Appleparts Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs mijn macbook pro uit 2015 bij een andere "reparateur" laten voorzien van een nieuwe accu maar kreeg hem terug met meer schade dan hij heen ging. Appleparts had gelukkig het onderdeel dat... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen. Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw. Daarbij is de het uitlezen... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik bestelde een Apple adapter met verlengsnoer. De adapter is top, echt origineel en nieuw in originele verpakking. Mijn laptop werkt nu een stuk beter. Ze hadden alleen per ongeluk het verkeerde snoe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

61 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Proactiv approach

Proactiv approach, found an error in the order and were able to add missing parts that were not even listed in the website!

29. april 2026

Glazen achterkant slechte kwaliteit

Had een glazen achterkant besteld heb hem nu 6 dagen en is nu al helemaal kapot, ik heb nog niks met het glas gedaan, het glas lijkt sterk maar is het totaal niet kan niet eens een klein tikje hebben.

22. april 2026

Beste lezers,

We proberen altijd alle situaties correct en netjes op te lossen, zo ook met Bram. Er wordt gesproken over dat er geen antwoorden gegeven worden op de vragen welke gesteld zijn. Echter hebben wij geen mail of telefoontje ontvangen vanuit de klant met betrekking tot de klacht. Daarnaast reageert men niet op al onze communicatie, zo hebben wij meerdere malen gemaild en via Trustpilot zelf informatie aangevraagd. Hier is geen enkele keer op gereageerd.

Helaas voor ons is de klant niet opzoek naar een oplossing en zullen wij geen duidelijkheid ontvangen over wat er nou exact mis is gegaan. We vermoeden dat de glazen achterkant niet goed gemonteerd is waardoor het glas gevoeliger is voor breuken. Glazen achterkanten dienen strak en zonder tussenruimte geplakt te worden (vergelijkbaar met tegels) om eventuele gevoeligheid te elimineren.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Had de toets T besteld

Had de toets T besteld, om te vervangen op mijn MacBook. Vorige 2 keer werd dit per post bezorgd.
Dit keer in een pakketje. GLS is 1x langs geweest, ik was niet thuis. Ze hebben e-mails gestuurd, deze kwamen in de spam. Pakketje niet afgegeven bij afhaalpunt maar is retour gegaan. Als ik het alsnog wil ontvangen kost het mij 12,95 (retour+zending).

Ik heb nergens kunnen lezen bij bestellen dat het via een pakketje gaat, dus ben daar ook niet allert opgeweest. Geen briefje in brievenbus.
Contact over gehad en zij vinden dat ze juist hebben gehandeld.

13. mars 2026

Svar fra Appleparts

Het spijt ons te horen dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van de bezorging en daarbij horende onkosten.

Zoals eerder aangegeven heb je meerdere updates ontvangen via de Track & Trace over de status van je levering. Daarnaast heeft GLS een ‘niet thuis’-bericht achtergelaten met het verzoek om een nieuw bezorgmoment in te plannen.

Het pakket is vervolgens 7 dagen door GLS bewaard in afwachting van een reactie. Omdat deze reactie uitbleef, is het pakket na deze periode retour gestuurd naar ons.
Voor het retourneren van het pakket brengt GLS kosten bij ons in rekening. Daarnaast dienen wij de zending opnieuw aan te melden om deze nogmaals te versturen. Ook hier zitten natuurlijk weer kosten aan verboden aangezien het pakket opnieuw aangemeld moet worden.

Uiteraard begrijpen wij dat het kan voorkomen dat je niet thuis bent bij levering. In dit geval heeft GLS echter niet tijdig een reactie van je ontvangen waardoor het pakket werd teruggestuurd naar ons.

Om deze reden zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij je in rekening te brengen. Indien GLS een fout had gemaakt of geen redelijk termijn gesteld was voor het inplannen van een nieuw bezorgmoment hadden we de kosten voor onze eigen rekening genomen.

Hele goede service

Hele goede service , verzend snel , word netjes geleverd alleen jammer dat ups de koerier is gelukkig stappen ze daar vanaf.

Had een shift toetst besteld helaas verkeerd voor een eu versie maar had zelf de us versie nodig , na even gebeld te hebben was het zo geregeld , heel erg bedankt voor de goede service!

13. februar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ben heel blij met de donor laptop…

Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw.

Daarbij is de het uitlezen van de HDD, gezien dat gelukkig geen bestanden verloren zijn gegaan op het moment dat ik mijn laptop eerder deze maand onverhopt liet vallen.

13. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Arrogante houding, eigen regels boven consumentenrecht

Mijn ervaring met AppleParts.nl is ronduit slecht. De communicatie is arrogant en men wijst structureel elke verantwoordelijkheid af. Klachten worden niet serieus genomen en als klant sta je voortdurend met 1-0 achter.

Het ging in mijn geval om een “origineel” refurbished iPhone 14-scherm, wat je mag verwachten zorgvuldig te kunnen controleren. AppleParts hanteert echter eigen voorwaarden die strijdig zijn met het consumentenrecht (Wet kopen op afstand). Zo stellen zij dat het herroepingsrecht vervalt zodra een verzegeld doosje met een sticker wordt geopend. Op deze manier kun je het product niet eens bekijken of beoordelen, wat volledig indruist tegen de wet. Toch blijft men stug vasthouden aan deze zelfbedachte regels.

Na een retourzending van het ongebruikte scherm, maar wel geopend doosje, binnen de wettelijke termijn bleef de terugbetaling uit. Pas na het inschakelen van een incassobureau is het openstaande bedrag uiteindelijk betaald. Dat zegt alles over hoe dit bedrijf met klanten omgaat.

Conclusie: een webshop die eigen regels boven de wet stelt, arrogant communiceert en pas betaalt na juridische druk. Absoluut geen aanrader.

14. januar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bij Apple Parts in Heerenveen een SSD…

Bij Apple Parts in Heerenveen een SSD schijf gekocht voor de Mac. Bij het ophalen van schijf en bracket geen uitleg gekregen hoe de bracket gemonteerd moest worden. Dat moet dus een verbeterpunt worden. D.m.v. telefonisch contact werd het probleempje echter goed opgelost.
Lees- en schrijfsnelheid van de schijf, in vergelijking met de FusionDrive, zijn beduidend verbeterd. Echter, de opstartsnelheid is maar ietsje beter geworden. Om dat te verbeteren moeten de andere componenten in de Mac, zoals BIOS of CPU, aangepakt worden. Conclusie: goed product en doet voor 90 % wat het beloofd te doen. Apple Parts: kun je gerust naar toe gaan maar dan wel om uitleg vragen.

24. desember 2025

Reactie op Apple parts:

Reactie op Apple parts:
Er wordt door hen gesteld, dat er een jong "kind" die niets zou weten de deur zou hebben opengedaan.
Dat ben ik geweest, ik wist wel degelijke ervan dat ik een pakket zou moeten hebben ontvangen.

Enkel suggereerde de bezorger die tevens onvoldoende vaardig was in de Nederlandse taal dat deze door iemand op mijn adres was ontvangen, terwijl er geen oudere/bejaarde man op mijn adres woont.

Naast dat er een onzin discussie over wie wel of niet de deur heeft opengedaan voor de bezorger die juridische niet eens belangrijk is.
Feit blijft dat mijn handtekening en een afleverbewijs volledig ontbreekt!

Wat mij betreft hoeft u ook niet te reageren, u probeert iedereen toch maar als schuldige aan te wijzen zonder enig bewijs, dit is dan ook vooral een waarschuwing voor andere kopers.

Koop niet bij dit malafide bedrijf!

25. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Had een usb stick gekocht voor een mac…

Had een usb stick gekocht voor een mac os.. blijkt installatie beschadigd te zijn.. maar ze bieden mij niks aan, bij het openen van de seal is de garantie verlopen.. Mijn advies doe internet recovery en download een mac os van het internet, waardeloze service zo!

wel jammer want het kitje voor het openschroeven en schoonmaken was wel top geregeld.

17. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

ruim, specifiek assortiment, en toch aanspreekbaar

wist niet dat het assortiment Apple-onderdelen zo uitgebreid was (tot zelfs toetsen, opgesplitst per type mechanisme,...) Werkelijk alles aan Apple books valt hier mee te herstellen (afhankelijk van je eigen handigheid). Wie in de veelvuldigheid van onderdelen en sub-onderdelen even de weg kwijt is, wordt snel (!) geholpen via de Klantenservice.

2. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

In eerste instantie ging er iets mis…

In eerste instantie ging er iets mis met mijn bestelling: ik had een witte toets besteld voor mijn iMac toetsenbord, maar de maatvoering klopte niet. Dat kan natuurlijk gebeuren. Juist op zulke momenten merk je hoe goed een bedrijf écht is. De klantenservice reageerde ontzettend snel en vriendelijk, en tot mijn verrassing kreeg ik zelfs een zwarte toets als compensatie – terwijl die eigenlijk niet meer beschikbaar waren. Wat een topservice! Echt enorm attent en klantgericht. Absoluut een aanrader!

11. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte service retourneren moet…

Zeer slechte service retourneren moet zelf geregeld worden, geen retourlabel en verzendkosten zelf betalen.

12. juli 2025

Beste klant,

Hartelijk dan voor het schrijven deze review. Jammer om te horen dat je onze retourprocedure als onprettig hebt ervaren.

Wij bieden inderdaad geen gratis retourlabels aan. Als prijsvechter kiezen wij ervoor om onze onderdelen zo voordelig mogelijk aan te bieden.
Zouden wij retourlabels meerekenen in onze prijzen, dan zouden alle onderdelen duurder worden. Dit is iets waar 95% van onze klanten, die hun producten gewoon houden, de dupe van zouden zijn.

We hopen op je begrip hiervoor. Mocht je vragen hebben over het retourproces of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Appleparts B.V.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De service was echt top alle hulp…

De service was echt top alle hulp gekregen die ik nodig had en heel snel een reactie. Ik had een fout gemaakt en het verkeerde product dat niet meer terug kon en toch samen met hun als compensatie 20% korting gehad top service

30. mai 2025

Top service bij Appleparts

Na jaren samenwerking met de juiste onderdelen nu een keer een defecte digitizer van een iPad. Na een aantal emails ben ik bij Appleparts langsgegaan om te checken waar het probleem zit. Het bleek een scheurtje in 1 van de kabels. Coulant als ze daar zijn hebben ze aangeboden de reparatie voor mij uit te voeren! Hierbij hebben ze ook de TouchID kunnen redden die problemen gaf! Het scherm werd met de reparatiekosten verrekend en ik ben dus geen cent duurder uit.
Top service van Appleparts Heerenveen!
Thanx Omar!

23. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv