Kompresso Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vurdert til 4 av 5 stjerner

in eerste instantie hoorde ik niets na mijn bestelling. maar na een mailtje was dit snel opgelost. ik kreeg een fijn en geruststellnd antwoord en binnen 4 dagen werd mijn bestelling bezorgd. fijn mate... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik vind dat adverteren met : vóór 22:00 uur besteld, de volgende dag verzendklaar gemaakt, misleidend is. Ik verwachtte mijn bestelling daarom ieder moment, maar helaas ik moest 17 dagen wach... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Bij Kompresso geloven we in het verbeteren van levens door innovatieve en hoogwaardige compressieproducten aan te bieden. Ons assortiment is speciaal ontworpen om ondersteuning en verlichting te bieden bij gewrichtspijn, vermoeidheid, en andere gezondheidsklachten. Met een focus op zowel comfort als kwaliteit, richten we ons op een breed publiek, van actieve, sportieve mensen tot ouderen die zoeken naar dagelijkse ondersteuning. Onze producten zijn zorgvuldig getest en geliefd bij klanten vanwege hun effectiviteit en gebruiksgemak. We streven naar uitstekende klantenservice, snelle levering, en eerlijke communicatie. Heb je een vraag of een probleem? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jij tevreden bent.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 73 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

123 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Enorm lange levertijd, men besteld het door jouw betaalde product in China

Tja, de website ziet er gelikt uit!! Ook als je besteld hebt zal men je prima op de hoogte houden. Echter na betaling van je product mailt men WEGENS ENORME DRUKTE KAN DE LEVERING TUSSEN 5 EN 25 DAGEN DUREN. Wat blijkt er is geen voorraad men besteld jouw product in China en dan is het even onderweg. Verder gekeken (helaas te laat) bestelde ik nagenoeg het zelfde product bij Bol.com binnen twee dagen geleverd voor minder dan de helft van de prijs. Ik heb hier een naar gevoel aan over gehouden en zal hier niet meer kopen.

14. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klantcommunicatie

Klantcommunicatie, prima. Als er is een probleem ze geven via E-mail wel steun. Verder, het product is ook goed. Ik heb ook gespecialiseerd steunkousen, deze doen net zo goed. Ze zijn zeer strak. Wat ik leuk vind, is dat er zijn ook van een combinatie van verschilden kleuren.

13. juli 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Helemaal niet open en transparant.

Ik verwachtte mijn bestelling daarom ieder moment, maar helaas ik moest 17 dagen wachten.
In de mails die volgden vond het bedrijf Kompresso dat zij streven naar openheid en transparantie, maar in alles wat zij doen blijkt nergens transparantie en openheid.
Waarom niet direct bij bestelling de klant informeren dat er rekening moet worden gehouden met lange levertijden van zeker meer dan twee weken omdat de producten uit China komen.
Adverteren met gratis retourneren is ook niet waar, want terugsturen naar o.a China of VS is onmogelijk en alleen tegen hoge portokosten.
Kompresso werkt ook met Dragon Fly, klinkt erg Chinees, zij geven een afleverdatum en een erg lange aflevertijd aan. Gisteren ontving ik de steunkousen die ik besteld had na 10 uur ‘s-avonds en wel om 22:19 uur.
Wat een lange werkdagen voor deze mensen in deze hitte.
De steunkousen zijn goed, maar ik zal niet meer iets bij Kompresso bestellen.

14. juli 2026

Te dure reourbeleid

Zeer slechte service. Bij retour stuur je het niet terug naar hun"kantoor" in Capelle ad IJssel, maar ik moest het aangetekend met track and trace code naar Amerika sturen. Maw. Je kan die troep dus beter houden. Valse voorlichting over niet goed na 90 dagen zelfs nog retour. Je krijgt daarna mails voor opties. Heb ik niks aan ik wil mijn geld gewoon terug. En wat ik al zei. Niks terug sturen naar een hoogstwaarschijnlijk fake adres waar ze alleen voor de kvk in staan geschreven. Frauduleus bedrijf

9. juli 2026

Hallo Esther,
Het spijt ons te lezen over uw ervaring met ons retourbeleid. We begrijpen dat de kosten en procedures als ongemakkelijk kunnen worden ervaren, en we weten dat dit frustratie heeft veroorzaakt.

Uw feedback is voor ons erg belangrijk, en we nemen deze serieus mee in onze voortdurende beoordeling van klantervaringen. Dank u wel voor het delen van uw zorgen, het helpt ons duidelijker te zien waar verbeteringen nodig zijn.

Zonde van uw geld

Zonde van uw geld, niet intrappen! Sokken besteld die altijd zouden passen, maar deze bleken veel te klein. We wilden ze terug sturen, maar moeten zelf de retour sturen en zelf betalen. Hun hoofdkantoor is in de V.S. Kreeg lange email met flauwekul uitleg, ze betalen dus absoluut niets terug. Weggegooid geld!

8. juli 2026

Hallo R,
Het spijt ons dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad 🙏. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer sokken niet passen en het retourproces ingewikkeld lijkt.

We hebben uw ordernummer helaas niet teruggevonden in ons systeem. Retourvoorwaarden en kosten kunnen verschillen per bestelling en locatie, daarom willen we dit graag samen met u nakijken en een oplossing zoeken. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren.

Bamboe sleeves review

Ik dacht ook laat ik het proberen we zijn een Nederlands bedrijf staat erbij!
Toen ik ze had besteld bleek al snel dat het product vanuit China kwam, uiteindelijk gekregen, ze zitten nog strakker dan mijn steunkousen totaal niet comfortabel, meteen dikke voeten en aan de bovenste rand begon mijn been ook op te zwellen.
Een mail gestuurd naar het info adres in Nederland, dat ik gebruik wilde maken van mij. 90 dagen niet goed geld terug garantie.

Als reactie kreeg ik
We begrijpen dat de kniebrace te groot is. Het spijt ons dat deze niet aan uw verwachtingen voldeed en niet het comfort en de ondersteuning bood die u nodig had.

We kunnen u zeker helpen met het retourproces. Houd er echter rekening mee dat het artikel moet worden teruggestuurd naar ons hoofdkantoor in de VS. We willen ook transparant zijn over de mogelijke risico's die verbonden zijn aan het retourneren van het pakket.

Volgens ons retourbeleid zijn alle retourverzendkosten voor rekening van de klant en worden deze kosten niet terugbetaald.

We begrijpen ook dat het frustrerend kan zijn als een retourpakket ons magazijn niet bereikt, aangezien een volledige terugbetaling pas kan worden verwerkt nadat ons team het geretourneerde artikel heeft ontvangen en gecontroleerd. Daarnaast dient u, als u besluit tot retournering over te gaan, ons het trackingnummer te verstrekken zodat we de zending kunnen volgen. We raden u ten zeerste aan een verzendmethode met tracking en verzekering te kiezen, zodat u in geval van verlies of schade aan het pakket tijdens de verzending rechtstreeks een claim kunt indienen bij de koerier.

We willen absoluut voorkomen dat dit proces stressvol of ongemakkelijk voor u wordt. Daarom bieden we u graag een alternatieve oplossing aan. Kies de optie die het beste bij u past:

- 20% directe terugbetaling — u hoeft het artikel niet terug te sturen

- Ontvang een nieuw artikel uit onze winkel — u kunt een nieuw artikel selecteren met een speciale kortingscode, u hoeft het huidige artikel niet terug te sturen.

Laat ons weten welke optie uw voorkeur heeft, dan helpen we u graag verder.

Met vriendelijke groet de naam zet ik uit privacy niet erbij.

Sorry maar dit is toch echt bedonderd worden ik ben het niet met deze oplossing eens en wil gewoon mijn geld terug.

30. mai 2026

Hallo Patricia,
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij begrijpen uw zorgen en nemen uw feedback serieus.

Wij streven er altijd naar om passende oplossingen te bieden en uw tevredenheid staat voor ons centraal. Neem gerust contact met ons op via info@kompresso.nl, zodat wij u verder kunnen ondersteunen.

Waardeloos

Heb de bamboo voetsleeves besteld, te klein helaas, dan retourneren! Wat een verhaal, retourneren moest naar VS (haha) was te duur en te stressvol, hoe bedenk je het. En ze moesten fotos, ga toch geen foto van mn voeten sturen!
Dan kon ik de sokken tegen 20% korting kopen, wat heb eraan passen niet. Daarna heb ik voorgesteld ruilen tegen de kniebraces omdat die per maat gaan, nee hoor die kon ik bestellen tegen 20% korting a €26.95 en de voetsleeves houden of weggeven. Alles kost inkoop bij Temu €4.00. Koop hier nooit want is het niet goed je kunt hier onmogelijk retourneren je krijgt GEEN adres. Dit is een geval voor een Radar uitzending.

30. mai 2026

Hallo Marion,
Het spijt ons te horen dat de voetsleeves niet pasten en dat u niet tevreden was met het retourproces. Houd er rekening mee dat dit een compressieproduct is en daarom ontworpen is om strak te zitten. Toch vinden we het jammer als de pasvorm voor u te strak aanvoelde.

Volgens ons retourbeleid zijn de retourkosten voor rekening van de klant, tenzij een onjuist artikel is ontvangen. Daarom heeft onze klantenservice andere mogelijkheden aangeboden. Wij begrijpen uw frustratie en waarderen uw feedback. Als u wilt dat wij uw situatie opnieuw bekijken, neem dan gerust contact met ons op met uw bestelnummer.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

J'ai commandé chez vous des soquette de…

J'ai commandé chez vous des soquette de compression en bambou et jusqu'à présent je n'ai aucune nouvelle même pas un mail de confirmation alors je me demande où en est ma commande

6. mai 2026

Bonjour Claudine,
Merci pour votre avis. Votre commande est actuellement en transit, et nous avons déjà partagé les détails d’expédition par e‑mail. Veuillez vérifier votre boîte de réception ainsi que vos dossiers spam ou courrier indésirable, car il arrive parfois que le message s’y retrouve.

- L’équipe Kompresso

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv