Onlangs mijn macbook pro uit 2015 bij een andere "reparateur" laten voorzien van een nieuwe accu maar kreeg hem terug met meer schade dan hij heen ging. Appleparts had gelukkig het onderdeel dat... Vis mer
Se hva andre synes
Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Vis mer
Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen. Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw. Daarbij is de het uitlezen... Vis mer
Ik bestelde een Apple adapter met verlengsnoer. De adapter is top, echt origineel en nieuw in originele verpakking. Mijn laptop werkt nu een stuk beter. Ze hadden alleen per ongeluk het verkeerde snoe... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.
Kontaktopplysninger
Dracht 123, 8442 BN, Heerenveen
- 0513 437659
- info@appleparts.nl
- www.appleparts.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super fast amazing service
I ordered a wrong part but customer care resolved it fast.
Good service
Levering niet compleet
6.95 extra betaald om lijm mee te bestellen. Is er niet bijgeleverd.
Edit nav reactie: jullie hebben "de kans" gehad om m'n bestelling te versturen nadat ik deze geplaatst heb. Dat is mislukt, nu heb je een ontevreden klant. Vandaar de review. Had de producten nodig op de tijd dat ik ze besteld had en op basis van jullie levertijd. Niet op basis van nalevering.
Nalevering zal dus niets doen aan de klanttevredenheid. Zorg dat je je zaken in eerste instantie goed op orde hebt.

Wisselen MiniDV-VGA adapter
Ik bestelde voor mijn iMac een adapter-kabeltje van MiniDV naar female VGA. Omdat ik meerdere iMacs heb had ik al goede ervaringen met het gebruiken van 2 monitoren. Ik bestelde het onderdeel bij Appleparts en kreeg hem binnen 2 dagen toegestuurd. Maar hij werkte niet. Gecheckt, uitgewisseld, nee het lag echt aan het zojuist ontvangen onderdeel. Ik belde en kreeg een vriendelijke meneer aan de lijn, die weliswaar aangaf dat het druk was maar hij gaf me de instructie om via de website het retournerings-proces in te gaan. Ik gebruikte de originele verpakking, deed er een briefje bij, frankeerde het pakje en stuurde het terug. Binnen twee dagen ontving ik een nieuwe, die het wel voortreffelijk deed. Goede service, kan altijd gebeuren en het feit dat ik van de 3 postverzendingen er slechts één heb moeten betalen neem ik op de koop toe. Blij mee!

Svar fra Appleparts
Zoekend naar info en onderdelen voor…Apple produkten
Zoekend naar info en onderdelen voor mijn Apple laptop, ben ik uitgekomen bij Appleparts.nl een duidelijke website met voorbeelden van onderdelen en met juiste omschrijvingen van de onderdelen en prijzen .Een echte aanrader voor mensen die nog hun laptop een tweede kans willen geven .

Svar fra Appleparts
De juiste onderdeel snel geleverd!

Een verkeerde toets besteld
Een verkeerde toets besteld, na contact super goed geholpen en enkel tegen verzendkosten alsnog de goede opgestuurd gekregen.

Svar fra Appleparts
Achterkant van iphone besteld zonder…
Achterkant van iphone besteld zonder inbouw delen. Na ontvangst bleek alles lastiger in te bouwen als ik dacht. Dus gemailed of ik de achter kant kon ruilen voor een achterkant met inbouw delen.
Dit was mogelijk dus ik heb de nieuwe achterkant ontvangen, En de oude opgestuurd.
Hierna kreeg ik na 3 dagen een mail. Dat als ik mijn geld terug wou. Ik een goeie review moest schrijven. Want ik was over de 7 dagen retour termijn. En dan zouden ze uit coulance. Mijn geld terug sturen
Terwijl het wettelijke retour termijn van online gekochte goederen 14 dagen.
Dus ik netjes een goeie review schrijven. Zodat ik men geld terug zou krijgen.
En nu ik mijn geld terug heb gekregen. Moest ik deze nare nasmaak toch naar even kenbaar maken in deze review.
Beetje nare manier van coulance verlenen in eigen gewin.
Ik laat daarom ook 2 sterren achter omdat ik wel men product heb gekregen en geretourneerd heb.

Top service
Het bestelde onderdeel is snel geleverd. Vervolgens was er vanuit mijn kant onduidelijkheid over het gebruik ervan, waardoor ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Hier ben ik snel en goed geholpen, waardoor nu alles weer naar tevredenheid werkt.

Svar fra Appleparts
Vervanging van defecte toets van mijn Macbookpro
Ik heb de vervangingsonderdelen voor het herstel van een defecte toets besteld. Omdat het voor mij niet duidelijk was welk type te kiezen stuurde ik na de bestelling te hebben geplaatst eveneens een foto van het defecte onderdeel. Ik kreeg hierop onmiddellijk het bericht dat ik waarschijnlijk een ander type nylon veertje nodig had en dat dit bij mijn bestelling werd gevoegd zonder extra kost . Ondertussen heb ik ná twee dagen de levering ontvangen en eveneens de herstelling uitgevoerd. De toets is weer bruikbaar! Zeer goede “spontane” service die ik niet verwacht had. Adres om te onthouden!

Svar fra Appleparts
Vriendelijke mensen en snelle service.
Vriendelijke mensen en snelle service.

Svar fra Appleparts
Ze liegen glashard in hun reactie, vertrouw dit bedrijf niet! Zijn niet behulpzaam
Kreeg een kapot mechanisme toegestuurd, klantenservice gelooft je dan niet en vragen je om opnieuw een te kopen en niet tegen alleen verzendkosten zoals ze wel beweren! Ze sturen je ook een foto van de verpakking als bewijs dat alles in orde was maar de verpakking is niet eens doorzichtig (en die foto heb ik nog als bewijs!) waardoor je niet eens kan zien of het product kapot gestuurd is of niet.
Echt een clownbedrijf, diezelfde apple onderdelen zijn op aliexpress te koop voor 10% van de prijs, oplichters zijn het!

Top bedrijf!
Snelle en vakkundige reparatie! Accu van MacBook laten vervangen, plus reiniging en toets vervangen! Vriendelijke medewerkers, prijsopgave vooraf! Top bedrijf, aanrader!!

Svar fra Appleparts
Ik ben erg blij met de service
Ik ben erg blij met de service, ik ben de winkel in gegaan met een probleem voor mijn laptop. Het moment dat ik naar binnen kwam werd ik vriendelijk ontvangen en een uurtje later werd ik al gebeld dat ze weten waar het probleem vandaan komt en dat ze het dezelfde dag nog voor mij op kunnen lossen. Heel erg blij mee!

BESTEL HIER NIKS Hoesje beschadigd met krassen geleverd
Hoesje beschadigd met krassen geleverd, dit aangegeven bij de klantenservice krijg ik als reactie dat ik het hoesje niet in gebruik mocht nemen, het was pas zichtbaar bij het openen van de verpakking dat het hoesje flink beschadigd is. Een keer en nooit meer: slechte kwaliteit en geen service. Ik kan er helaas geen foto bijvoegen.
Triest dat jullie te tekortkoming niet serieus nemen en de klant de schuld geven van een beschadigd product, omdat jullie denken dat ik dit zelf heb gedaan. Dit niveau en service niveau zakt wel heel erg. Einde discussie, conclusie niks bestellen bij deze waardeloze firma.

Svar fra Appleparts
Scherm voor mijn oude MacBook Pro besteld.
Bestelde scherm voor mijn oude MacBook Pro is snel en zorgvuldig verpakt geleverd. Erg handig dat ik het juiste gereedschap nodig voor het vervangen van het scherm gelijk kon mee bestellen.

Superblij met Appleparts
Superblij met Appleparts! Dankzij hun goede service heb ik mijn overleden iMac aan de praat gekregen en draait als een zonnetje op Sonoma. De vragen die ik in de mail stelde, zijn keurig beantwoord. 1000 sterren!

Schroevendraaierset van slechte kwaliteit
Volledige set besteld voor een keyboard te vervangen besteld incl. gereedschap. Laptop herstelling heb ik niet met het bijgeleverde gereedschap kunnen uitvoeren, dit ben ik ergens anders moeten gaan halen. Kwaliteit van de bits zijn ondermaats en passen niet op deze fijn schroeven.

Svar fra Appleparts
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.