Angeln-Shop.de Anmeldelser

2,7

Ich habe ja viel Geduld und Verständnis, aber Fishing, King und Angelshop schlägt wirklich den Fass den Boden aus. Aber nun, im Einzelnen: Zweimal AaL Instinkt bestellt, Lieferung erfol... Vis mer

Super Abwicklung, netter Kontakt und schnelle Lieferung. Außergewöhnlich Kulant bei der Retoure. Ich bin sehr zufrieden und kaufe hier wieder ein.

Lieferzeit war mit 1-3 Tagen angegeben, deshalb hier bestellt. Heute ist der 4 Tag und die Sendung steht immer noch auf elektronisch angekündigt. Wäre sehr wichtiges tackel für mein geplantes Wochenen... Vis mer

Im Shop kann nur ein Gutschein gleichzeitig eingelöst werden. Einen Stern für den Willen, zwei Gutscheine zu einem zu verbinden, sodass die komplette Summe eingelöst werden kann. Leider stellt... Vis mer

1. Fiskeutstyrsbutikk
  2. også i
  3. Jaktbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Ihr professioneller Angelshop für Angelausrüstung im Angelsport. ✓ Kein Mindestbestellwert ✓ Kein Sperrgutzuschlag ✓ Bestpreis Garantie.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Steinzeit Onlineshop

Sind unfähig oder unwillig nach Österreich zu liefern und begründen das mit einer nicht bewältigbaren Flut an Bestellungen aus meinem Heimatland. Unfassbar!

11. januar 2021

Do not buy your fishing tackle at

Do not buy your fishing tackle at: angeln-shop.de
They are completely unreasonable and they will ignore you for months notwithstanding faulty products.
I bought a Cormoran Black Master BR 8PiF reel from them, I received a lesser model Cormoran Cormaxx BR 3PiF reel, which broke within a month, after a lot of back and forth, they sent me a replacement real this time the correct one.
Which like the first fishing reel, broke soon after, I therefore contacted them again, in this instance I didn’t hear back from them for weeks, and when I did finally get in contact with angeln-shop.de they kept prolonging their RMA process, firstly because they didn’t want to pay for the return shipping label, secondly they suddenly wanted to pay for the shipping label notwithstanding their previous statements, and after they received the faulty real they didn’t just immediately give me a refund despite having received the faulty real, no they wanted to send it back to the manufacturer, before they would decide whether to comply with my rights as a consumer.
Finally after months of waiting and endless correspondence, they decided not to issue a me a full refund as I am entitled to in accordance with European and German consumer laws, no they only wanted to issue me a voucher to their shop, notwithstanding I have at least on three occasions before the decision asked for a full refund and cited the well-established consumer laws.
Inter-alia that a customer who receives the same faulty product twice, is within he’s right to claim a full refund from the seller.
Angeln-shop.de do not give a damn about their obligations according to applicable laws, furthermore they will drag out their RMA process for so long that you either cannot be bothered because of the enormous hassle, or they hope that they can drag it out for so long that you forget about their faulty products, that is if they do not ignore you completely.
Note to anyone who has problems with Angeln-shop.de if you are not persistent they will not issue you a replacement or a refund or any other remedy, for selling you a faulty product.
I have still not been given a refund and I have told them that I would let people know, of my truly bad experience shopping at Angeln-shop.de which they did not care about, like they do not care about their customers at all.

25. februar 2019