culligan - AquaCell
Uitstekend product. De kwaliteit van het water is echt verbeterd. Ook de levensduur van huishoudelijk apparatuur wordt verlengd.

Svar fra Culligan - AquaCell
Duidelijke verkoopdemonstratie gehad en binnen 2 weken geïnstalleerd.
Ronald en Ilse hebben goed werk verricht en een duidelijke uitleg gegeven.

Svar fra Culligan - AquaCell
Ronald heeft voor ons de Aquacell gëinstalleerd. Bij elke stap in de installatie heeft hij uitleg gegeven.
Als oud HBO docent geef ik hem voor zijn kennis en uitleg een 10 met griffel.

Svar fra Culligan - AquaCell
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.